Mondial mcx'i nasil bilirsiniz?
Reklamlar
-
10 Haziran 2015, 23:16
asde06 adlı üyeden alıntı
mr vulture kullanıyorum, titreşim yok, 0-100 km hıza çok seri bir şekilde çıkıyor, güçlü bir motor, bir tarzı var en azından, cbf gibi paketçi motoruna benzemiyor
Şakasına mı dedin paketçi motoruna benzemiyor diye bilmiyorum ama onlarda insan o adamlar sabahdan akşama kadar kar,yağmur,soğuk,sıcak demeden motosiklet tepesinde çalışıyorlar aldıkları parada para değil sadece ekmek parası.1 günde kim bilir kaç tane tehlike atlatıyorlar onları adamdan sayanda yok biz motorcular bile adamdan saymıyoruz ki onlar bizden daha tecrübeli ve bizim o küçümsediğimiz adamlar tecrübe konusunda bizi 10'a katlar saygı duyun o insanlara. Emin ol onlarda isterdi daha iyi motorlar ile çalışmak ama burada çok zor ilk motosiklet sonra benzin fiyatlarına bakın ondan sonra o adamların motosikletleri ile alay edin.
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
Reklamlar
-
11 Haziran 2015, 00:25
arkadaşım yaşın kaç bilmiyorum ama sen konuyu yanlış anlamışsın, adamlık edebiyatını az öte de yapıver lütfen...hem o insanlarla dalga geçen yok, cbf motoru sanki bu tür işler için üretilmiş, bunu kastettik heralde
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)