RİDE Oyunundaki İlk Sürüşüm
Reklamlar
-
Merhaba Arkadaşlar Çoğunuz Duymuşturki Yeni Çıkan RİDE Motosiklet Yarış Oyununu Yükledim Ve İlk Sürüşümü Sizlerle Paylaşmak İstedim Oyun Gerçekten Çok Gerçekçi Sürmesi Falan Zormuş Kötü Bir Programdan Çektim o yüzden Görüntü kötü olabilir Normalde Grafikleri Gerçekten Çok Hoş Ben Beğendim
Reklamlar
-
Klavyeyle oynamak çok zor olsa gerek, gidon açılarını tutturmak mümkün değil.
-
GB79 adlı üyeden alıntı
Klavyeyle oynamak çok zor olsa gerek, gidon açılarını tutturmak mümkün değil.
Aynen Zorlandım Klavyeyle Ancak Zevki Bambaşka
-
Pc için varmı ki nette arattım kickass ta filan bulamadım RİDE yazdığımda pek birşey çıkmıyor. Ps4 e çıkmış sanki?
-
mustang256 adlı üyeden alıntı
Pc için varmı ki nette arattım kickass ta filan bulamadım RİDE yazdığımda pek birşey çıkmıyor. Ps4 e çıkmış sanki?
zamunda.net
-
Araba oyunlari icin kullanilan direksyon setleri ayarlanabilirse zevk vericegini dusunuyorum ilk firsatta pc min ozellikleri yeterse edinicem oyunu
-
-
O virajlarda yaptigin gaz acip kapamalari gercekte yapsan Allah muhafaza yani
-
beyefendi adlı üyeden alıntı
Ybr var mı ybr :DD
Yokmuş Malesef
-
Kaç gündür inecek :D 13 gb abi oyun :D :D
-
pofidik adlı üyeden alıntı
Kaç gündür inecek :D 13 gb abi oyun :D :D
Bende 4-5 Saate Yüklendi Tabi Beklediğime Değer Bir Oyun :D
-
Benim kota dolmuş :D Ondan 1 gündür durdur devam et yoluyla yarısına gelebildim daha. Yarın akşama oynuyor olur, bir videoda ben atarım belki :D
-
Ya neden bir üreticide çıkıp gidon tasarımı yapmıyor? Logitech yapsa çatır çatır satılır valla. Ben alırım playstationa bağlarım motogp zevkini çıkarırım. Böyle sağa basınca tamamen sağa yatması falan hoş değil. Ben o basmanın şiddetini ayaelamak istiyorum.
-
SIRF bu oyun için ps 3 alıcam
-
Xbox 360'a çıkmamış sanırım, pcye indiriyorum onun için
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)