Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

gis akademi hakimiyet eğitimi pratik videolarım

REKLAM ALANI

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km

NOT: devamı gelecek .....
    daha önce konusunu açmıştım ama kimse talep ilgi göstermedi. yine söylüyorum boş alan mevcut yedikule sahilinde gelin gis akademiye eğitim parası veremeyen veya vermek istemeyenlere eğitimde ne gördüysem birlikte pratik yapalım. hem tanışmış oluruz sahilde çay bahçeside var . yeni motor alanlar ve motorunu değiştirenlerin gelmesi bence iyi olur gelin ben adam yemiyorum
    not 2: denize sıfır manzarada çaylar benden !

Daha sonra sırada keskin viraj dönüşleri ve u dönüşü pratikleri var onlarıda yakında yaparım veya beraber çekip uygularız.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:52 ----------

videoları çok acele çektim detaylı düzgün çekemedim bir ara toparlarım. detaylı uygulama ile
    chcts1 ve beko12345 bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    chcts1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crypton s 2019
    Hocam ; sen ne kadar iyi bir insansın ya :D aynı ilde olsak sırf muhabbete gelmek isterdim. İyi sürüşler
    barodi bunu beğendi.

Motosikleti
    MT07ABS / FZ09
    dostum
    eline saglik.
    zaman, emek harcamissin.
    videolar simdilik acemice gozukmekle birlikte zaman icinde duzelecegini, gelisecegini tahmin ediyorum.
    devam ettirmen dilegiyle.

samimiyetin, ictenligin ankaradan hissediliyor.
    buralarda olsa idin caylar bendendi...
    tesekkurler
    barodi bunu beğendi.

Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kardesim cok guzel cok sevindik ve eglendik videolarinla ancak

yine söylüyorum boş alan mevcut yedikule sahilinde gelin gis akademiye eğitim parası veremeyen veya vermek istemeyenlere eğitimde ne gördüysem birlikte pratik yapalım. hem tanışmış oluruz sahilde çay bahçeside var . yeni motor alanlar ve motorunu değiştirenlerin gelmesi bence iyi olur gelin ben adam yemiyorum
    Bunu cogunlukla tasvip etmiyoruz. Egitim almanin anlami kalmaz o zaman. Sertifikali egitmenin nerede hata yaptigini gorebilmesini sen saglayabilecek misin?
    barodi bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı Sj's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardesim cok guzel cok sevindik ve eglendik videolarinla ancak

Bunu cogunlukla tasvip etmiyoruz. Egitim almanin anlami kalmaz o zaman. Sertifikali egitmenin nerede hata yaptigini gorebilmesini sen saglayabilecek misin?
    Bizim gurubu cok begenmisti hoca ve hic hata yapmadik zaten adı üzerinde ögrendiklerimi pratik ediyorum. Bu videolarda hata yapabilecek bir motorcu kardesimin olacagini sanmiyorum. Yani pratikler çok basit ve bu pratikleri herkesin yapabilecegini ,
    hata yapilacak bir durum oluşmaz bence. Paylaşmak güzeldir.
    Yani bildiklerimizi paylaşıp uygulama yapmayalımmı ?
    Örnegin yavas hizda giderken olusabilecek hatalar bellidir. Yere bakma gidonu sıkma dizlerle motoru tut kollar gevsek vs.
    Fren calismasinda ise zaten kurallar belli .
    Ben çokbilmiş biri degilim amatörüm amacim bir katkim olsun .sonucta kafamdan uydurmuyorum hocanin anlattiklarini göstermeye calisiyorum. Zaten videolari cok acele cektim vakit yoktu.
    Yani kötü birsey göstermiyorum herkesin bildigi fakat bilerek yapmadigi şeyler bu pratikler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:12 ----------

Alıntı chcts1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam ; sen ne kadar iyi bir insansın ya :D aynı ilde olsak sırf muhabbete gelmek isterdim. İyi sürüşler
    Bende izmirde yaptim acemibirligi yenifoca idi. Çok sevdim izmiri icimde uhde kaldi cok özledim izmiri izmirlileri hep kiskaniyorum sanki baska bir dünya izmir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:14 ----------

Alıntı TEKNECI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum
    eline saglik.
    zaman, emek harcamissin.
    videolar simdilik acemice gozukmekle birlikte zaman icinde duzelecegini, gelisecegini tahmin ediyorum.
    devam ettirmen dilegiyle.

samimiyetin, ictenligin ankaradan hissediliyor.
    buralarda olsa idin caylar bendendi...
    tesekkurler
    Senin kalbinin güzelligi ben tesekkur ederim

Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı barodi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bizim gurubu cok begenmisti hoca ve hic hata yapmadik zaten adı üzerinde ögrendiklerimi pratik ediyorum. Bu videolarda hata yapabilecek bir motorcu kardesimin olacagini sanmiyorum. Yani pratikler çok basit ve bu pratikleri herkesin yapabilecegini ,
    hata yapilacak bir durum oluşmaz bence. Paylaşmak güzeldir.
    Yani bildiklerimizi paylaşıp uygulama yapmayalımmı ?
    Örnegin yavas hizda giderken olusabilecek hatalar bellidir. Yere bakma gidonu sıkma dizlerle motoru tut kollar gevsek vs.
    Fren calismasinda ise zaten kurallar belli .
    Ben çokbilmiş biri degilim amatörüm amacim bir katkim olsun .sonucta kafamdan uydurmuyorum hocanin anlattiklarini göstermeye calisiyorum. Zaten videolari cok acele cektim vakit yoktu.
    Yani kötü birsey göstermiyorum herkesin bildigi fakat bilerek yapmadigi şeyler bu pratikler.
    Yine de hocanin yerini tutmaz dostum. Ben 12 senedir suruyorum ona ragmen parasi neyse bayilir o sene en uygun gordugum yerden en fazla 2 senede 1 egitimimi alirim. Kendi grubumda benden tecrubeli arkadaslarimin olup bana yeni seyler ogretmesi kaideyi bozmaz (onlardan da bir suru trick ogrendim ayri ama konu disi).

Yetkin egitmenin yerini kimse tutamaz malesef.
    barodi bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı Sj's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yine de hocanin yerini tutmaz dostum. Ben 12 senedir suruyorum ona ragmen parasi neyse bayilir o sene en uygun gordugum yerden en fazla 2 senede 1 egitimimi alirim. Kendi grubumda benden tecrubeli arkadaslarimin olup bana yeni seyler ogretmesi kaideyi bozmaz (onlardan da bir suru trick ogrendim ayri ama konu disi).

Yetkin egitmenin yerini kimse tutamaz malesef.
    Haklısın tabiki hocanın yerini tutamaz kimse. ben zaten özellikle vurguluyorum her zaman önce eğitim alın diye. üstteki konumda zaten eğitime gidemeyen,
    bende zaten bildiklerimi hem paylaşım dedim hem pratik yapayım dedim hemde beraber uygularsak birbirimizin hatasını görebiliriz kendim çalışınca kaçırdığım olabilir.
    kaynaşma olsun hesabı. yoksa kimseye birşey göstermek öğretmek haddim değil. naçizane fikrim forumdaş tan öte yoldaş olabilmek. maksat muhabbet olsun. zaten özellikle vurguluyorum eğitime gitmek gerektiğini çoğu zaman.
    ben eğitime yine gidicem honda cbf 1000 ile yapılan eğitime ilk fırsatta gitmem lazım.
    gidemeyenlere ne bilim uzak şehirlerde olanlara belki bir faydam dokunur . çünkü sanmıyorum ki gis akademi hakimiyet eğitim videoları yayınlasın parasız olarak.
    Sj's bunu beğendi.

santo78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 650F
    Dort parmak fren durma mesafeni arttirir , on tekerlegi kitleme riskini arttirir. Tabiiki iki parmak freni calismazsan yapinca belki gazi kapatamazsin ama pratik yaparsan zamanla gelisir. Motosiklet dunyasinda tek bir dogru yoktur. Insanlar kendilerine uygun gelen teknikle fren yaparsa daha kisa surede dururlar. Asagida video paylastim , ingilizcedir yararli olucagina inaniyorum.

Motosikleti
    Alıntı santo78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dort parmak fren durma mesafeni arttirir , on tekerlegi kitleme riskini arttirir. Tabiiki iki parmak freni calismazsan yapinca belki gazi kapatamazsin ama pratik yaparsan zamanla gelisir. Motosiklet dunyasinda tek bir dogru yoktur. Insanlar kendilerine uygun gelen teknikle fren yaparsa daha kisa surede dururlar. Asagida video paylastim , ingilizcedir yararli olucagina inaniyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=obLMadMwI1Q
    Ben iki parmaklarda denedim. Uzun bir sure kullandim. 4 parmakla daha iyi duruyorum. Ayrıca hem Honda hemde Gis teki 3 hocada vurgulayarak kesinlikle 4 parmak kullanacaksiniz diyorsa bir bildikleri vardır mutlaka.

santo78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 650F
    Egitimler'de kontrayida ogretmiyorlar evet bir bildikleri vardir Ben biraz once bir laf ettim herkesin bir stili var diye , eger 4 parmakla sen guzel duruyorsan sen oyle yap. Belki senin beyin fonksyonlarin farkli calisiyor olabilir mesela belki sen once fren yapiyor sonra goruyor olabilirsin. Ama o adamlarin verdigim videodaki 4 parmak kullananla 2 parmak kullanan arasindaki, olayi gorup ani tepki vermedeki zaman farki dogru birsey. Zaten bu insan dogasinda var bir sey sana yakinsa ona daha cabuk dokunursun. Ornek arkadaslarinla Pc'de bir counter strike partisi yap ama butun arkadaslarin oynarken parmaklarini mouse tusunun ustunde bekletsin (normal olarak) sende parmaklarini o tuslarin ustunde tutmadan elini mouseun biraz gerisinde beklet ve sadece birini gorunce mouse'a yonel ve tusuna bas. Bu deneyin sonunda tepki vermede geciktigin icin bircok kere olenin sen olacagini dusunuyorum.

Amacim sana zit gitmek degil ama ac bak youtube'da kimi izlersen izle (motovlog) , yarislarda kime bakarsan bak hep iki parmak goreceksin , Altin elbiseli adam'da bile. O zaman senin mantikla bu kisiler birsey bilmiyorlar.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)