Herkese meraba arkadaşlar
Bugun arkadaşımla çıkıp biraz turlayalım dedik.Bende koruyucu ekipman var ancak arkadaşımda yok.Evden çıkarken onun içinde kask aldım yanıma tabiki ama kendisi takmamak için çok ısrar etti.Tabi bende takması için ısrar ettim yaklaşık 15 dk bu konuyu tartıştık abartmıyorum.Neyse yola çıktım daha 10 dk olmadı yokuş aşşa iniyorum sola dönen keskin bir viraj var.Tam virajın içinde asvalt kaymak olmuş miss gibi parlıyor.
Süratim 30-40 civarıydı.Viraja girdim motoru yatırdım arka teker kaçırdı,denge gitti arka taraf dans ediyor adeta
Bunu üstüne arkadaşta korktu atladı motordan!!
Atladı yanlız nasıl atladı bilmiyorum arkamdan sele bağlantısını tutmaya devam etti bi 2-3 sn
O atlayınca motorun dengesi iyice gitti ben o sıra motorla güreşiyorum dengede tutabilmek için
O sıra okadar çaresizsiniz ki arkadaşım arkada sürükleniyor dönüp bakamıyorum bile aklımdan bu geçti.Neyse bıraktıktan sonra ben motoru düşürmeden durdurdum.Dengeyi sağlamak için okadar baskı yapmışım ki sağ ayak maneti yamulmuş tabiki bunun bir önemi yok.
Şanslıyız ki o esnada başka bir araç yoktu arkamızda.Birkaç sıyrıkla atlattı ancak tövbeyide etti.
Kask takmak istemediğini kendisine hatırlattığımda cevabı "Başım zaten yere değimedi oldu"
Kasksız-ekipmansız her gün belki 30-40 arkadaşla karşılaşıyorum aman arkadaşlar bana birşey olmaz gibi saçma fikirleri atın kafanızdan.
Dünyadaki en değerli şeyimiz sağlığmız-sıhatimizdir...