Merhabalar,
kız arkadaşımla beraber içimizde büyüyen motosiklet sevdasını motosiklet alarak gerçeğe dönüştürdük. zaman geçtikçe tecrübem ilerledi.
bugün trafiğin olmadığı yolun sadece polis okuluna çıktığı ve saatte bir araba geçen yolda ilk test sürüşünü yaptık.
öncelikle kız arkadaşımında hiç bir motosiklet tecrübesi yoktu. ilk sürüş deneyimini bugün, bu motosiklet ile öğrendi. daha önce bisiklet sürmüş her insan kolayca kavrayabilir.
bugün eğitim 1 adlı seferimizdi. vites attırmadan. sadece boştan 1 e atmayı gösterdim. debriyaj gaz frenleri zaten biliyor. soruyordu sürekli onların ne işe yaradıklarını biliyor fakat tabiki, nerede kullancağını henüz bilmiyor.
bugün sadece 1.viteste yavaş yavaş ilerlemeyi öğrettim.tabi o beni pek dinlemeyip hızını 25km/s çıkardı.
ilk başlarda çok korktum. dengede duramaz veya motosiklet kalkarken heyecandan fazla gaz verip düşer diye çok korktum. fakat korktuğum başıma gelmedi şükürler olsun.
videoyuda peşinden koşarken çektim aşırı yoruldum hala nefessizim o derece
insan sevdiğini bu tür şeylerden mahrum etmek istemiyor, fakat korkuyor
öyle mutlu oldu ki anlatamam. onun mutluluğu benim en büyük sevincim.
2 ay boyunca her hafta sonu eğitimlerimiz devam edecek. sonrasında trafiğe akacağız inşallah.
işte video
https://www.youtube.com/watch?v=yP6PDyVWC54