3aylik calisma sonucunda 2500e ulastim,
Kafam karisik biraz YBR istemiyorum biraz goruntu olsun istiyorum eski model olsa bile olur biraz fikir ve yorumlara ihtiyacim var
3aylik calisma sonucunda 2500e ulastim,
Kafam karisik biraz YBR istemiyorum biraz goruntu olsun istiyorum eski model olsa bile olur biraz fikir ve yorumlara ihtiyacim var
Bi 4 5 ay daha çalışsan olabilir aslında birşeyler.
Mondial drift falan da bakabilirsiniz kullananlar sağlam diyor , çok fazla seçenek yok ama honda cb 125 e , tvs Apache falan ikinci el olabilir.
Eski cbr bulsam bu fiyata iyi olur ama hepsi patates olmus Drift çok tipsiz be abi naked da bile benzemiyor kiz alicaz arkamiza abiler )
Eski cbr kesinlikle önermem birde sıfır motor ıkıncı elden daha iyidir ve drift kullanan cok var çok sıkıntı çeken yok bence drift alabilirsin tipide çok kötü değil
Valla geriye pek seçenek kalmıyor o paraya , hani az kullanılmış mondial vulture , drift , extreme max bunlara bakabilirsin ya da temiz Apache falan , ama dediğim gibi seçenekler kısıtlı bayağı.
2013 model salcano wolflere bakabilirsin. çinlilerin içinde sorunsuz motorlardan biridir.
Bir de bu bütçeye commuter anca olur şekilden yana pek şansın yok hacı maalesef
breton 125 bile 2.639 tl iken sen hem şekil hem ucuz makine alamazsın
Bir ay daha bekle Salcano Wolf veya Lifan EM150L al.
Ya calisma sansim olsa devam ederim yediğinde cabasi bu sene üniversite sinavim var, derbi var bitane GPR 125 2t 3bin istiyor diyarbakirda mesela. Bide mondialin extreme cross modelini supermoto olarak kullanabilirim
Derbi bumoto Yuki bunlara bulaşma abi sen :D extreme cross güzel sağlam gayet , hani boy uzunsa ikinci el düşürürsen hiç kaçırma derim
Bajaj boxer oneririm butcenide zorlamaz
RKS Titanic 150 var onlara da bir bak istersen araştırırsan temizini bulabilirsin 2500 civarı.
Örnek http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-rks-alana-hayirli-olsun-206643803/detay
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)