İlk Kazamı Yaptım. Yayaya çarptım :(
Reklamlar
-
arkadaşlar merhaba.
dün akşam saat 22:10 sıralarında bir yaya çarptım. :( cadde üzerinde 50km hızla ilerliyordum. sağ sokaktan bir araç yola çıkmak için burnunun çıkartmıştı. doğal olarak bende hafif solda seyrediyorum. sol kaldırımda bir teyze karşıya geçmek için bekliyordu. teyze birden benim tarafıma bakmadan yola fırladı. korna çaldım yolun ortasında durdu. bende hafif frenledim. daha sonra tekrar karşıya geçmek için koşmaya başladı. 10mt. kala fırladı yola :( çarpmamak için sola kırdım ama olmıcanı anlayında sola yatırdım fakat çarptım. allahım o kare hala aklımda :( allah kimseyi o duruma düşürmesin çok kötü bir an.
neyse ben hemen kalktım teyzeye koştum. ambulansı aradım hemen. teyze yerde yatıyor hareket etmiyordu. nefes alıyordu ama konuşmuyor tepki vermiyordu. hemen başörtüsünü çıkarttım. nabzını kontrol ettim, göz bebeklerinin tepkisini ölçtüm. göz bebekleri tepki veriyordu. bu sırada ambulansa konuşmaya başladım. bilgi verdim. teyze 2-3 dk içerisinde biraz daha kendine gelmeye başladı. konuşamıyordu. ama beni duyabiliyor gözleri ile tepki veriyordu. ambulans gelince sağlık personelleri gelince bilgi verdim. hemen test yaptılar orda teyze kendindeydi ve hastane kaldırdılar. bende onlar gidince polisi aradım. trafik geldi belgelerimi aldı ifademi aldı ve asayiş ekiplerinin gelmesini bekledim. asayiş ekipleri beni aldı hastaneye gittik. kan verdim. bazı testler yaptılar. daha sonra karakola gittim. ifademi imzaladım. teyzenin ifadesine göre beklemek zorunda kaldım. bu sırada üyesi olduğum Sriders motosiklet klübüne borcumu ödeyemem. kazadan hemen sonra başkanımızı aradım hemen olay gerine geldiler. bir grup teyzenin olduğu hastaneye gitti. bir grup motorumu götürdüler. bir grup ise benimle beraber hastane ve karakola geldiler. hastane arkadaşlarım hemen teyzeyi ziyarete gitmişler. teyze kendine gelmiş. hemen oğlunu aramışlar oğlu ile eşi gelmiş. sağolsun onlarda çok iyi niyetli insanlarmış. şikayetçi olmadılar beni bıaktılar hemen hastaneye gittim. oğlu ile görüştük felan.
arkadaşlar inanın çok kötü bir durum. allah kimseyi bu duruma düşürmesin. kaza bela göstermesin.
Reklamlar
-
Geçmiş olsun bazı yayalarda sırf şerefsizlik olsun dıye benı oldurmeye tesebbüs etti diyebiliyor sonra nezarete alıyorlar ve beklıyorsun kamera kayıtlarını :(
Herkesin tekeri düz bassın bizim türk ınsanımız yaya yolu bılmez yaya geçidinden geç biz çarpalım ozama sucluyuz ama sen yaya geçidine 5 m varken bıle gecmıyorsun kestırme dıye bızım ınsanımız akıllanmaz.
-
Geçmiş olsun Kaza gerçekten çok kötü bişi kimsenin başına getirmesin allah neyseki teyzeye bişi olmadı
-
Geçmiş olsun. En korktuğum şeylerden biridir. Gidip duvarda patlarım ama yayaya vurmak çok ayrı bir konu. Hele bir de çocuksa of.
-
Geçmiş olsun umarım teyze de sende toparlarsın en kısa sürede. Çoğu zaman söylüyorum motor kullanma tercihim tamamen özgürlükse araba kullanmamamın en başlıca sebeplerinden birisi de birisine çarpıp zarar vermek. Motoru yatırırım hasar görür ama yayaya çarpmasını engelleyebilirim bi nevi.
-
çok teşekkürler iyi niyetleriniz için. aman arkadaşlar siz siz olun çok dikkat edin. teyzede birşey yok çok şükür. bu sabah çıkarttılar yarında ziyarete gidicem zaten.
-
geçmiş olsun.
.
.
tedbir 40 derde devadır. :(
-
-
Çok Geçmiş olsun.Bende dün sahilden Eyüpe giderken acayip trafik vardı sağdan gidiyordum ve bir anda arabaların arasından koşarak bir çocuk fırladı çocuğu milimle sıyırdır.Gerizekalı annesi çocuğun elini tutacağına telefonla konuşuyordu.
-
İnşallah ilk ve son kazan olur. Yeniden çok geçmiş olsun...
-
Mardin İl Temsilcisi
En kötüsü başına gelmiş. Yan yatmak cansız birşeye çarpmakla canlı birşeye çarpmak arasında uçurum fark var. Geçmiş olsun. Bende dun az daha kaza yapıyordum konu açıp paylaşacam ki arkadaşlarımız aynı durumu yaşamasın.
-
Büyük geçmiş olsun Allah beterinden seni ve teyzemizi korumuş,
İnşallah son vukuatın olur bir daha böyle tatsız olaylar yaşamazsın.
-
Geçmiş olsun ucuz kurtulmuşunuz inşallah bir daha başınıza gelmez
-
Çok geçmiş olsun arkadaşım allah birdaha kaza bela göstermesin..
-
Çok geçmiş olsun çok zor bi durum allah tekrarını yaşatmasın
-
yav arkadaş yaya milleti bvi acayip.motorun üstüne üstüne geliyolar.korna yapıyorum .umurlarında değil.bende ayağmı kaldırıyom.depik atacakmış gibi.o zaman çekiliyolar..Allahtan şu ön far mecburi kendiliğinden yanıyo da biraz görünürlüğümüz arttı
-
çok geçmiş olsun tekeriniz düz bassın.
-
geçmiş olsun gerçekten.
kolay şeyler değil tabi ama bu noktada bahsettiğin klübün sana sahip çıkıp olaylara ilgili olmasıda örnek bir davranış olmuş.sözde klüpçüler gibi arkada bırakmamışlar seni.onlarıda tebrik etmek laım bu örnek davranışlarından (sanırım istanbul bürosu yok onların)
-
valla bi anda 15 arkadaş geldi çok büyük destek oldular sağolsunlar.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)