2015 Sezon Acilisi - Grup surusumuz
Reklamlar
-
Bu cumartesi MT-07 grubu cekirdek kadro olarak Riva'ya grup surusu ve toplasmak yaptik. Cok eglendigimiz keyif aldigimiz bir gezi oldu:
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:22 ----------
Burada otomobil suruculerinin bize gosterdigi saygiyi belirtmeden gecemeyecegim. Malum Riva yolu siklikla motosikletlilerin de kullandigi bir yol.
Bir sekilde arac sahipleri de bunun farkinda ve bir cogu yol boyunca bizi gozetti.
Forumumuzdan Coq abimizin bir lafi vardi motosikletlilere saygi elbette gosterirler, sayi fazlalastiginda. Iste Riva yolu bu motosikletli yogunlugu nedeniyle sanirim diger araclarin da ozen gosterdigi bir yol.
Yoksa serseri serseri gidiyoruz o yolda biz.
Reklamlar
-
video güzel ve keyifli hele birde sağa yanaşıp yol veren sürücüleri görmek çok daha fazla keyif veriyor.
Lütfen bu söylediğimi ukalalık olarak görmeyin dostça bir yorum yapmak istiyorum ve motor konumlamalarınız genel olarak hatalı olarak görüyorum. Eğer bu konulara biraz daha dikkat ederseniz çok daha güvenli ve güzel sürüşler yapacağınıza inanıyoru.
Bir ikinci eleştirimde grup sürüşlerinde grubun optimal performansına göre sürerseniz arkadaki sürücünün size yetişmesi için hızlanmasına ve kendini tehlikeye atmasına sebep vermezsiniz.
Herşey çok güzel. Kazasız belasız sürüşler dilerim
-
Keyifli Bir Gezinti Olmuş Kendime Yeni Bir Motor Aldığımda Riva Yolunda Bende Gazlamayı Düşünüyorum
-
-
CHaTaN adlı üyeden alıntı
video güzel ve keyifli hele birde sağa yanaşıp yol veren sürücüleri görmek çok daha fazla keyif veriyor.
Lütfen bu söylediğimi ukalalık olarak görmeyin dostça bir yorum yapmak istiyorum ve motor konumlamalarınız genel olarak hatalı olarak görüyorum. Eğer bu konulara biraz daha dikkat ederseniz çok daha güvenli ve güzel sürüşler yapacağınıza inanıyoru.
Bir ikinci eleştirimde grup sürüşlerinde grubun optimal performansına göre sürerseniz arkadaki sürücünün size yetişmesi için hızlanmasına ve kendini tehlikeye atmasına sebep vermezsiniz.
Herşey çok güzel. Kazasız belasız sürüşler dilerim
Ikisine de kesinlikle katiliyorum dostum, yapici elestiriler icin tesekkurler
8-9 senelik surucuyuz yarimiz, diger yarimiz daha az tecrubeli. Riva yoluna da ozellikle sabit hizda grup surusunden cok birbirimize saygisizlik etmeden kapasitemize gore kucuk farkli hiz gruplari halinde ilerledik.
Videodaki "hadi nerde kaldiniz" geyigi tamamen aramizdaki samimiyetten kaynaklaniyor
-
-
Surenlerin kendi kurallari var. Bu anlasiliyor.
MT 07 ile viraj calisilmis daha cok.
-
Haklisiniz, basligi yanlis koydum sanirim Metehan guzel ozetlemis aslinda "riva yardirmasi"ydi aslinda yaptigimiz.
Yanlis anlasilan noktaysa 80 km sabit hizda 10 motosiklet borek yemege gidis icin degildik orada. Tam tersine o yolda motorlarimizin limitlerini gorup vardigimiz noktada da cay icip kalkmak icin bulustuk. O yuzden lutfen bu videoya bakarak grup surus kurallarindan bihaber oldugumuzu dusunmeyin. Dedigim gibi benim hatam burada basligi yanlis koymam
-
Hocam üstteki arkadaşlar zaten değinmiş ama ben de söylemeden geçemeyeceğim. Ekip gayet samimi, makineler güzel, ekipmanlar yerli yerinde. Sürüş için her şey var. Lakin sizin sürüşünüzü biraz agresif buldum açıkçası. Videonun başındaki arkadaş tevazu göstermiş, sizler kadar hızlı gidemiyorum demiş. Başkası bunu yapamayıp inatla yetişmeye çalışabilir ve başını belaya sokabilirdi. Gazlamayı seviyorsunuz bu bariz, bence arkadaşın temposuna göre grup sürüşlerine çıkıp gazlamaya solo gidebilirsiniz.
Tekerinize taş değmesin
-
çpk beğendim. yaz sonuna bende alacağım nasipse mt7
-
ahahah itiraf da geldi... bende cbf150 ile aynı tarzı benimsedim yani o açıdan bana sıkıntı yok...ama bir mt07 alırsam işte bu benim için bir sorun teşkil edebilir...
-
güzel gezi olmuş ama sen sakın plaka takayım deme radar cezasından evine incir ağacı dikerler bir de naked 140-150 km lerde rüzgar yorumu alabilir miyiz?
-
shooter1 adlı üyeden alıntı
güzel gezi olmuş ama sen sakın plaka takayım deme radar cezasından evine incir ağacı dikerler
bir de naked 140-150 km lerde rüzgar yorumu alabilir miyiz?
MT-07 = ruzgar abi bunun yorumu olmaz Deli gibi ruzgar yiyoruz ve ben sahsen ben bundan da buyuk keyif aliyorum
-
rüzgara direnc üst limiti 150 km...o hızdan sonra artık depoya uzanmak durumundasın...
-
-
-
çooook güzel gezi olmuş.. mt 07de çok ciddi tork varmış..
-
Sj's adlı üyeden alıntı
MT-07 = ruzgar abi bunun yorumu olmaz
Deli gibi ruzgar yiyoruz ve ben sahsen ben bundan da buyuk keyif aliyorum
ben cevabımı aldım keyif veriyormuş
-
karadenizz adlı üyeden alıntı
Süpermiş usta iç çektik az biraz ah ahh diye
Devamını bekliyoruz kazasız belasız inş.
Birde videoda aşırı gibi hızlandırma vb şeyler yapmışınız, sanki ani tepkiler veriyorsunuz bir anda hızlanıyorsunuz ve bir virajda high side geliyor gibi duruyordu
Keyifli sürüşler
Izleyeni baymamak icin yol kisminin kucuk bazi yerlerini hizlandirdim. High side durumu ya da tehlikesi hic olmadi ama donus yolunda basta Ramazan abi soguk lastikle yardirinca ben de arkasindan tirsa tirsa abandim acikcasi ilk 15 dk
Lastiklerin Rossolarla yenilenmesi sart.
Bir de ben bu motorda karakteri geregi agresif suruyorum biraz kabul ediyorum. Ama buna ragmen suursuzca hareket ettigimi dusunmuyorum. Ani hareketlerde bulundugum baska bir videoda da goruntulenebilir bunlar:
https://www.youtube.com/watch?v=lvZz4w0Svx8
shooter1 adlı üyeden alıntı
ben cevabımı aldım keyif veriyormuş
Ruzgardan nefret edip cam da takmis olanlarimiz var ama onlardan da sikintinin cozuldugunu duymadim Ruzgar kismindan da tad almak gerekiyor bu motorda yoksa 07sini sadece ruzgar nedeniyle satanini dahi duyduk.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)