Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

belgrat orma yolu virajı videomdan alıntı yaptım izleyin tecrübe edin bunu da

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    Olmayacak diye bir şey yoktur. Anlam veremediğim acaba bilerekmi yaptı yoksa acemi olduğu içinmi virajda bu haraketi yaptı
    acaba amacı beni paniğe sürükleyip kaza yapmamamı istedi anlayamadım.
    Gerçi her zaman aşırı paranoyak olduğum iççin trafikte kendimden başkasına güvenmediğim için yine her zamanki dikkatimizi tenha sakin yollarda bile korumak lazım.
    Genelde sakin sürücüyüm virajda dikkatinizi çektimi bilmiyorum hızım çok düşüktü karşı şeride bilerek geçtim adamın yüzünü görmek için zaten karşı şeridin boş olduğunu videoda bakışıma dikkat ederek karşı şeritten araç gelmediğini görmüştüm. sizde görüyorsunuz yani istesem hızım çok düşük olduğu için durabilirdim de . konuşmamızdan ne derece sakin olduğum zaten panik yapmadığım bilinçli olarak sürdüğümü anlayacaksınız. dediğim gibi araçtaki adam bilerek mi yaptı diye hemen yanına geçtim. belki kalp krizde geçirmiş olabilirdi belkide başka bir şey ilginç.
    sizce bilerekmi yoksa bilmeden mi yaptı bu haraketi.?
    Komiğemi giden gülmeme neden olan ben hayırdır diyorum ya hemen ardımdan arkamdaki artçımda hemen lan hayırdır diyor
    Not: video biraz puslu çekmişim kameranın camını silmeyi unutmuşum.

beko12345 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Bajaj BOXER BM 150
    Bilerek yapmış bilmeden olsa yapıştırıp gitmezdi bence.

atillatopal9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki V-Strom DL650
    artistlik yapıyor. bariz belli

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Bu durumun senle ilgisi olmadığını düşünüyorum. Başka birşeyle ilgilenirken kontrolü kaybetmiş gibi. Çünkü hemen direksiyonu sola çevirim ilerleme hazırlığı yapıyor ve sen ona yaklaştığında hareket ediyor. Olayın öncesinde aranızda birşey geçmediyse benim düşüncem bu.

Motosikleti
    Alıntı Sinan Er adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu durumun senle ilgisi olmadığını düşünüyorum. Başka birşeyle ilgilenirken kontrolü kaybetmiş gibi. Çünkü hemen direksiyonu sola çevirim ilerleme hazırlığı yapıyor ve sen ona yaklaştığında hareket ediyor. Olayın öncesinde aranızda birşey geçmediyse benim düşüncem bu.
    aramızda hiçbişey olmadı sakin sakin mis gibi toprak ağaç kokusunu çeke çeke doğayı kuş cıvıltılarını dinleyerekten usulca gidiyordum.

umuterdogdu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO Agility 125 + CBR 125 R 2016
    Babasının arabasını kaçırmış :D yan vermeye çalısmış kango ile :D ama el freni çekince yan vermemiş çünki o bir kango e30 değil :D
    bekotr2 ve KaanD bunu beğendiler.

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Alıntı barodi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aramızda hiçbişey olmadı sakin sakin mis gibi toprak ağaç kokusunu çeke çeke doğayı kuş cıvıltılarını dinleyerekten usulca gidiyordum.
    1. saniyede videoyu durdurup o aracın yolun neresinde olduğuna dikkat ederseniz şeridinden taştığını ve öteki araca çarpmaktan ucuz kurtulduğunu görebilirsiniz.
    ozhanhrmann2, Maslak ve barodi bunu beğendiler.
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    Virajda panik fren yapınca (üstelik o araçla) başına gelebileceklerin en hafifini yaşıyor dingil.
    Ancak o hafif olay senin için ağır olabilirdi. Tebrikler diyeyim bari
    barodi bunu beğendi.

oenaj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Virajda diğer araçla karşılaştığında panik yaptı ve tepkisi bikaç saniye oldu, adamın eli ayağına dolaşmış olsa gerek,,,
    Kasıtlı olduğunu sanmıyorum,,,
    Maslak bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı Levsy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Virajda panik fren yapınca (üstelik o araçla) başına gelebileceklerin en hafifini yaşıyor dingil.
    Ancak o hafif olay senin için ağır olabilirdi. Tebrikler diyeyim bari
    evet hızlı girseydim viraja ve takip mesafem kısa olsaydı dediğiniz gibi ağır olabilirdi . ama ben her zaman araçlarla aramda özelliklede virajlardaki takip mesafemi korumaya ekstra özen gösteriyorum ve virajlarda mümkün olduğunca normal dönüş yapıyorum bu gibi durumlarla karşılaşmamak için. yani ne çok hızlı ne de arkamdan gelen araçların beni sıkıştırmamasını sağlayacak kadar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    Alıntı umuterdogdu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Babasının arabasını kaçırmış :D yan vermeye çalısmış kango ile :D ama el freni çekince yan vermemiş çünki o bir kango e30 değil :D
    Tam olarak bu. Aslında el frenini çektiği esnada uygun devirde kontra vererek gazlasa önden çekişli araç ile yan verebilirdi gerzeğimiz :-D
    SweentLy bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı Sinan Er adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1. saniyede videoyu durdurup o aracın yolun neresinde olduğuna dikkat ederseniz şeridinden taştığını ve öteki araca çarpmaktan ucuz kurtulduğunu görebilirsiniz.
    Harbiden şimdi dikkatimi çekti dediğiniz gibi paniklemiş sanırım.

yusufozugenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07 Race Blue
    Panik yapmamış. Panik fren yapsaydı orda kafadan kayardı. El frenini çekip yanlamak istemiş eşşoğlueşek
    barodi bunu beğendi.

BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    El frenini başka yerine doğru çekince sonuç bu olmuş

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    karşı şeritteki araca gerçekten çok yakından geçiyor ve şeridinin dışında seyrediyor. ama el freni çekerek durması sanki bilinçli yapılmış gibi.

iki ihtimal var ya karşı şeritteki araca yakın geçtiği için el freni çekerek durmak istiyor ancak bunu yapmak araç geçtikten sonra aklına geliyor.

diğeri ise bu genç arkadaşımız babasının arabasını kaçırmış ve yanlamak için kendine viraj arıyor.
    umuterdogdu bunu beğendi.

Motosikleti
    Falcon Freedom 250 -> Honda CB250R -> Honda NC750x
    El freni tabii ki bilinçli. Babasının Kangoo'su ile Ken Block olmaya özenmiş asi bir apaçi daha bir arkadaşımızın ölümüne sebep olacakmış az kalsın.

Bknz Ken Block vs Neymar JR

Motosikleti
    Z300, Xtreme Enduro/Süpermoto, XRS700
    sen şimdi 2 teker üstünde günün/hayatın tadını çıkarırken o siktiri boktan bir ticaride hapsolmuş.
    kendi kendine konuşup o zavallı, kalıplara, kurallara sıkışmış hayatına kendi cahilliğince renk katayım demiş. o kadar cahil, zavallı, topluma zararlı ki yaptığının doğuracağı sonuçları düşünmekten aciz...
    bariz boktan hayatının çıkmazında kalmış bir zavallı. :(
    barodi bunu beğendi.

umuterdogdu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO Agility 125 + CBR 125 R 2016
    Kesinlikle bir çocouktu yaş grubu 17 16 belkide 24 25 yanı bence belkide askere daha gitmedi çünki bilinçli bir insan o virajda el freni çekmez ve el freni çekti baktı arkasında sen varsın topuk :D

crxforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 2008
    çok saçma bir hareket. zaten tehlikeyi atlatmış virajı bitirmek üzere.
    apaçiliğin bile bir adabı var. arkasında araç geliyor mu önü arkası boş mu insan bir bakar.
    barodi bunu beğendi.

CHaTaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson electra glide ultra classic
    Benim gördüğüm kasıtlı bir durumda yok apaçilik te yok. Aracı süren şeridini taşırıyor ve dışa doğru çok çıkıyor bu korkuyla da el freni çekip kendini kurtarmak istiyor diye düşünüyorum.
    Öyle yada böyle her ne sebepten olursa olsun bu video bize nezaman nerde karşımıza ne çıkacak hiç belli olmadığını gösteriyor.
    Hepimize güvenli sürüşler diliyorum

REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)