belgrat orma yolu virajı videomdan alıntı yaptım izleyin tecrübe edin bunu da
-
CHaTaN adlı üyeden alıntı
Benim gördüğüm kasıtlı bir durumda yok apaçilik te yok. Aracı süren şeridini taşırıyor ve dışa doğru çok çıkıyor bu korkuyla da el freni çekip kendini kurtarmak istiyor diye düşünüyorum.
Öyle yada böyle her ne sebepten olursa olsun bu video bize nezaman nerde karşımıza ne çıkacak hiç belli olmadığını gösteriyor.
Hepimize güvenli sürüşler diliyorum
benim amacımda zaten buydu video paylaşmaktan kastım nerde ne zaman karşımıza ne çıkacağı ne gibi dengesizlikler süprizler olduğunu vurgulayıp daha dikkatli olmak açısından sizlerle paylaştım.özellikle virajlı yollarda!
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:58 ----------
umuterdogdu adlı üyeden alıntı
Kesinlikle bir çocouktu yaş grubu 17 16 belkide 24 25 yanı bence belkide askere daha gitmedi çünki bilinçli bir insan o virajda el freni çekmez
ve el freni çekti baktı arkasında sen varsın topuk :D
çocuk değildi yüzünü gördüm 25 -30 yaş arası hafif kirli sakallı biriydi.
Reklamlar
-
barodi adlı üyeden alıntı
benim amacımda zaten buydu video paylaşmaktan kastım nerde ne zaman karşımıza ne çıkacağı ne gibi dengesizlikler süprizler olduğunu vurgulayıp daha dikkatli olmak açısından sizlerle paylaştım.özellikle virajlı yollarda!
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:58 ----------
çocuk değildi yüzünü gördüm 25 -30 yaş arası hafif kirli sakallı biriydi.
arabadan korkmuşa benzemıyor eger korkmuş olsaydı elı ayagı dolansaydı atlı kovlarcasına kacamazdı ben araba ıle düz giderken araba tam tersine döndü 10 dakıka arabayı calıstıramadım kendı kendıne hop dıye 180 derece dondu allahtan kavsaktakılerı kornaya asılarak durdura bıldım . yanı şok olayında kolay kolay kımse atamaz
El freni yada yanlama ya filan çalışmıyordum sadece viraja biraz hızlı girdim sanırsam :'( birde lastıklerde sıkıntılı idi :D
-
Bu hareketi bilinçli olarak yapmıyor. Fatih ormanı girişini geçtikten sonraki viraj olarak gördüm. Bu viraj ilk başta yumuşak görünüyor ortasında keskinlesiyor. Buradan geçerken yolun dış tarafina bakarsanız bir çok kaza izi görürsünüz. 2010 yılında karşımdan gelen bir kangoo viraji alamayıp benim şeridime girmişti. Kurtarmak isterken de takla atmış ağaçlara çarparak durabilmişti. Ben de ona carpmamak icin diğer taraftan yoldan çıkmıştırm.
-
umuterdogdu adlı üyeden alıntı
Babasının arabasını kaçırmış :D yan vermeye çalısmış kango ile :D ama el freni çekince yan vermemiş çünki o bir kango e30 değil :D
aynen katılıyorum. topuklama kısmına gelincede. "zate rezil olduk baz gaza" diyip gitmişler.
geçenlerde biri yazmıştı sarıda durdu çarptım diye. işte takip mesafesi bunun için önemli.
burası Türkiye biri virajın ortasında çeker el firenini sende arkasından gidersen kaza kaçınılmaz olur
sizede tekrar geçmiş olsun takip mesafesinin ne kadar önemli olduğunu anlatan bir olay yaşamışsınız.
-
Mardin İl Temsilcisi
Mal nedir diye soran olursa bu videoyu gösterin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)