Arkadaşlar Pazartesi günü ehliyet için başvurumu yapacağım. İlk gittiğim yer 450 tl fiyat çekti dersler filan içinde.
Sizin tanıdığınız daha uygun bir yer varmı acaba?
Arkadaşlar Pazartesi günü ehliyet için başvurumu yapacağım. İlk gittiğim yer 450 tl fiyat çekti dersler filan içinde.
Sizin tanıdığınız daha uygun bir yer varmı acaba?
450 gerçekten iyi fiyat, sınav harçları, emniyet harcı falan dahil mi?
Çubuk ilçesinde oturuyorum. Geçen yıl sadece kurs parası 450 tl fiyat çektiler. İlk sınav parası zaten içinde. Emniyet harcı dahil değil. Ankara da çoğu yerde böyle.
Kızılay izmir caddesinde ece sürücü kursu var oraya da bir sor istersen, geçen sene yazılı sınav ücreti dahil 350 tl verdim. Sadece dersler ve sınav ücretleri bunun içinde, emniyet harcı ve kart parası dahil değil.
Ben İstanbul"da kurs+sınav ücreti 450 ye yazıldım (B vardı)
maximum 450 ye kadar bakın ayrıca eğitim versinler mutlaka söyleyin.
Sınavdan önceki eğitimde Mondial 125MG kullandım, sınav günü de Kuba 125 Çita verdiler. İlk verilen motosiklet gerçekten rezaletti hatta debriyaj maneti koptu ben üstündeyken. Ama eğitmenler konusunda gayet memnun kaldım. Pratik eğitimde 4 kişiydik fazla fazla kullanabildik, a2 ehliyette çok talep olmuyor dolayısıyla baya ilgilendiler.
Aynen mondial kuba kanuni gibi kurye motorlarını veriyorlar.
Kizilayda öz kizilay surucu kursu kurs 350 tl direksyon dersi ve harclar haric motoru honda cg direksyon dersi 50 tl
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)