Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yaşadağım ufak kaza

REKLAM ALANI

Motosikleti
    YBR 125
    Bugün motosikletimle gezerken kırmızı ışıkta sağda park halinde bir araç vardı hemen solunda ışığı bekleyen başka bir araç bende biraz öne geçeyim dedim aralarındaki boşluktan geçerken elim kaydı gidon sağa döndü ve park halindeki araca çarptım daha sonra yeşil yandı motosikleti düzeltip hemen uzaklaştım bazen sabırlı olmak gerekiyor ama bundan ders çıkardım bundan sonra daha dikkatli olacağım.

Böyle birşey başına gelen başkaları var mı?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    obk11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yaza inşallah
    keşke kaçmasaydın aracın sahibini bekleyip helallik alıp masraflarını karşılasaydın... Adam arkandan bunu yapanı Allah'a havale ettim derse ki kesinlikle der çıkar başka bir yerden..
    KaanD, xawa ve Carbondioxid bunu beğendiler.

Motosikleti
    YBR 125
    Alıntı obk11 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    keşke kaçmasaydın aracın sahibini bekleyip helallik alıp masraflarını karşılasaydın... Adam arkandan bunu yapanı Allah'a havale ettim derse ki kesinlikle der çıkar başka bir yerden..
    haklısın o an doğru düşünemedim
    obk11 bunu beğendi.

umuterdogdu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO Agility 125 + CBR 125 R 2016
    Arabada bişey varsa emininm arkanızdan Çok dua almışssınızdır arabada bişey yoksa sıkıntı yok ama arabada bişey varsa adamı bulup yada bekleyip yada telefon numarası bırakılıp gerı donus yapılması ıstenıle bilir senın motorun var adamın arabası zevk meselesi oda alın teri ile almış sende aranızda bir fark yok biri motorunnu dusurucek kaldırıcak arabaya bınıp devam edicek bence yanlış bir haraket
    obk11 bunu beğendi.

obk11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yaza inşallah
    Alıntı lordsenyor01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haklısın o an doğru düşünemedim
    Hatanı kabul etmekte güzel bir şey eğer arabayı bulma şansın varsa git bul, o zaman düşünemedim de helallik al
    Carbondioxid ve umuterdogdu bunu beğendiler.
    Biz motorcular 2 bacağa değil 2 tekerleğe aşık oluruz...

CHaTaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson electra glide ultra classic
    Sonra biz motorcuların üzerine neden kırıyosunuz neden yol vermiyosunuz. Bu kaçıncı motosikletin çarpıp kaçma başlığı bende bilmiyorum.

ya hata yapmayın yada yaptığınız hatanın sonucuna katlanın. Neden sizin yaptığınız hatanın bedelini başkaları ödesin.

Ciddi anlamda sizi ve sizin gibi çarpıp kaçanları kınıyorum.
    Ucka, maktama ve anilcanmutlu bunu beğendiler.

hsk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DAELİM S2 250 SUZUKİ AN 125 HK MONDİAL MASH
    Arkadaş bilinçli olarak kasıtlı çarpıp kaçmış olsa tamam da.
    Yanlışlıkla olmuş birşey panik yapmış ilk olduğu için doğal buda , ama hatasının da farkında fazla üstüne gitmemek lazım motordan bile soğuyabilir...

karadenizz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RTR 150-14'-Ninja 300
    Geçmiş olsun bir şey olmaz abartmayın adam sanki 70 80 le geçirdi arabaya gidon sürşmüştür biraz o kadar.Çizik kalemi fln halleder sahibi Dikkat et yinede

atillatopal9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki V-Strom DL650
    utanmadan gelip yazmışsın. senin yaptığın ile motorcuya çarpıp kaçan adam arasında ne fark var..
    yazık ki burada insanlar iyi yorum yapmiş. fakat sen iyi yorumu haketmiyorsun. ilk kazada insan korkar fakat kaçmaz. bu mantıksız. herifi borca soktun. yazık günah değil mi? ya emanet arabaysA?

BlackGhost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba SL200 - Honda BlackWidow 2001 (Chaos MC)
    Alıntı atillatopal9 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    utanmadan gelip yazmışsın. senin yaptığın ile motorcuya çarpıp kaçan adam arasında ne fark var..
    yazık ki burada insanlar iyi yorum yapmiş. fakat sen iyi yorumu haketmiyorsun. ilk kazada insan korkar fakat kaçmaz. bu mantıksız. herifi borca soktun. yazık günah değil mi? ya emanet arabaysA?
    aynen..kaçmak işin bozuk tarafı,ilk kez başına gelebilir ama kaçmak ve buraya gelip "siz olsanız ne yapardınız" gibisinden sormak daha kötü bir davranış bencede..

Scarty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hocam arkadaşın yaptığı yanlış fakat motorcu bir canlı araba ise bir mal , parasını ödersin düzeltirsin ( manevi değeri yoksa ) ama can öyle değil.

Motosikleti
    YBR 125
    arabaya zarar gelmediki sanki olayı görmüşsün gibi kınıyorsun

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)