Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Cbr 125 & pulsar 200 ns

REKLAM ALANI
    umuterdogdu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO Agility 125 + CBR 125 R 2016
    Evet ikiside ayni klasmanda degil ama. Ikisinden birisini istiyorum. Cbr. Cok guzel hosuma giden bir motor. Pulsarda naked cok guzel oda ama. Soyle bisey var. Bajaj :- on yargi ama. Bir honda kadar buyuk bir firma olmadigi icin. Pulsarmi. Cbr 125 mi ikiside ayni para. Ogrenciyim. Az hasar cikarmali birde. Sakaryaya gidip gelicem ayda yilda bir . Cbr ile sikilirmiyim yoksa. Pulsar al 130. La rahat rahat gidersin. Istediginide sollarsin motor. Sikinti cikarmaz vidasi csrtu curtu freni tutar diyormusunuz abilerim. Tecrube sizsiniz . hangi motoru oneriyorsunuz. Pazartesiye kadar zamanim var . Lutfen yardin plss

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu soruların sık sık sorulmasının nedeni doğru motor diye birşeyin olmamasıdır.

önemli olan senin kriterlerin.

Şu varki Pulsarın hızlanması 125cc ler ile kıyas edilemeyecek kadar iyi... kriterin performassa seçim net aslında

Adventure58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    haojue 135S
    Bajaj kendini kanıtladı. Görüntüsünde gayet hoş. Bajaj derim ben. CıBıR çok ufak tefek bajaj daha gösterişli.

YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N
    Geçendede aynı konuyu açmadın mı hocam sürekli sorup durma bence istediğini al

rebelrider67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bence cbr125 al daha gösterişli ve performans olarak son hız arasında pek bi fark yok

Ali1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SATTI
    Aynı kıyaslamayı bende yapmıştım hatta anket açmıştım yzfr125 cbr125 ve pulsar 200 arasında. Pulsar rakiplerine 15 farkmı ne atmıştı ankette. Eğer tecrüben yoksa pulsar gelmez. Cbr al deneyim kazan, eğer varsa pulsarı gözden geçirmeni tavsiye ederim tekrardan

AydınOğlu09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS jupiter 110
    Herşey güç değil elbetteki pulsar güçlü. ama bu iş tarz meselesi racing motosiklet sürmeyi düşünüyorsan cbr 125 al başlangıç olur, ama arada uzun yola çıkarım beni üzmesin diyorsan Pulsar al.

http://www.motosiklet.net/forum/moto...a-yzfr125.html

Motosikleti
    Pulsar 200 136 yaxiyor cbrda bassin 120. Filan. Yeter bencr ya cbr hrm ikinci eli iyi hemde. Sekil. Kafami daha karistirmim. Acmamim nedeni ise. Pulsara binmis olmam. . Cbr a brinsem sanirsam direk alcsm. Pazartesi sali gidicem. elimdeki nakiti vericem ya kredi karti ile alcam yada hafta ici babama para gelcek. O paradan. Verip direk nakit almis olucaz motoru . Pulsar a adam 750 tl tescil masrafi istedi. 1000 tl ekipman cikardi :D

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Bencede pulsar, 2012 cbr 125 im vardi domal domal nereye kadar bari ise yarasa 120 anca hafif dogrulsan 90 a duserd cok kaliteliydi parcalari ama pulsar kendini kanitlamis bir motor ve oturus pozisyonu cbr ile karsilastirilamaz..
    Enes Bakır bunu beğendi.

Motosikleti
    Kawasaki Z250 Sl (yeşil)
    Ben de pulsar derim hem uzun yol da yapacakmışsınız , o yol ssle yatmakla bitmez. Pulsar sağlam ve ekonomik bir motor , tipi de fena değil.

Motosikleti
    TVS jupiter 110
    Alıntı rebelrider67 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence cbr125 al daha gösterişli ve performans olarak son hız arasında pek bi fark yok
    Saçmala lütfen, Pulsar ile 120 ile rahat rahat giderken,

Cbr son hız olarak o değere ulaşır az cık rüzgarda 90'a kadar geriliyo bizzat binip test etmiştim.

-ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    2. el cbr 250 deyip ortalığı karıştırıp kaçıyorum
    umuterdogdu ve Enes Bakır bunu beğendiler.

Salih_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 125cc, Bajaj Pulsar NS 200
    Bajaj Pulsar..
    umuterdogdu bunu beğendi.
    "Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
    Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
    Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)

BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    rüzgarda cbr 100-90 arası gider, rüzgar arkada 130 a ''rahat'' çıkar ve stabil gider. ama problem burada motorla kaç km yapacaksın, artçılı mı artçısız mı bineceksin, benzin sarfiyatı ne kadar önemli, ne kadar süre kullanıcaksın, motosikletten ne bekliyorsun gibi soruların cevapsız kalması. Tek tek ihtiyaç ve beklentilerini sıralarsan iki motoruda kullananlar sana mantıklı açıklamalarda bulunabilirler.

Ama özetle, benzin sarfiyatı senin için oldukça önemli ve ayda 1000-2000 km yapıyorsan cbr 125 daha mantıklı. Onun dışında özellikle 125 cc kullanmak istiyorsan da cbr çok sevdiğim ve tavsiye ettiğim bir motosiklet. Fakat güç olarak bajaj ile arasındaki fark büyük.
    Bajajın kalitesinden başka sevmediğim bir diğer yönü artçı için çok yorucu olması. Git gel 120 km yol yaptım artçı olarak, xt ile 400 km yol yaptığımda o kadar yorulmamıştım.
    Onun dışında freni vs seni korkutuyorsa güzel bir lastik alacaksın ve hiç bir problemin olmayacak.
    Şimdi taşları yağdırabilirsiniz üstüme; garantili bir bajaj alacaksın. garantisi bitmeden güle güle diyeceksin. Motosikleti yıkayıp göstergesi cortlayan birden çok pulsar hikayesi duydum. Genelde parçaları ucuz ama sanmıyorum ki gösterge 3-5 kuruş bir şey olsun

Motosikleti
    Bajaj 8450 tl den 8150 ye ındırdım sonra orda 8000 tl ye kadar alabilrim büyük ihtimalde 8000 tl ye alır babam :D

Babam oturdu yere basamadı 165 167 boyu oldugu ıcın bıde makına mahsalla bayagı heybetlı :D adam bıde 145 kg kuru agırlıkmı ne dedı :d babam ucar bu makıne dıye bence annemle caydı anneme dedım anne sehır ıcınde yetıcek fılan ama bı sakaryaya gelmeye kalksam yandım dedım :'( oda dıyor aydayılda bır gelceksın zaten ondada yavaş yavaş gel diyor

Motordaki beklentilerim

Cbr 125 ile pulsar 200 ns aşşağı yukarı aynı yakıyor ıkısıde az yakan motorsiklerler

Benzın normal zaten benszını takmıyorum kafaya aynı ıkısıde

Görünüş

Yeri geldiğinde yavaş yeri geldiğinde hızlı

az masraf çıkartmalı yanı gıderken kut dıye ıstop edıp yok burası koptu yok surası sey oldu olmamalı cbr da daha duymadım boyle bişey 0 motorda
    direksiyonda montaj hatası yuzunden bosluk fılan

Rahat kontrol edilebilme

Arkama kız arkadaşımı aldınmı 50 km gezsek ındıkten sonra kız arkadasım savaştan cıkmışa benzememesi

Ama cbr ın şekli çok güzel pulsar da çok çıplak bir motor on cam takmam ama koruma elciği takabilrim serviste bir tane kırmızı gördüm çok şekil gösteriyordu motoru ama servisteki o kırmızı motorda sıfır gıbı bişeydi toz yoktu ustunde koltukları yerınde yoktu bişeyler yapıyorlardı aklıma hemen arızamı vermiş geldi bukadar cok soru sormamın nedeni ilk motorum scooterdan sonra öğrenciyim bu nedenle yanlıs bişey alıp pişman olmamak motordan sogumamak

ccc67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbr 125 (2014 kirmizi) /Artik Cbr 250 (2016 siyah)
    Geçen Honda bayisindeyken muhabbet dönüyordu bajaj pulsarlarda kronik sorun var diye..Sadece duydugumu söyler aradan cekilirim

Motosikleti
    Böyle şeyleri bilen duyan varsa söylemeli bence yanı kımse bu forumda zengın mılyoner degıl herkes alın terı ıle alıyor ben gittim bindim adamla ındırım yaptık pazartesı salı ınsalah gelcez dedik babamla çıktık yani 0 bilgi ile gittim param olsa alıp çıkarım çünki bilgisizim 0 bilgi bilgilendirirseniz beni cbr da var sa cbr dada vardır insan elinden çıkıyor ama cbr alıcam ailemde ondan yana ufak ufak yavas yavas gıderım yapıcak bişey yok 2 yıl kullanım yeter zaten

bekotr2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xtreme Max 150, Snappy 100
    cbr 250 ye sahibim 1 kere pulsar 200 kullandım çok seri bir motor anında seri kalkışı sağlarsın kıyaslarsam serilik açısından pulsar daha iyi
    umuterdogdu ve AydınOğlu09 bunu beğendiler.

Motosikleti
    TVS jupiter 110
    Başlamış çamur atmalar, geçen yolda yürüyorum 2 arkadaş kendi aralarında konuşuyordu, bende istemeden kulak misafiri oldum sanırım cbr'da kronik sorun varmış motor 50 binde çöp hale geliyormuş.

Ya arkadaşım hangisi hoşuna gittiyse al. ikiside iyi motor oldukça elbette sorunlar çıkacaktır ufak tefek, takılma bu kadar. ama cbr alırsan 2 gün sonra nasıl hız artırırız diye başlık açmada

Motosikleti
    Pazartesiye kadar düşünüceğim inşallah hayırlı olanını alırım cbr alıp kaza yapıcagıma pulsar almayı yeglerım cbr nasipse allah almama yardımcı olur :9 cunkı bayıde bır adet var dıgerlı 1 ay sonra fılan mı ne gelcekmıs eger gıttıgımde satılmıssa demekkı pulsara dogru bır yolculuk baslar :D

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)