Olaya mantıken ve senin açından bakıyorum.
Genç kanı kaynayan adamsın
Öncelikle vitesli ilk tecrüben olacak daha öncede konuna yazmıştım.
Öyle hemen otobana çıkıcam oraya buraya gideceğim yapma.
O yüzden bence CBR ile başla. CBR tip olarak ve malzeme kalitesi olarak bana göre Pulsar'dan daha iyi.
Tip olarakta seni uzun süre tatmin eder çünkü ilgi çeken bir tasarımı var. Pulsarın pek ilgi çekecek bir tipi yok.
Ayrıca 8 lira'da iyi para cidden o kadar edecek bir motor değil bana kalırsa Apache almak daha mantıklı olur.
Pulsar seri bir motor ama bana kalırsa senin için serilik daha erken.
CBR'da sabit olarak 100-110-120 KM hız ile gittiğim oldu rahat rahat 130 gördüğümde oldu. Hız konusunda sıkıntı yapma o kadar.
Ama serilik konusunda trafikte temkinli olman lazım. Ayrıca CBR'ın güzel bir yönü var kullanıcı hatasını telafi edebilir bazen
2.El faktörünüde unutma...
Not : Şu Grenaj muhabbetine son verin allahını severseniz düşerse bilmem ne olur vs vs .... Al 2 tane takoz tak düştüğünde birşey olmayacağını göreceksin.
Etrafta düşen yan yatıran bir çok insan var ben kendi motorumu 2 kere yatırdım hiç birşey olmadı. CBR 250 ile kaza yaptım motor altımdan sürüklendi gitti sadece ufak tefek çizikleri mevcut. Takoz şart unutma.
Not 2 : Şu Pulsarın kronik sorunu olayıda bir bitsin çok duydum bunu. Geçende Çengelköye giderken Nato yolunda Hero bayine uğradık oradaki usta'da aynı şeyi söyledi.
"Pulsar'larda kronik sorun var" ne var usta ne kullananda böyle bir yorum gördüm nede başka bir yerde
İnsanlarda nasıl bir imaj bıraktıysa, taş gibi motor bence.