Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Cbr 125 & pulsar 200 ns

REKLAM ALANI
    kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    Bende pulsar kullanıyorum ve 4. Motorum trafiğe çıktığımda daha önce ben motor kullanmıyormuşum dedim, pulsarın gücü iyi, tecrübeniz yoksa cbr alın, pulsarın sesine ve gaz tepkisi yüzünden 5 defa kaza yaptım, hatta bir tanesi sağdan birden gaz verip asılınca ondeki uçuncu arabanın sağ arka farına tosladım, bende ve motorda sorun yok ama adamın sağ arka far gitti. Tecrubeniz yoksa daha uygun bir motorla başlayın, beş defa kaza yapmama rağmen ciddi bir problem yaşamadım. Araba sağ kırınca toslamak zorunda kaldım.
    AydınOğlu09 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    3Hilal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS APACHE RTR150 HYPER EDGE
    CBR125R al abi hayalim bagaj falan alma.. Hem ne demişler honda hayat onda
    umuterdogdu, dyavol-77 ve ninja h2 bunu beğendiler.

TIGERSHARK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı kdiner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beş defa kaza yapmama rağmen
    Dostum kızma ama bence sen motoru bırak :-)

bende cbr 125 ile başlamayı planlıyorum daha önce scooter deneyimim var ikinci el adam akıllı cbr bulamadım km leri yüksek ve pahalı .
    umuterdogdu bunu beğendi.

umuterdogdu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO Agility 125 + CBR 125 R 2016
    Alıntı crazyboy93 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende cbr 125 ile başlamayı planlıyorum daha önce scooter deneyimim var ikinci el adam akıllı cbr bulamadım km leri yüksek ve pahalı .
    Sırf buyüzden cbr ı sıfır almayı düşünüyorum

Alıntı umuterdogdu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sırf buyüzden cbr ı sıfır almayı düşünüyorum
    sıfır al ama cbr grenajlı motor bi yan yatırırsan seni üzer cbr hata affeder pulsar affetmez cbr al başlangıç için bende alacam sıfırı çok pahalı geldi ama bana plakası ruhsatı ekipmanı vs 10 bini bulur hatta geçebilir .
    umuterdogdu bunu beğendi.

kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    Alıntı TIGERSHARK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum kızma ama bence sen motoru bırak :-)
    kızmamı gerektirecek bir durum yok, zevk ve renkler tartışılmaz, motor kulanıyormusunuz bilmiyorum ama, kullanıyorsanız şayet siz neden kullanmayı bırakmıyorsunuz. belki bana örnek olursunuz bırakmak için.
    Orkidor61

Adı: Kemal 0546 416 86 00

imtarky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 125R 2014
    Olaya mantıken ve senin açından bakıyorum.

Genç kanı kaynayan adamsın Öncelikle vitesli ilk tecrüben olacak daha öncede konuna yazmıştım.

Öyle hemen otobana çıkıcam oraya buraya gideceğim yapma.

O yüzden bence CBR ile başla. CBR tip olarak ve malzeme kalitesi olarak bana göre Pulsar'dan daha iyi.

Tip olarakta seni uzun süre tatmin eder çünkü ilgi çeken bir tasarımı var. Pulsarın pek ilgi çekecek bir tipi yok.

Ayrıca 8 lira'da iyi para cidden o kadar edecek bir motor değil bana kalırsa Apache almak daha mantıklı olur.

Pulsar seri bir motor ama bana kalırsa senin için serilik daha erken.

CBR'da sabit olarak 100-110-120 KM hız ile gittiğim oldu rahat rahat 130 gördüğümde oldu. Hız konusunda sıkıntı yapma o kadar.

Ama serilik konusunda trafikte temkinli olman lazım. Ayrıca CBR'ın güzel bir yönü var kullanıcı hatasını telafi edebilir bazen

2.El faktörünüde unutma...

Not : Şu Grenaj muhabbetine son verin allahını severseniz düşerse bilmem ne olur vs vs .... Al 2 tane takoz tak düştüğünde birşey olmayacağını göreceksin.

Etrafta düşen yan yatıran bir çok insan var ben kendi motorumu 2 kere yatırdım hiç birşey olmadı. CBR 250 ile kaza yaptım motor altımdan sürüklendi gitti sadece ufak tefek çizikleri mevcut. Takoz şart unutma.

Not 2 : Şu Pulsarın kronik sorunu olayıda bir bitsin çok duydum bunu. Geçende Çengelköye giderken Nato yolunda Hero bayine uğradık oradaki usta'da aynı şeyi söyledi.

"Pulsar'larda kronik sorun var" ne var usta ne kullananda böyle bir yorum gördüm nede başka bir yerde İnsanlarda nasıl bir imaj bıraktıysa, taş gibi motor bence.

umuterdogdu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO Agility 125 + CBR 125 R 2016
    Alıntı imtarky adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Olaya mantıken ve senin açından bakıyorum.

Genç kanı kaynayan adamsın Öncelikle vitesli ilk tecrüben olacak daha öncede konuna yazmıştım.

Öyle hemen otobana çıkıcam oraya buraya gideceğim yapma.

O yüzden bence CBR ile başla. CBR tip olarak ve malzeme kalitesi olarak bana göre Pulsar'dan daha iyi.

Tip olarakta seni uzun süre tatmin eder çünkü ilgi çeken bir tasarımı var. Pulsarın pek ilgi çekecek bir tipi yok.

Ayrıca 8 lira'da iyi para cidden o kadar edecek bir motor değil bana kalırsa Apache almak daha mantıklı olur.

Pulsar seri bir motor ama bana kalırsa senin için serilik daha erken.

CBR'da sabit olarak 100-110-120 KM hız ile gittiğim oldu rahat rahat 130 gördüğümde oldu. Hız konusunda sıkıntı yapma o kadar.

Ama serilik konusunda trafikte temkinli olman lazım. Ayrıca CBR'ın güzel bir yönü var kullanıcı hatasını telafi edebilir bazen

2.El faktörünüde unutma...

Not : Şu Grenaj muhabbetine son verin allahını severseniz düşerse bilmem ne olur vs vs .... Al 2 tane takoz tak düştüğünde birşey olmayacağını göreceksin.

Etrafta düşen yan yatıran bir çok insan var ben kendi motorumu 2 kere yatırdım hiç birşey olmadı. CBR 250 ile kaza yaptım motor altımdan sürüklendi gitti sadece ufak tefek çizikleri mevcut. Takoz şart unutma.

Not 2 : Şu Pulsarın kronik sorunu olayıda bir bitsin çok duydum bunu. Geçende Çengelköye giderken Nato yolunda Hero bayine uğradık oradaki usta'da aynı şeyi söyledi.

"Pulsar'larda kronik sorun var" ne var usta ne kullananda böyle bir yorum gördüm nede başka bir yerde İnsanlarda nasıl bir imaj bıraktıysa, taş gibi motor bence.
    reflektör ü abi 10.000 kurye projesıne uye olcam abi ordan kask ve reflektör alıcagım

YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N
    Cbr 125r candır burada yazıyoruz hep 0 almayın 2. el temiz çok motosiklet var uygun fiyata.
    umuterdogdu ve ninja h2 bunu beğendiler.

demirkask - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Honda fanı arkadaşlar CBR 125R diyor tabii ama Pulsar herşeyi ile üstün bir motor genç arkadaşlar tabii ki SS tarzı motorlar seviyor anladımda Performans olarak Bajaj kadar olamadıktan sonra ne yapayım SS'i.

ctuna81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 250
    HONDA KALITESI HER ZAMAN KAZANDIRIR
    umuterdogdu ve ninja h2 bunu beğendiler.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)