Merhaba Arkadaşlar.
İlk Olarak Konuyu Eğer Yanlıs Actıysam Modlarımdan Yerine Taşıyabilmelerini Rica Ediyorum..
Okumaya Vakti Olmayanlar İçin Direk Soruyorum Lifan 250-B Alınırmı? ( Bütçem Bunu Aşamaz )
Arkadaşlar 2007-2008 Yılından Beri Motosiklet Kullanıyorum. İlk Motorum 125cc Cup idi. Haliyle İlk Motor Oldugu İçin Acemilikler, Bilgisizlikler V.s Derken Tabi En Önemlisi İlk Motor Heyecanı İle Araştırma Yapmadan Motosiklet Almakdı Derken Motor Hurdaya Çıktı Ardından Çeşitli Motosikletler Aldım, Sattım V.s Motosiklet Konusunda Kesinlikle Her zaman Her şekilde Kendime Güvenirim Marka Model Ayrımı Yapmadan. Hani İlk Zamanlar Tek Amaç Adrenalin, Hız Felandı Bunun İçin Hayal ve Hedef 600 ve Üzeri Makinalar Oldu o Zamanlar Fakat Alçak ve Hafif Gürültülü Makinalar Dahada İlgimi Cekmeyi Basardı ve Chopper/Cruiser Aşkı ile Yanıp Tutuşmaya Başladım Bilmediğim, Gezip Görmediğim Yerleri Gezmek, Keşfedilmemiş Yerleri Keşfetmek Benim Gerçek Anlamda En Sevdiğim Şeydir. Hani İş Güç Derdi Olmasın Aylarca Bu Gibi Yerleri Gezmeye Adayabilirim Kendimi Açıkcası :D Her Neyse Konuya Girelim Artık Bunları Neden Anlattım Bilmiyorum Ama Anlattım işte
Arkadaşlar Bir Süre Önce Motosikletimi Satarak Ortada Kaldım ve Bunun Böyle Gitmediğini Anlayarak Tekrar Bir Motor Almaya Karar Verdim. Fakat Bütçem Ciddi Anlamda Zayıf Oldugu İçin Fazla Yükseklere Çıkamıyorum. Hayalim Aslında Suzuki VL 800 İntruder Ne Kadar Hayalimde Onunla Yatıp Onunla Kalksamda Buna Bütcem Kesinlikle Yetmez. Sizlerinde Bildiği Gibi, Gerçi Buna Zevk Meselesi Diyenlerde Var Ama Chopper Dediğin V2 Motor Olmalı ve o Tatlı Gürültüyü Duymalısın. Bir Kaç Araştırma Sonucu Yakıt Yönünden Olumlu Kasa Yönünden Yeterli ve Chopper Görüntüsünü Tam Olarak Andıramasada Yeterli Seviyede Olan Uygun ve Ekonomik Motorlar İçinden Lifan 250-B Modelini Kafama Yerleştirdim. Fakat Hala Kafamın İçerisinde Soru İşaretleri Var. Yani Görüntü Bakımından Evet Kesinlikle Bu Olmalı Diyorum Çünkü Aradıgım Net Özellikler Ön ve Arka Çamurluklar Klasik Chopper Şeklinde Uzun Olmalı Hafif Gürültülü Çalısmalı ve Son Olarak Tel Jant Olmalı. Bu Kadarını Düşünmeme Rağmen Hala İçimde Bir Hata Yapma Korkusu Var. Bu Konuyu Birde Siz Değerli MD Üyelerine Danısmak İstedim.
Sizce Lifan 250-B Alınırmı ?
( Bütcem Kesinlikle Daha Üstüne Cıkmıyor )