Honda Cbr 250 Parça fiyatı listesi
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar,
2011 model cbr ım ile 3 hafta önce bir kaza geçirdim. Korumalarım tam olduğu için bende fazla bir sıkıntı yok zaten kısa sürede iyileştim. Motorumu kendi servisinde yaptırdım. Ekspertizde gördükleri herşeyi(çizikler dahil) yazmışlar. Onların arasından gerekli parçaları ustalarla konuşup işaretleyip yaptırdım. Normalde 2500 liralık bir fiyat çıktı karşıma ama depo far sinyallerde sadece ufak çizikler olduğu için değişimi gereksiz gördüm ve onlar çıkınca 990 lira gibi bir fiyatla konuyu kapadım. Parça fiyat listesini buraya ekliyorum eğer başınıza bir sıkıntı gelirse ya da değişimi gerekli bir parça varsa aklınızda fiyat bulunmuş olur. Umarım faydalı olur herkes için.
Reklamlar
-
öncelikle çok geçmiş olsun kardeşim. allah korumuş. fiyatlar içinse çok teşekkürler...
-
Fiyatlar iyi, Hondayı servis ve yedek parça konusunda tebrik ediyoruz
-
Geçmiş olsun, avuç kadar far neden bu kadar pahalı olur anlamak mümkün değil...
-
Teşekkürler arkadaşlar iyi dilekleriniz için. Farı anlamadım ben de ama genel olarak farlar pahalı motosiklet-araba olarak. Sinyaller de pahalı geldi ama grenajların fiyatını uygun buldum.
-
-
Grenajlar diğerlerine göre daha uygun. Bu tür motosikletlerde parça fiyatları da önemlİ. Değiştiremeyip dandik dandik boyuyorlar sonra
-
-
Far pahalı, sinyal normal mi?
-
Far ın neden pahalı olduğunu orjinal olmayan çin malı bi far taktığınızda anlarsınız
-
Sinyal ucuz muş, gerisi pahalı.
-
Ya acaba 2012 kasa için sağ sol grenaj fiyatları nedir ki?
-
igorkem adlı üyeden alıntı
Ya acaba 2012 kasa için sağ sol grenaj fiyatları nedir ki?
Aynıdır hocam kasa değişmedi benim bildiğim 2011 2012 arası.
-
mk10 adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar,
2011 model cbr ım ile 3 hafta önce bir kaza geçirdim. Korumalarım tam olduğu için bende fazla bir sıkıntı yok zaten kısa sürede iyileştim. Motorumu kendi servisinde yaptırdım. Ekspertizde gördükleri herşeyi(çizikler dahil) yazmışlar. Onların arasından gerekli parçaları ustalarla konuşup işaretleyip yaptırdım. Normalde 2500 liralık bir fiyat çıktı karşıma ama depo far sinyallerde sadece ufak çizikler olduğu için değişimi gereksiz gördüm ve onlar çıkınca 990 lira gibi bir fiyatla konuyu kapadım. Parça fiyat listesini buraya ekliyorum eğer başınıza bir sıkıntı gelirse ya da değişimi gerekli bir parça varsa aklınızda fiyat bulunmuş olur. Umarım faydalı olur herkes için.
http://i.hizliresim.com/LpWj7J.png
Çok geçmiş olsun
Ninja250r depo 1400tl
sol yan karenaj 800tl
"Tecrube, limitlerini bilmektir"
-
mk10 adlı üyeden alıntı
Aynıdır hocam kasa değişmedi benim bildiğim 2011 2012 arası.
Oncelikle gecmis olSun sag gidon 52 tl iken sol gidon niye 67 tl bide bu orji.al honda bayi fiyatlarimi ? Eger oyleyse ben bazi parcalari daha uyguna aldim
-
buda bana verilen fiyat listesi motorum 2013 model üçrenk
-
Şimdi kaza geçirdin
Kim HAKLI kim kabahatli?
Eğer karşı taraf kabahatli ise exper gelir senin motora bakar hesap kitap yapar servisin değişecek dediği herşey değişir
Eğer sen kusurlu değilsen neden çizik olan parçaları karşı tarafın sigortasında yaptırmak varken yaptırmadım
Veya sen kusurlu isen exper sana neden geldi
Olayı tam anlamadım
-
F54 adlı üyeden alıntı
Şimdi kaza geçirdin
Kim HAKLI kim kabahatli?
Eğer karşı taraf kabahatli ise exper gelir senin motora bakar hesap kitap yapar servisin değişecek dediği herşey değişir
Eğer sen kusurlu değilsen neden çizik olan parçaları karşı tarafın sigortasında yaptırmak varken yaptırmadım
Veya sen kusurlu isen exper sana neden geldi
Olayı tam anlamadım
Ben kusurluyum hocam öndeki ani fren yapınca duramayıp arkadan vurdum. Ekspertiz dediğim servisin kendi yaptığı ekspertiz. Eksper ayrıca gelip inceleme yapmadı
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:06 ----------
ardacik adlı üyeden alıntı
Oncelikle gecmis olSun sag gidon 52 tl iken sol gidon niye 67 tl bide bu orji.al honda bayi fiyatlarimi ? Eger oyleyse ben bazi parcalari daha uyguna aldim
Gidon fiyalarındaki farklılığı bilmiyorum hocam. Servis Ankara honda bora. Fiyat araştırması yaparken ben de bazı parçaların daha uygun bazılarının daha pahalı olduğunu gördüm ama hem serviste %15 orjinal parça indirimi hem de ilerde motorumu satarken orjinal servis ürünleri daha güvenilir olur diye direk serviste yaptırdım bütün parçaları.
-
Geçmiş olsun . Yahu bende 2012 beyaz cbr var esengüle depo sordum işçilik çıkartma hariç 1400 tl fiyat verdi. Bu hangi servi? Herkes kafasına göre mi fiyat veriyor anlamadım.
-
geçmiş olsun kardeşim, eyvallah kenarda bulunsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)