arkadaşlar hepsi burada.com da gezinirken ekoyak diye bi malzeme varmış kullanılınca %18 e varan tasarruf sağlıyomuş aranızda kullananınız var mı? benzin hortumuna bağlanıyomuş
arkadaşlar hepsi burada.com da gezinirken ekoyak diye bi malzeme varmış kullanılınca %18 e varan tasarruf sağlıyomuş aranızda kullananınız var mı? benzin hortumuna bağlanıyomuş
motoru bilmiyorum ama benim bi arkadaşım arabasına taktırdı..bir depoyla 540 km yapıyodum şu anda 580 km yapıyorum diyor..
valla dostum bende ilk defa senden duyuyorum
ama bende bir tane ramzey 125cc var hesapladım yaklaşık km de 160-170 bin arası yakıyo
gerçi ayarları yapılmadı ama yinede fazla o yüzden böyle bi alet bana şart bir de ben araştırıyım
memnun oldum bu arada
km de 100.000 lira yakan bir motor ki mondial Kt 125 bundan fazla tahiminim yakmıyordur . 10.000 km yol yapsan benzine verecegin para 1 milyar lira bu aletler yuzde maximimum 5 ila 8 arası tasarruf saglıyor . yuzde 8 den kazancın 80 milyon olur. siz dusunun alıp denemeye gerek varmı . Bir sorun olusturusa ! o zaman ne olur bilmiyorum . Yakıtı fazla olan araclarda yuksek cc li motorlarda kullananılabılır.
Kıvanç Tüfekçioğlu - İzmir Dikili
yakit tasarrufu yazsaydin yahu. Birden heyecanlandim motosiklette indirim yapan bir yer var sandim
1 MAY
Daha önce konusu oldu. Lütfen forum aramasını kullanın.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)