Yok mu arkadaşa bu duyguyu tattıracak biri
Hani motorla kalkarsin deviri red line doğru cekersin motor bağırır acilin ulennn diye o vitesi çekersin sonra 3..4.. Derken rüzgarı hissedersiniz o vites teki sesler ve rüzgar.. 1dk 2tur atıp gelem
en güzeli de orman yolunda, sahil yolunda vizör açık gezmek. tabi kamyon geçmezse .kamyonlardan nefret eder oldum arkasından 100 metre mesafeli toz bulutuyla geliyolar bütün hevesin kaçıyor bir anda
Abi motor sürmek nasıl bir his biliyormusun sanki herkes ten daha üstünsün o an kimse seni yıkamaz sonra o ilk düşüş o an ulan beni yıkıyolarmış diyorsun
Nasıl bir his olduğunu açıklardım da ona da yaşın legal değil
orgazm gibi birşey =) belki bazen daha fazla zevk bile verebilir :D
Hele altındaki motosiklet görsel olarak çok bir şey vaadetmiyorsa, ışıklardaki o kalkış dadından yenmiyor Benim gibi; ulaşım aracı üretmek için hayallerinin mesleğini araştırıp bulan bir makina müh. öğrencisiysen, o dizlerinin arasındaki deponun altından gelen -özellikle motoru sıkıştırdığında- gürül gürül ses sana Dede Efendi etkisi yapar. Yetişmen gereken bir yer de yoksa dünyanın en mutlu insanı olursun o an
Not: Rüzgarın saçlarını yalayıp,saçlarının ahenkle dans etmesi olayına hiç girmiyorum, çünkü kasksız binmiyoruz Orası köşe yazılarının klişesi, şahsen ben geçen gün park ederken kasksız bindim (50m kadar) ve çıplak gibi hissettim.
edit: yazığım şeyi çok beğendim, imza yapıyorum :D
Bana göre dünyanın en zevkli 2. şeyi birincisini sakın sormayın
Akşam iş cikisinda motoruma binip eve gitmeden bi 20 dakika turlarim beynim boşalir vucutum dinlenir cok seviyorum bunu yapmayi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)