Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Iki motorumuda sattım hayırlısı

REKLAM ALANI
    Burakesk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr125,ktm250,cbr250,fazer6
    son aldığım asya majoruda satarak elimde 6bucuk lira param oldu eskisehirden iki motor buldum biri kawasaki er5 6bucuk lira son diyor ama guzel makine gs 500buldum onuda 5bucuk 6arası kapatirim gibi oda guzel artilariyla eksileriyle fikir vericek varmi sizce motorlar bunlar http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9939469/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1266778/detay/

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    AydınOğlu09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS jupiter 110
    Dostum bunu alacağına Pulsar Al şiddetle tavsiye ederim. 2004 model bir motosiklette neler olmuştur bilemezsin.

Al mis gibi Antalya'dan alır gelirsin yaz geldi zaten.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...04747887/detay (örnek)
    Oldjack ve berkcigdem bunu beğendiler.

Motosikleti
    Ya cift silindirde olsa makine tadini almak istiyorum motorlar temizse uzun yillar götüreceğine inaniyorum sonucta japon ve o yillardaki japonlar harbi japonlar diye biliyorum şimdiki gibi cinde yapilmiyo parcalar harbi odun gibi saglam motorlardi er5 gs500 falan hiz icin hyosungta alabilirim ama bi japon olamaz hyosung hiz ve kalite bu modellerde bence

berkcigdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 1190
    uzun yıllar dıyorsunda zaten motorlar 10-11 yaşında. he temiz ve düzgün bakıldılarsa onlar elini kolunu sallayarak rahat 100 bın km görürler fakat 10 yaşında motor alıcagıma sıfır yada 1-2 yaşında başka bir motor almayı tercih ederim....

bajaj gibi birşey mantıklı bence. en azından şöyle düşün bir gün nakite sıkıştın yada paraya sıkıştın bajajı 1 günde satarsın piyasasının 300-500 aşağısına ama bunu öyle hemen satamazsın işte...

C.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift - 2015
    Bu sıralar kafamda'ki soru: Suzuki GS500 ? Kawasaki ER5 ? Hyosung GT250R ? Hangisi.
    1 haftadır bu soru ile yatıp kalkıyorum bunu araştırıyorum.

Öncelikle Suzuki ve Kawasaki 15 değil 55 yaşında olsalar bile bu iki motorda Bajaj'a tercih edilir.

Kawasaki ER5 : 2 Silindir + 50 beygir + Su soğutma.
    Suzuki GS500 : 2 Silindir + 50 beygir + Yağ ve hava soğutma + Arka fren disk + aliminyum şasi.

GS500'ün yakıtı ER5'e göre daha az ancak dolayısı ile ER5 biraz daha performanslı.
    GS500 dünya tarihinde üretilmiş en iyi 20 motosiklet arasına girecek kapasitede bir cihaz kullanıcıların hiç birinden şikayet duymadım.
    Bugün bu 2 motordan birini alacak olsam GS500 alırdım.

Ancak bir yanımda ne yapacaksın çıplak motoru git Hyosung GT250R al diyor, biliyorum GS500 ile Hyosung kıyaslanmaz ama hyo'nun grenajlı oluşu ve biraz daha az yakıt tüketişi beni cezbediyor.

berkcigdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 1190
    Alıntı C.Kaan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu sıralar kafamda'ki soru: Suzuki GS500 ? Kawasaki ER5 ? Hyosung GT250R ? Hangisi.
    1 haftadır bu soru ile yatıp kalkıyorum bunu araştırıyorum.

Öncelikle Suzuki ve Kawasaki 15 değil 55 yaşında olsalar bile bu iki motorda Bajaj'a tercih edilir.

Kawasaki ER5 : 2 Silindir + 50 beygir + Su soğutma.
    Suzuki GS500 : 2 Silindir + 50 beygir + Yağ ve hava soğutma + Arka fren disk + aliminyum şasi.

GS500'ün yakıtı ER5'e göre daha az ancak dolayısı ile ER5 biraz daha performanslı.
    GS500 dünya tarihinde üretilmiş en iyi 20 motosiklet arasına girecek kapasitede bir cihaz kullanıcıların hiç birinden şikayet duymadım.
    Bugün bu 2 motordan birini alacak olsam GS500 alırdım.

Ancak bir yanımda ne yapacaksın çıplak motoru git Hyosung GT250R al diyor, biliyorum GS500 ile Hyosung kıyaslanmaz ama hyo'nun grenajlı oluşu ve biraz daha az yakıt tüketişi beni cezbediyor.
    doğru sölüyosundur dediğin kadar iyilerdir bilemem kullanmadım etmedim çünkü. fakat 10 -11 yaşında motor alıcagıma onu tekrar satmak ile uğraşıcagıma hemen satabılıcegım yada 1-2 yaşında bir motor almak bana her zaman daha doğru geliyor. çok param olur o zaman içimde kalan bir motoru alırım koyarım garajda bir köşeye dursun

Motosikleti
    Koydugum ilanlardaki motorlara yorum yapicak varmi aranizda? C.kaan bu arada gs500 konfor bakimindan iyi ama er5 te cok piskopat gidiyor be abi

Motosikleti
    Alıntı Burakesk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Koydugum ilanlardaki motorlara yorum yapicak varmi aranizda? C.kaan bu arada gs500 konfor bakimindan iyi ama er5 te cok piskopat gidiyor be abi
    Oturuş olarak ER5 daha dik bir oturuşa sahip.
    GS500 Daha race vari bir motosiklettir, biraz daha eğik oturursunuz.
    Bu açıdan GS500 daha sportiftir.
    Öyle çok fazla bir hız farkı yok aralarında ama ER5 daha hızlı.
    Gel gelelim ER5'in yakıtı Fazer 6 ile hemen hemen aynı.

İlanda'ki GS500 hoş duruyor ama fiyatının ucuz olması düşündürücü.
    Bir kaç gündür sahibindende 5 ve GS500 bakıyorum. ER5 olarak şu epey iyi gözüküyor: http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...99189396/detay

Her Şey Bir Gün Hayabusa İçin

ctuna81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 250
    yakıt durumlarını dusun ıkı motorda fazla yakıyor..motora ne sıklıkla bınıyorsun ?sade pazarları bınsen yıne yakıtı agır gelır.(aylık gelırını bılmıyorum ama). sonucta 500 luk masrafları agır olur. al bı temız cbf 250 honda kalıtesını yasa hysoung seklı guzel ama bı hondaya degısılmez

Motosikleti
    Suzuki GS500'ün 4.20 – 4.70 lt / 100 km yakıt tüketimi var fabrika verilerine göre
    100 km'de yarım litre kar etmek için tek silindir 250 cc Mondial Drift ile aynı ivmeye ve hemen hemen aynı son hıza sahip bir motora binmeye değer'mi ?

karadenizz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RTR 150-14'-Ninja 300
    Hocam bşy demek istiyorum sende araba vardı takas major aldın sonra onu sattın şimdi yaşı fazla ve km olan makinelere bakıyorsun.Bence biraz acele etme bi soluklan ne istediğini bilmiyor gibisin fikrimce Bi kardeş tavsiyesi almadan bir kaç gün bekle öyle al sonra major gibi olmasın sıkıntı olur zarar edersin.40 lira için sabahtan akşama kadar çalışıyoruz unutma Motorlardan da kawa daha iyi duruyor fakat arkada teker(300-500) istiyor hatırlatırım ve 250 lik ekipmanla olmaz 500 demesi Kolay gelsin umarım bşyler aktarabilmişimdir

Dünde chooper arıyorum fln demişin Şimdi naked bakıyorsun

ctuna81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 250
    Alıntı C.Kaan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Suzuki GS500'ün 4.20 – 4.70 lt / 100 km yakıt tüketimi var fabrika verilerine göre
    100 km'de yarım litre kar etmek için tek silindir 250 cc Mondial Drift ile aynı ivmeye ve hemen hemen aynı son hıza sahip bir motora binmeye değer'mi ?
    mondıal drıftle aynı katagorıye koydun ya hondayı ALLAH gonlune gore versın ne dıyım
    berkcigdem ve linkinpark20 bunu beğendiler.

kinqdai - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KUBA CİTA
    Hyosung 250 al, en azından yüksek model güzel motor. 8-9 lira en fazla güzelini bulursun.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)