Allah geride kalanlara sabır versin. Daha kaç kişi ölecek böyle sudan sebeplerden biraz dikkat edin be kardeşim biraz dikkat :(
Allah geride kalanlara sabır versin. Daha kaç kişi ölecek böyle sudan sebeplerden biraz dikkat edin be kardeşim biraz dikkat :(
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
http://www.milliyet.com.tr/dugun-haz...undem-2040232/ birde bu var yeni oldu buda fethiye😦
O.Ç. Mikser sürücüsü! Bunların hepsi böyle, koca kamyonları fırtına gibi kullanıyorlar.
Mikser sinyal bile vermemiş. Motosiklet sürücüsüne ihale yapmanın anlamı yok, hangimiz araçların sağından akmıyoruz trafikte sorarım. Böyle bir olay yaşandı mı ahkam kesenlere sorarım!!!
Motosiklet sürücüsünü Türkiye'de taşıtların sinyal verme alışkanlığı olmadığını nilmesi gerektiğini ve sadece korna uyarısı yapmadığı için kabahatli sayabiliriz.
Kamyon köşeyi hızlı dönmüş, bu bariz belli. Belki de o an cep telefonuyla karı kız muhabbeti yapıyordu ne biliyorsunuz ki?
Lütfen mikser kamyonuna dikkatli bakın, aynalarına...
O mikser kamyonunun sağ tamponunun köşesine kadar görüntü veren geriş açılı sağ aynası da var, temkinli dönse, önce aynaya baksa bu olay yaşanmazdı.
Honda Today 50 • Honda Beat 100 • Yamaha YBR 125 • Kawasaki ER5 • Yamaha Fazer FZ6 • V-Four Racing 800 ABS
Arkadaşlar uzun araçlardan korkulması, uzak durulması gerektiğini daha motorumla ilk ayımda öğrendim. KOSKOCA su tankeri U dönüşünün yasak olduğu yerde U yapınca arkası bana çarptı. Benimde hatam var düz mü gidiyor yoksa dönecek mi anlayıp ona göre hareket etmem lazımdı. Sonuç olarak motorun koruma demiri yamuldu. Elimle düzeltebildim. Diz kapağımın arkasında ufak bir eziklik dışında ucuz kurtuldum. Acemiliğime veriyorum. İnşallah bir daha başıma gelmez.
Kamyon mixer otobus böyle büyük araçlar aynaya bakmaz baksada görmez görsede umursamaz !!!
Hangi kamyon dönerken sinyal veriyor ki düz gideceksen sağa girmeyeceksin bu kadar basit.
Ben eşimle yolculuk ediyorum her seferinde ışıklarda bu kamyonlara denk geliyorum arkasında 10metre mesafede duruyorum.
Kamyon bu kasasında ki malzeme bile sizin canınıza mal olabilir!!!
34 HSK 57
ASYA AS125 T21 - DAELIM S2 250 - SUZUKI AN 125HK
MONDİAL MASH
Arkadaşlar burda kimin haklı yada dikkaysiz olduğunun bir önemi yok. 1 ay içinde bu 3. Kamyon altında kalma haberi.
Esas olay bizdr bitiyor aralardan geçerken dikkatli olmamız lazım büyük tekeli araçlara ekstra dikkat etmek lazım. Gereksiz riskler atmayalım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)