Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Kamyonun sağına girmeyin!...

REKLAM ALANI
    keremkrmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    05 Ninja 636 - 15 Xmax
    Allah geride kalanlara sabır versin. Daha kaç kişi ölecek böyle sudan sebeplerden biraz dikkat edin be kardeşim biraz dikkat :(
    ¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    telmessos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz6 fazer 2007 kırmızı
    http://www.milliyet.com.tr/dugun-haz...undem-2040232/ birde bu var yeni oldu buda fethiye😦

serkani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Made in Japan!
    O.Ç. Mikser sürücüsü! Bunların hepsi böyle, koca kamyonları fırtına gibi kullanıyorlar.

Mikser sinyal bile vermemiş. Motosiklet sürücüsüne ihale yapmanın anlamı yok, hangimiz araçların sağından akmıyoruz trafikte sorarım. Böyle bir olay yaşandı mı ahkam kesenlere sorarım!!!

Motosiklet sürücüsünü Türkiye'de taşıtların sinyal verme alışkanlığı olmadığını nilmesi gerektiğini ve sadece korna uyarısı yapmadığı için kabahatli sayabiliriz.

Kamyon köşeyi hızlı dönmüş, bu bariz belli. Belki de o an cep telefonuyla karı kız muhabbeti yapıyordu ne biliyorsunuz ki?

Lütfen mikser kamyonuna dikkatli bakın, aynalarına...

O mikser kamyonunun sağ tamponunun köşesine kadar görüntü veren geriş açılı sağ aynası da var, temkinli dönse, önce aynaya baksa bu olay yaşanmazdı.
    Honda Today 50 • Honda Beat 100 • Yamaha YBR 125 • Kawasaki ER5 • Yamaha Fazer FZ6 • V-Four Racing 800 ABS

Motosikleti
    Falcon Freedom 250 -> Honda CB250R -> Honda NC750x
    Arkadaşlar uzun araçlardan korkulması, uzak durulması gerektiğini daha motorumla ilk ayımda öğrendim. KOSKOCA su tankeri U dönüşünün yasak olduğu yerde U yapınca arkası bana çarptı. Benimde hatam var düz mü gidiyor yoksa dönecek mi anlayıp ona göre hareket etmem lazımdı. Sonuç olarak motorun koruma demiri yamuldu. Elimle düzeltebildim. Diz kapağımın arkasında ufak bir eziklik dışında ucuz kurtuldum. Acemiliğime veriyorum. İnşallah bir daha başıma gelmez.

MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Alıntı serkani adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O.Ç. Mikser sürücüsü! Bunların hepsi böyle, koca kamyonları fırtına gibi kullanıyorlar.

Mikser sinyal bile vermemiş. Motosiklet sürücüsüne ihale yapmanın anlamı yok, hangimiz araçların sağından akmıyoruz trafikte sorarım. Böyle bir olay yaşandı mı ahkam kesenlere sorarım!!!

Motosiklet sürücüsünü Türkiye'de taşıtların sinyal verme alışkanlığı olmadığını nilmesi gerektiğini ve sadece korna uyarısı yapmadığı için kabahatli sayabiliriz.

Kamyon köşeyi hızlı dönmüş, bu bariz belli. Belki de o an cep telefonuyla karı kız muhabbeti yapıyordu ne biliyorsunuz ki?

Lütfen mikser kamyonuna dikkatli bakın, aynalarına...

O mikser kamyonunun sağ tamponunun köşesine kadar görüntü veren geriş açılı sağ aynası da var, temkinli dönse, önce aynaya baksa bu olay yaşanmazdı.
    Sen trafiğe çıkma
    berkcigdem bunu beğendi.
    Motosikletli Kaplumbağa...

hsk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DAELİM S2 250 SUZUKİ AN 125 HK MONDİAL MASH
    Kamyon mixer otobus böyle büyük araçlar aynaya bakmaz baksada görmez görsede umursamaz !!!
    Hangi kamyon dönerken sinyal veriyor ki düz gideceksen sağa girmeyeceksin bu kadar basit.
    Ben eşimle yolculuk ediyorum her seferinde ışıklarda bu kamyonlara denk geliyorum arkasında 10metre mesafede duruyorum.
    Kamyon bu kasasında ki malzeme bile sizin canınıza mal olabilir!!!
    34 HSK 57
    ASYA AS125 T21 - DAELIM S2 250 - SUZUKI AN 125HK
    MONDİAL MASH

leokaplann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar burda kimin haklı yada dikkaysiz olduğunun bir önemi yok. 1 ay içinde bu 3. Kamyon altında kalma haberi.
    Esas olay bizdr bitiyor aralardan geçerken dikkatli olmamız lazım büyük tekeli araçlara ekstra dikkat etmek lazım. Gereksiz riskler atmayalım.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)