Bizde motosiklete bindiğimizi zannediyoruz +18
Reklamlar
-
Dünya bu olayı konuşuyor... Hindistan'da bir adam, yolda motor kullanırken gidona uzanan bir kadınla cinsel ilişkiye girerken görüntülendi.
The Mirror'da yer alan habere göre; Goa eyaletinde yaşanan olayın fotoğrafı, Milletvekili Vichnu Surya Wagh tarafından Facebook'ta paylaşıldı.
Wagh fotoğrafın altına "Motosiklet kullanırken seks yapmak... Kimse sizi durduramaz... Burası Goa... Gün ışığındaki bu seks şov, pazar günü öğleden sonra Mandovi Köprüsü'nün üzerinde gerçekleştirildi. Yolda tek bir polis bile onları durdurmuyor. Yoldan geçenler tesadüfen çekmiş bu fotoğrafı. Ne demeli" yazdı.
Fotoğraf internette yayılınca polis, motorun sahibinin peşine düştü. Yapılan araştırma sonucu motorun kiralık olduğu ve Madhya Pradesh eyaletinden bir çifte kiralandığı ortaya çıktı.
Polis tarafından sorgulanan çift, motosiklet üzerinde uygunsuz tavırlar sergilediklerini itiraf etti. Goa polisi çifte bin rupi (yaklaşık 38 TL) ceza kesti.
Kaynak: hurriyet.com.tr
Reklamlar
-
Kıyamet yaklaşınca... kadınla yolun ortasında cinsel münasebette bulunacak kadar haya ortadan kalkar. (Taberani, Hakim; Son Zamanlarla İlgili Hadisler, s. 111)
-
Milletvekilinin facebook sayfasını linkini de koyalım buraya.
Surya vagh dayıya bak sen. Neler peşinde koşuyor adam
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
-
Kardeşim bas bas bağırıyoruz burda. Bu tarz tehlikeli hareketleri caddelerde değil de pistlerde yapın
-
Ahahah çok iyi ya helal olsun :D tam daredevil
-
-
o cezayla adam bindiğine bineceğine pişman olmuştur hindistanda bir aylık maaş :D
-
Fantazinin kralını yapmış puha haha
-
adam tam benim hayalimi yapmış hahaha :D
-
Hanımefendiye resmen eziyet etmiş şerefsizin evladı. Ne acımıştır kadıncağızın sırtı. Yazık yazık üzüldüm kadına. Ayrıca çoğayıp böyle şeyler. Kınıyorum
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
-
adrenalin yaşamak istemişler belliki.
ya sonu kötü bitseydi.
-
AttilaXtreme adlı üyeden alıntı
Hanımefendiye resmen eziyet etmiş şerefsizin evladı. Ne acımıştır kadıncağızın sırtı. Yazık yazık üzüldüm kadına. Ayrıca çoğayıp böyle şeyler. Kınıyorum
Bende kınıyorum!
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
Dünyanın da başka işi yok bunu konuşuyor he
Ayrıca Hint dayı olayın gerisinde.
Bunun videolu versiyonu da var ama iş yerinde olduğum için yükleyemiyorum
-
O değil de, bu olay bir hanımefendinin gönlünü kazanıp taklalar atabilmek için illa faça bir motora gerek olmadığını, adam olunursa çapaçul bir motorla da envayi çeşit taklanın nasip olabileceğini gözümüze sokmuş oldu. (Sosyolocik tespit)
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:35 ----------
MotorKafa adlı üyeden alıntı
Dünyanın da başka işi yok bunu konuşuyor he
Ayrıca Hint dayı olayın gerisinde.
Bunun videolu versiyonu da var ama iş yerinde olduğum için yükleyemiyorum
Aman abicim. Biz olayı anladık. Bundan ilerisine kalbimiz dayanmayabilir. Bu kadarı yeter. Fideolusuna gerek yok
-
sey_47 adlı üyeden alıntı
adamda ocakbaşında kebap ustası tipi var nası milletvekili bu. gerçi bizimkiler de farksız ya neyse :D
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
-
-
kask yok koruma yok. Korunacaksın arkadaş bu iş şakaya gelmez.
-
Korumasız bu işler olmaz evet çok tehlikeli
-
Korunma! Olmadigini nasi gordunuz yaf???
-
Bu başlıktan çok ümitliyim;
İnşaAllah koruma ekipman motor kullanma teknikleri vs hakkında tüm motorcu kardeşlerimizin dikkatini çekeceğini, öğretici olacağını, onları geliştireceğini ve onların bundan sonra daha bir dikkat ve şevkle motor kullanacağını sanıyorum.
Ayrıca fakir itemi Çinli ve Hintli motorların eskisi kadar hakir görülmeyip gerektiğinde bir aslan parçasının sevk ve idaresinde çok verimli kullanılabileceğini göstererek motor kültürümüze olumlu katkıda bulunacağına adım gibi eminim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)