Benelli, Bajaj pulsar ve diğer yeni motorlar nasildir?
-
Sevgili arkadaşlar hayirli akşamlar. Son zamanlarda değişik motorlarin turkiyeye gelmesi rekabet ortaminin buyumesi, be bizlerin uygun fiyatlara motorlar alabilmemiz acisindan iyi olacağini umuyorum. Bence diğer buyuk markalara kalitesinden ziyade marklarina isimlerine para verdiğimizi düşunuyorum. Benelliyi biliyoruzda, pulsar almak isteyenlere tavsiye edilebilirmi?
Reklamlar
-
Pulsarı artık biliyruz da BEnelli yi alabilirmiyiz ? Güvenebilir miyiz?
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ...
Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
-
Valla pulsar kullananlar çok memnun , uygun fiyatla gayet güzel sağlam motor bi sıkıntı olacağını zannetmiyorum ama benelli işte Çinliler aldığı için biraz düşündürüyor , gelip alınması incelenmesi lazım , ilk alanlardan olmak pek mantıklı değil sanki bence.
-
Cinli motorlarin tork ve guc değerleri düşuk olmasindan dolayi ikinci motorumu da aldiğima pişman olmuştum. Pulsarin değerleri gercekten iyi, demekki bu motor cinli motorlarla kiyaslanmayacak.
-
pulsar güzel sıkıntısı servisi yedek parca sorunu yoktur
benelli daha bilmiyoruz gelsin servis nasıl yedek parca durumu motor nasıl bakmak lazım
-
merhaba ben aranıza yeni katıldım ve beni merak ettiğim aprilia rs125 ve hyusung gt250r daha once racıng kullandım ama kendıme aıt racıng motorum olmadı once 100cc cup motorum vardı sonra ybr 125 sımdı ya aprılıa rs 125 yada hyusung gt 250 r ıstıyorum sızce hangısı
-
Alternatiflerin artması kesinlik iyi bişey. Hem fiyat rekabet ortamı hem de caddelerde farklı motorlar görmek, herkesin birbirine benzememesi yönünden. Diğer sayfaya da yazdım. Beneli tnt25 , hem tasarımı hem de malzeme kalitesi Pulsardan üstün benim gördüğüm kadarıyla. Tnt25'de daha heybetli ve olgun-oturmuş bir motor havası var. Teknik verileri de daha iyi. Biri 200 diğeri 250 cc neticede. Sadece hemen gelmeyecek galiba tek sıkıntısı o ama fiyatları da yakın gözüküyor. Pulsara iyi bir alternatif olacak bu fiyatlarda. Bekleyip göreceğiz.
-
Benim şahsi fikrim bir motorun sadece kaliteli ve gösterişli olması yetmez. Servislerinin yaygınlığı, servis kalitesi, yedek parça tedarik süresi gibi etkenler o motosikletin satılmasında en az motosikletin kendisi kadar önemlidir.
Motosiklet ne kadar iyi olursa olsun iyi servis hizmeti verilemez ve yurt dışından gelecek basit bir yedek parça için aylarca beklenirse o motosiklet markası pazarda tutunamaz.
Benelli Türkiye piyasasında çok yeni. Vereceği hizmet ile piyasada tutunup tutunamayacağını zaman gösterecek...
-
bence benelli daha güvenilir bi marka, ama üstüne binip kalite farkını test ettikten sonra karar vermekte fayda var...
-
O Zaman herseyi zaman gosterecek diyoruz. Peki arkadaslar, benellinin italyan değilde çin mali olduğunu, ordan uretilip satildiğini milleti ole kandirmaya calistiklari söyleniyor, doğrumu acaba?
-
Mardin İl Temsilcisi
dadaş orhan adlı üyeden alıntı
O Zaman herseyi zaman gosterecek diyoruz. Peki arkadaslar, benellinin italyan değilde çin mali olduğunu, ordan uretilip satildiğini milleti ole kandirmaya calistiklari söyleniyor, doğrumu acaba?
Arkadaş iPhone samsung çoğu çinde üretilmeye başlandı. Ona bakarsan hondada hero tarafından üretiliyordu ? Ee o zaman honda japon değil.
Adalet yok,eşitlik yalan. Hepimiz insanız ulan!! |Ne kadar yükselsende hayat 180' & Saygım kadar kinim de var
-
pulsar 200ss düşünüyorum. herkes 200ns den memnundu bakalım hayırlısı
-
Benelli müjdeci grup altında satılacağından (KUBA ve RKS) servis sorununun olacağını sanmıyorum, servis kalitesini soracak olursanız diğerlerinden iyi yada kötü olacağını ummuyorum. Zaten Honda nın bazı servisleri hariç bütün servisler berbat durumda. Yedek parça fiyatları da şimdilik muamma, onu bekleyip göreceğiz. Bence TNT25 modeli tutar hatta Bajaj Pulsara iyide bir rakip olur. Benellinin diğer modellerinin de japonlar varken fiyatlarından dolayı şansları olmaz şimdiden geçmiş olsun bide euro artarsa tası tarağı toplayıp gitmesi söz konusu bile olabilir
-
atillatopal9 adlı üyeden alıntı
pulsar 200ss düşünüyorum. herkes 200ns den memnundu bakalım hayırlısı
Şimdide 200ss'e mi yöneldin bi yavaş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler