Hayalime kavuşmama son haftalarrr
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Sitede fiyat ne yazıyorsa odur nakit olursa bayi ile pazarlikta yapabilirsiniz.
-
Hadi gozun aydin
-
Hahaha :D Ben de aynı taktiği uygulamıştım anneler olmasa hiç bir şey yaptıramayacağız :D
-
Hayırlı olsun, korumasız binme, hep oku-araştır, kendini sürekli geliştirmeye çalış. Hiçbir zaman gelişimini tamamlamış olmayacaksın bunun farkında ol kardeşim. Bu söz; ezikler, beceriksizler, acemiler ya da aptallar için değil tüm faniler için geçerlidir.
-
Hayırlı olsun,ekipmanları da unutma sakın.Fiyat konusunda Honda fiyatları dolar ve altından daha fazla artıyor.Zam yapması için nedene ihtiyacı yok.2014-2015 farketmez.Sıfır alıyosun,ikinci elleri sıfırın fiyatını geçiyo bazen.Sahiplerinin oturma organları nasıl kıymetli oluyorsa artık.Seleye sürtmeleri yeterli
-
Teşekkürler Ekipmanlari motoru aldığımız gün bayiiden alacağım.Ekipmansiz asla
-
Okurken ben bile heyecanlandım :D Umarım bize de bir gün böyle konular açmak nasip olur
-
-
semih1963 adlı üyeden alıntı
Teşekkürler
Ekipmanlari motoru aldığımız gün bayiiden alacağım.Ekipmansiz asla
Bayide fiyatlar nasıldır bilmiyorum ama bence feyizoğlu, motoavm,motosikletim gibi sitelerden muhtemelen daha ucuza halledebilirsin. Genel olarak galerilerde "Almaya gelmişken kaktıralım, keseyi açmış nasılsa" mantığında fiyatlar var. Misal bu sitelerde düz fiyatı 225 tl olan bir kappa k35, honda galerisinde 260 tl...
-
okurken kendi hikayemmiş gibi okudum ben mi yazdım acaba diye 2 3 defa kim yazdığına baktım :D yaşın 20 yaş altıysa dostum ybr düşün altına daha çok yakışır hani cbf'de güzel ama maalesef motokurye motosikleti duruşu var artık. ybr en azından farklı azcık payda olsa fakat düşüncen
-
-
Dün itibari ile hayalime kavuşmuş bulunmaktayım. İnşallah darısı olmayanların başına
-
Hayirli olsun kardesim. Kazasiz belasiz nice km'lere ins.
Babanin ellerinden operim, buradan sevdim adami. Babam sagolsun o da tas koymadi zamaninda. Aman kardesim dikkatli ol da pisman etme. Kal saglicakla.
-
hayırlı olsun. Biri motor alınca ben almış kadar seviniyorum..
Kazasız belasız yazın keyfını çıkar
-
Hayırlı olsun dostum.Foto da isteriz ama
-
hayırlı olsun, ben bir türlü ikna edemiyorum, annem de babam da tehlikeli olduğu konusunda hemfikirler. Ne yaptıysam ikna edemedim, haziranda kar oldum yağdım olmadı, dağlara merdiven dayadım olmadı... İnşallah birgün bende kavuşurum hayallerimdeki motosiklete)
-
-
Hayırlı olsun güzel tercih, Bursa MT'ye bekleriz.
-
Hayırlı uğurlu olsun hocam Allah kaza bela vermesin. Ben de para biriktiriyorum 1-1,5 ay gibi bir zaman kaldı ilk motorumu almama inşallah ben de bir an önce motosiklet sahibi olurum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)