Tvs apacheyi satıp bajaj discover 150f
Reklamlar
-
Arkadaşlar 13 model tvs apacheyi satıp bajaj discover 150f modelini alsam sizce iyi mi etmiş olurum kötü mü etmiş olurum? Veya hero thriller 150 alsam çok mu hata etmiş olurum? cbf düşünüdm fakat sıfırı 6bin tl. İkinci elleride 5lerde. Benim motorun ederi 4500-4750 arasi. 10bin kmde..
Reklamlar
-
Niye değiştirmek istiyorsun peki tvs yi
"Edeple gelen lütufla gider"
-
Bence gerek yok dostum, pek bir fark yok aralarında teknik veri olarak. hem 150f daha yeni çıkıyor piyasaya ne gibi sorunları olucak bilemeyiz, tvs ise sorunsuz bir makine değiştirme derim
-
üste 250 tl ye halloluyorsa durma...
Değişiklik olur
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
-
Artık titreşimden sıkıldım. Ybr cbf düşünüyorum ama ybr çok minik. cbf güzel fakat fiyat çok tuzlu. Kararsızım
-
-
2009 model tvs apache vardı 4 sene bindim beni titreşim olayı haricinde hiç üzmedi
150f modeli hakkında bir fikrim yok test etmek lazım ama iyi bir motor olcagındanda kuşkum yok
-
Yakıtta baya fark eder bajaj yani daha az yakar.
-
Evet arkadaşlar. Mesela hero thriller var arka fren disk. Apache kampana...
Bilmiyorum açıkcası düşünüyorum bajaj ama elimde patlar mı patlamaz mı kestiremedim...
-
Aldıktan kısa bir süre satmaya kalkarsanız elinizde patlar hem de ciddi patlar, zira bu ürünler henüz çok yeni, hiç bir zaman 2. elinin bir honda, yamaha gibi olması beklenemez.
Ancak, ben biniciyim en az bir 3 yıl rahat kullanırım derseniz bence gönül rahatlığıyla alınır.
Discover 150 yi test edenler çok rahat olduğunu söylüyorlar. Yinede güzel bir kullanıp bakmak lazım, az para da değil hani.
-
Çok hafif kullanımı olan bir motor kullandım vede on dakikada almaya karar verdim
-
-
Fazer ne iş hiç duymadım
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ...
Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
-
Benim test etme imkanim oldu.Almayi dusundugun bajaj motorda en az apache kadar titriyor bu yuzden cbf al bence
-
Ybr cbf yaninda ufacik kaliyor... Boyun uzunsa ybr uzerinde siratabilirsin
-
CBF 150'den Hero Thriller'a geçen bir kurye tanıdığım var yakıt, fren ve kullanım olarak çok memnun.
-
Kocaeli İl Temsilcisi
-
2 sene olacak yeni kasa tvs kullanıyorum en son şikayet edeceğim şeyi titreşimidir.Bu arada hiç bir şikayetimde yok.Bilmem anlatabildim mi
-
Bajaj bir çok bayiye test motoru gönderecekti. Yakınlarda varsa arayıp sorun, gidip deneyin ve öyle karar verin.
-
yüzdeyüz kötü yapmış olursun bence çok matıksız aklın tvsde kalacak kendi kendine kızacaksın ayrıca boşa giden masrafları saymıyorum bile 250 ccye geçsen anlarım ama aynı değerlere yakın bir başka motosiklete anlamıyorum hem sizinkide daha yeni sayuılır sakın öyle bir yapamayım deme
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)