Motosiklet ile Yurtdışı Sehayat İçin Neler Gerekiyor?
Reklamlar
-
Arkadaşlar, abiler, ablalar herkese merhaba.
Belirttiğim gibi bu yaz yaklaşık 3-4 yıldır hayalini kurduğum bir yurt dışı seyahatine niyetlenmiş durumdayım.
Ancak yine belirttiğim gibi ihtiyacım olan şeyler neler? Pasaportum yok. Daha önce yurt dışına uçakla dahi olsa çıkmadım. Bu yüzden bana gereken evraklar ve maliyetleri hakkında bilgisi olan var mı?
Ayrıca Türkiye-Yunanistan ile Türkiye-İtalya arasında da kararsız kaldım. Bu iki tercih arasında yapacağım tercihte bilgisi olanlar varsa yine fikirlerini belirtirlerse sevinirim.
Gidiş dönüş yaklaşık 5000 km lik bir yol planı oluşturdum kafamda ve ülkeler arası seyahate de kalkışabilirim bu açıdan. Dil konusunda bir sıkıntım yok. İyi derecede ingilizce konuşabiliyorum.
Ancak uzun yol tecrübem olmasına rağmen daha önce hiç yurt dışına çıkmadım. Bununla ilgili tecrübeleri olan, yurt dışına seyahat etmiş, uzun kilometreler yapan üstadların da bana yardımcı olmasını rica ederim.
Herkese şimdiden yazdığınız herşey için çok teşekkürler. Tekeriniz düz bassın. Kazasız belasız sürüşler.
Reklamlar
-
Forumda biraz arastirmanyapsan bi ton baslik mesaj bar. Biraz caba serfetin lutfen
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)