Altın Elbiseli Adam 250cc Karşılaştırması
Reklamlar
-
akbird adlı üyeden alıntı
@agrasiwe kardeşim. Arkadaşlarımda cbr250 ve ninja250 var. ikisindede defalarca test ettik. cbr %10 daha fazla hız gösteriyor. cbr 100km hızla giderken , ninja 92-91 arasında ibre. Eğer iki motoru test etme şansınız varsa bunu kendinizde görebilirsiniz zaten. o sebebten sl250 ile cbr250 arasında pek bi top speed farkı olacağını zannetmiyorum.
ordaki motorların hiç birisi kötü değil. hepsinin kendine göre özellikleri var ve hangisi alsan pişman olmazsın bana göre. Şu kötü motor , Bu kötü motor diye karalamaya gerek yok. Hangimiz son limitlerine kadar kullanabiliyoruzki o motosikletleri zaten ki o küçük farkları farkedelim. hele amortisör kıyaslaması çok komiğime gitti videoda
eski tip gösterge sanırım, ben cbr ile başka motorları test etmiştim, aralarında hız farkı görmemiştim, dijital olarak hatta dün xj6 ile 25 km yol yaptım benim motoruda arkadaş kullandı 80 ile giderken cbr de 80 gösteriyordu, araba ilede test etmiştim ama ibre farkı yoktu. Dediğin gibi olabilir fark ama videoda dikkatimi çekende şuydu https://youtu.be/Z-QrDaUO9TY?t=112 videoda 1,50 sn den sonrasını izlersen eğer 160 küsürde sl' nin takıldığını cbrnin halen devam ettiğini görebilirsin, bu mantıkla ben sonhızda aralarında fark olduğunu düşündüm hocam.
Reklamlar
-
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
Yamaha R25 kullanıyorum, şuan makine rodajda 7 bin deviri geçmiyorum yakıt tüketimi 100km/4 lt altına inmiyor :( Daha önce Honda CG125 kullanıyordum 100/2.5 lt tüketiyordum. Az yakıtla çok gezmeye alışanlar için zor bir durum
-
Blindfire adlı üyeden alıntı
Yamaha R25 kullanıyorum, şuan makine rodajda 7 bin deviri geçmiyorum yakıt tüketimi 100km/4 lt altına inmiyor :( Daha önce Honda CG125 kullanıyordum 100/2.5 lt tüketiyordum. Az yakıtla çok gezmeye alışanlar için zor bir durum
Siz forumda yamahanın özellikle r25 in fiyat artışını en çok eleştirenlerdendiniz hatta nerdeyse forumda yamahanın fiyat politikasına karşı bir tepki hareketi başlattınız r25 i alacak son kişi kim deseler sizi düşünürdüm.Ama sanırım gönlünüz yinede kaymış güle güle kullanın!
-
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
-
Ben rodaj bitince düşeceğini sanmıyorum. Rodajdan sonra bir daha 7 bin devirin altına pek inmezler, motor yüksek devir seviyor.
Ninja 250'nin göstergesi analog değil miydi ? Dijital olana her zaman daha fazla güvenirim.
250SL ile ilgili önemsiz görülen ama önemli olabilecek şöyle bir detay var: Motor ufak olduğu için, sürücüsünü CBR250 kadar rüzgardan koruyamıyor. Yani 250SL'deyken CBR250'ye göre gövdenizin daha büyük bir kısnı dışarıda kalıyor. Bunu 250 cc karşılaştırma videolarında da görebilirsiniz. Bana göre, uzun boylu arkadaşların altında motor dikkat çekici şekilde ufak duruyor. Bunun iki etkisi var, birincisi rüzgar direnç katsayısı artıyor, ikincisi de rüzgara karşı hareket eden alan büyüyor. Bu ikisi motorun harcadığı güce doğrudan etki eder. Bu yüzden de SL250 geride kalıyor olabilir (ki bence öyle).
-
A.Volkan adlı üyeden alıntı
Siz forumda yamahanın özellikle r25 in fiyat artışını en çok eleştirenlerdendiniz hatta nerdeyse forumda yamahanın fiyat politikasına karşı bir tepki hareketi başlattınız r25 i alacak son kişi kim deseler sizi düşünürdüm.Ama sanırım gönlünüz yinede kaymış güle güle kullanın!
Evet hocam baya bir eleştirdim sesimi de duyurdum en sonunda, Almam normal çünkü sorunum Yamahanın Ürünü ile ilgili değil, Türkiyede ki yetkili distribitörü ve onların fiyat politikalarıyla ilgiliydi. Ve hala cevap alamadığım sorular var 156 adet lansman motosikleti getiriliyor. Ne hikmektese 15-20 tane adam sahip olabiliyor. Halada sevmem kendilerini. Lakin Motosikleti güzel yapmışlar, motosiklet nasıl bir hastalıksa aldırıyor işte...
Girerken Yalvarmadık ki, Çıkarken İcazet Alalım.
-
Evet hocam baya bir eleştirdim sesimi de duyurdum en sonunda, Almam normal çünkü sorunum Yamahanın Ürünü ile ilgili değil, Türkiyede ki yetkili distribitörü ve onların fiyat politikalarıyla ilgiliydi. Ve hala cevap alamadığım sorular var 156 adet lansman motosikleti getiriliyor. Ne hikmektese 15-20 tane adam sahip olabiliyor. Halada sevmem kendilerini. Lakin Motosikleti güzel yapmışlar, motosiklet nasıl bir hastalıksa aldırıyor işte...
Hocam sorması ayıp kaçtan aldınız!İNŞAALLAH 13.500 tl dendir.
-
A.Volkan adlı üyeden alıntı
Hocam sorması ayıp kaçtan aldınız!İNŞAALLAH 13.500 tl dendir.
2 fiyattan da almadım hocam, Nakit aldığım için bir miktar bayi tarafından indirim yapıldı. Kafaya taktım 14500 lira vermiycem diye Özelden miktari yazdım.
Girerken Yalvarmadık ki, Çıkarken İcazet Alalım.
-
r25 4 lt yakıyor diye,(çok yakıyormuş ya) 3.5 lt yakan cbr 250 alınıyorsa çok saçma bence. 100 km de 2,5 tl için mi yani? ben olsam 14 bin tl motora verdikten sonra, 10.000 km kullandığımda 250 tl yakıt farkı olacak diye gidip cbr almam.
-
2 fiyattan da almadım hocam, Nakit aldığım için bir miktar bayi tarafından indirim yapıldı. Kafaya taktım 14500 lira vermiycem diye
Özelden miktari yazdım.
Tamam hocam bakıyorum
-
2 fiyattan da almadım hocam, Nakit aldığım için bir miktar bayi tarafından indirim yapıldı. Kafaya taktım 14500 lira vermiycem diye
Özelden miktari yazdım.
14.499 liramı? Sende aldın ya bu motoru başkada birşey demem.
-
Yiğit_ adlı üyeden alıntı
14.499 liramı?
Sende aldın ya bu motoru başkada birşey demem.
özelden fiyatı yazdım hocam. Dediğim gibi sorunum ürün değil, distribitör. 1 liradan yüzlerce kat daha fazla indirim aldım o kadarını söyleyebilirim. Cash para bazen işe yarıyor. Aldığım indirime rağmen motosiklet çok pahalı. küçük bir araştırma yaptım Avrupada ve Amerikada kaç para diye. Avrupa ve Amerika da R3 model olarak satılıyor (R25 aynısının 320 cc olanı) Avrupada 4800 Euro Amerika da ise 5000 dolar. Orada motorlu araçlar için tek vergi alınıyor %17-22 arasında ülkeye göre değişiklik gösteriyor. Milli gelir, asgari ücret vs olayına girmiyorum. Gerçekten bizim ülkemizde motosikletler pahalı.
-
videonun yorumlarında inazumayı geçiyorum inazuma gereksiz diyen adamlara ayar oluyorum ya!
-
Ninja eko modda 3.9 yakıyor. Normal kullanınca da 4.5. Az yakayım diye kasmaya gerek yok. Normal kullanmak daha iyi.
yamaha da benzer yakacaktır. O devire 3.5 imkansız
-
İnazuma test ettim acayip rahat konforlu ve yüksek torklu bi makine çok zevkli ve rahat gerçekten sürüşü yol tutuşu vs tavsiye ediyorum .
-
-
mete_han adlı üyeden alıntı
Inazuma da o grenaj canavarlarının yanında resmen bir kuğu gibiydi
japonyanın tombul tazesine kuğu yakıştırması yapanı ilk defa duyuyorum
-
Murat.K. adlı üyeden alıntı
japonyanın tombul tazesine kuğu yakıştırması yapanı ilk defa duyuyorum
Obez Kuğu diyelim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Bazı arkadaşlar gerçekten çok mantıklı , teknik verilere dayali yorumlar yapmışlar , üzerine söylenecek hiç bir sey yok .
Belki biraz amacını aşıcak ama AEA marka olduğundan beri testlerde, kullanilan dilde bariz degişme var ki bu da normal adam şirket oldu ve bu markaları eninde sonunda bir şekilde memnun etmeli.Bugun yamahayi , yarin kawasakiyi...
O yüzden fazla tartışmayın, izleyin keyfini çıkarın .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)