250 cc sınıfında Suzuki'yi de görmek istiyoruz, inazuma tamam iyi motor ama gerçek bir naked ve ss alanlarında geride kaldı.
250 cc sınıfında Suzuki'yi de görmek istiyoruz, inazuma tamam iyi motor ama gerçek bir naked ve ss alanlarında geride kaldı.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Adam SYM nerde diyor adı üstünde Japon karşılaştırması bu aylar önce planlandığında'da söylendi.
R25 en iyisi tartışmasız parası olan çeker altına direk.
Madem yeni modelleri karşılaştırmış, inazumanın da eski kasası değil F modeli olmalıydı bence. Herhalde motor bulamadılar.
bana göre suzuki inazuma
187 kiloluk ağırlığıyla dengeli kullanımda "ss e geçmek"!!! için kilo dezavantajını avantaja çevirmekte
alırsam ömürlük olur benim için ayrı dava
Barkın Bey gayet akıllıca bir hamle ile karşılaştırmanın kapsamını "250cc Japonlar" diye kısıtlayarak aslında "ilk motor olarak nispeten kaliteli bir motor isteyen" izleyicilerini hedeflemiş sanırım. Daha önce yaptığı gibi videoyu "Başlangıç motorları" başlığıyla çekse kimseyi kırmamak için çinli, koreli, hintli ne kadar düşük hacimli ucuz işçilikli motor varsa hepsini koymak durumunda kalacaktı. Japonlar diyerek içeriği kısıtlamanın tek eksik tarafı KTM RC200 gibi çok iyi bir alternatifin bu karşılaştırmada yer alamaması olmuş.
Mesele kullanıcılarının değil, kullanmayanların ilgi göstermesi. S&T Kanuni ismini aldıktan sonra o motor bitti. Bundan sonra da kasa değişikliğine gitmedikçe ilgi görmesi çok zor. Şu anda Türkiye'de sıfır km GT250R almak isteyecek adam sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Millet zaten önyargılı, Kuralkan markayı bitirdi. 650 cc modelleri ancak müzede falan görürsünüz.
Abi konunun başlarında kawa tam bayan motoru olmuş yazmışlar ama bence videoda kimse şu yönden geri kaldı vs dememiş.R25 den sonra en atik motora kawa diyorlar yanlış izlemediysem Bu videodan sonra kawa 250 SL almaya karar verdim
Evde izleyecektim sabremedim telefondan izledim.Sanki biraz cbr250'yi gömmüşler.
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
adam alınabilecek en iyi motorları sıralamış.bu seferki 250 cc kıyaslaması olmuş . suzuki inazuma ise kitlesine hitaben harika motor olduğunu her fırsatta göstermekte devam ediyor. ss de malumunuz en iyisi r25 naked da ise oda malumunuz
Yaw siz ne istiyor gurban ?
Adam kendisinin kullandığı markayı daha önce savunduğu markayı yeni modellerle kıyasta yere vuramaz mı ? Diğerleri ilerlemiş o aynı çizgide gidiyor ne yapsın illa devam çok iyimi desin? değil işte değil öyle değil ha!
video yu izleyen bütün arkdaşlar 250SL 2 tık alçaltılmıştır bilginize....
Bence süper bir yorum olmuş adam gibi kaç test yorumu gördünüz. tamam eksikleri yokmu var. ama şuan için doğru tespitlerde var. virajı en iyi bulduğu inazuma lastik orjinali değil. r25 için lastik kötü ön fren kötü, cbr için gazlaması iyi değil kullanıcı dostu , kawasaki için ise kısa boylular için diye açıklamış hatta kaç kişi ile daha ne yapsın. o yok bu yok diye hayıflanmayalım. emek var ve şu markanın reklamını yapıyorlar diyemezsiniz bence.
sevgiler saygılar
Belki honda çift silindir bir 250 lilik yaparsa r25 ile kapışabilir.Aynı şekilde suzuki de 250 cc lik bir racing yapsa fena olmaz.Belki yeri değil ama r25 i ancak en yakın cc lerde ninja 300 tokatlar.
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
r25 race, diğerleri commuter.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)