Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

kawasaki 250sl 2. el satılır mı?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    YBR 125
    arkadaşlar ben kawasaki 250sl alıp 1 sene kullanıp satmayı planlıyorum fakat bu motorun 2. eli çabuk satılır mı 1 sene boyunca iyi kullanırsam ne kadar zararına satarım?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kawasaki Z250 Sl (yeşil)
    Kardeş bunu biz bilemeyiz ki , piyasası oluştu mu , talep olan bir motor mi bunları araştırıp öğrenecek olan sensin. Ha bi honda kadar hızlı satılmayabilir belki ama bakımlı temiz iyi kullanıldıysa satılır neden satılmasın.

Motosikleti
    YBR 125
    Alıntı Ertugyigit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeş bunu biz bilemeyiz ki , piyasası oluştu mu , talep olan bir motor mi bunları araştırıp öğrenecek olan sensin. Ha bi honda kadar hızlı satılmayabilir belki ama bakımlı temiz iyi kullanıldıysa satılır neden satılmasın.
    Çünkü onu 1 sene kullanacağım kafamda plan oluşturdum iyi bakarsam satılır heralde. Adanada yaşıyorum o yüzden sordum. Teşekkürler.

Motosikleti
    Honda Cbr250R
    arkadaşlar pembe bmw nin satıldığı bu ülkede herşey satılır ve pazar vardır.
    Enes Bakır bunu beğendi.

Ali1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SATTI
    Alıntı lordsenyor01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ben kawasaki 250sl alıp 1 sene kullanıp satmayı planlıyorum fakat bu motorun 2. eli çabuk satılır mı 1 sene boyunca iyi kullanırsam ne kadar zararına satarım?
    Yanlız kawasaki herkezin bütcesine uyan bir motosiklet firması değil diye biliyorum ...

Motosikleti
    SUPERDUKER
    dolarda euroda aynı seviyede kalmıcak gibi duruyor yani değer kaybetmez,
    zaten 0 aldığı şeyi(2.el yapıp) daha aza satınca zarar ettiğini düşünen kafayı da anlamıyorum

Kardes sahibinden de bi adam var 11,5 dan acti 10,250 e kadar fiyati dusurmus satilmiyor galiba hep fiyat cekti assagiya

SuleymanE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900 / Xpulse 200 4v
    Düşük km, kazasız, yeni model, bir yaşında 250 lik japon motosiklet fiyat da makul tutulursa hızlıca ve kolayca satılır.

Ama aldığın fiyatın üzerine 2 - 3 bin tl daha koyup kar ederek satmayı planlıyorsan ona birşey diyemem...

Motosikleti
    Honda Forza 250
    Alıntı AvdanMert adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardes sahibinden de bi adam var 11,5 dan acti 10,250 e kadar fiyati dusurmus satilmiyor galiba hep fiyat cekti assagiya
    ANkaradaki mi?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)