Anket: SİZCE ?
- Katılımcı sayısı
- 68. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
HONDA CBR 125R
-
YAMAHA YZFR125
-
PULSAR 200NS
Pulsar 200NS - Honda CBR125 - Yamaha YZFR125
Reklamlar
-
Boyun ne kadar? kilon ne ? ilk motor galiba. Cbr 125 ten çabuk sıkılabileceğini düşünüyorum. motorları test etme imkanın varsa mutlaka test et..
Pulsarı beğenebilirsin.
Reklamlar
-
retox70 adlı üyeden alıntı
Boyun ne kadar? kilon ne ? ilk motor galiba. Cbr 125 ten çabuk sıkılabileceğini düşünüyorum. motorları test etme imkanın varsa mutlaka test et..
Pulsarı beğenebilirsin.
Boy 175 kilo 62. İlk motorum olacak. Test için bajaj'ın bir bayisi falan varmı yoksa hepsinde edebiliyormuyuz ?
-
200 lük fazla gelir diyenlere bence pek kafayı takma derim.bunu ilk motor olarak r25 seçmiş biri olarak soyluyorum.ama saydığın motorlar arasında bana en mantıklı gelen yinede cbr
-
spinachristi adlı üyeden alıntı
200 lük fazla gelir diyenlere bence pek kafayı takma derim.bunu ilk motor olarak r25 seçmiş biri olarak soyluyorum.ama saydığın motorlar arasında bana en mantıklı gelen yinede cbr
Başka seçenek koyabilirmiyiz araya ? 7 bin tl civarında 2. eli olan ?
-
biraz daha üstüne çıkabilirsen 125 duke bulabilirsin diye düşünüyorum.ki çok daha iyi olur bu saydıklarından.ben tam 1 sene hangisini alacağım acaba diye araştırarak geçirdim.3-4 liralık bütçelerden o bütçelere çıktım. 1-2 ay bekleyip bütçemi arttırabilirim diyosan kesinlikle bekle derim.beklediğin her dakika sana artı olarak dönecek.aynı heyecanı bende yaşadım insan 1 sene her egzoz sesinde dönüp bakarmı ya.baktım. şimdi bana bakıyorlar
-
Cbr 125 i aldım pişman olmadım ama tarzım değilmiş. Oturuş pozisyonu beni yordu özellikle uzun yolda. Uzun yol için almadım motoru, işe gidip gelmek için, günde 4 km yol yapıyorum,toplam da , 970 km aldım 1 yıl oldu 2770 km de falan.Bir kere uzun yola çıktım, isyan ettim. Neyse, motoru alma amacın ne, önce onu belirle aklında. Pulsarın kalitesi için yorum yapamam ama belki oturuş pozisyonu hoşuna gider. İkisini de dene öyle karar ver..
Hayırlısı olur inş..
-
Bir bildiğimiz var elbet fazla gelir diyoruz. İş sadece motosiklet kullanmak ile bitmiyorki.
Şunu izle öyle karar ver dostum
-
AydınOğlu09 adlı üyeden alıntı
İZlemiştim. Scooter deneyimim var, 125 lik vitesli motor deneyimimde var. Denge problemim falan hiçbirşeyim yok
-
Ali1903 adlı üyeden alıntı
İZlemiştim. Scooter deneyimim var, 125 lik vitesli motor deneyimimde var. Denge problemim falan hiçbirşeyim yok
Kaç bin km acaba ?
Ya susmak ya da suskunluktan daha kıymetli bir söz söylemek gerekir.
-
Kaç bin km acaba ?
Scooter yaklaşık 1 sene kullandım bilmiyorum onda nekadar yaptım ama, viteslide 2300km yapmıştım. Yeter sanırım bir 125 lik cbr sürmeye veya 200 lük pulsar sürmeye ?
-
Scooter yaklaşık 1 sene kullandım bilmiyorum onda nekadar yaptım ama, viteslide 2300km yapmıştım. Yeter sanırım bir 125 lik cbr sürmeye veya 200 lük pulsar sürmeye ?
Baştan desene dostum o zaman kesinlikle Pulsar al diğerleri başlangıç motosikleti zaten.
Ya susmak ya da suskunluktan daha kıymetli bir söz söylemek gerekir.
-
Baştan desene dostum o zaman kesinlikle Pulsar al diğerleri başlangıç motosikleti zaten.
Pulsar meğersem nekadarda sevilip tavsiye edilen bir makineymiş. Yarın gidip K.çekmece beşyol'daki bajaj bayisine uğramalıyım ozaman birde yakından görelim canavarı bakalım
-
Selamun aleyküm.
yaklaşık 20 gün sonra ilk motorumu alacağım allah izin verirse. Ve bu 3 model arasında sürekli git gel yapıyorum. 7(YEDİ) Bin civarında bütcem var. Tabi ilk olduğundan şeklide cok hoşuma gittiğinden YAMAHA'ya atıyor gönlüm, ama aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum burada sizlerin yardımına ihtiyacım var. Bana adam akıllı güzelce bir akıl verirseniz cok memnun olurum.
Teşekkürler ...
cbr125 tavsiyemdir...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:48 ----------
kdiner adlı üyeden alıntı
bunun kötüsü olurmu, allaha çok şükür 5 kaza atlatmama rahmen motorumda bir sıkıntı yok, takır takır gidiyor, genelde ben bozuyorum, servise yaptırıyorum, servisler daha ne yapsın benden bıktı servis. sesine bayılıyorum, test etme imkanınız varsa bir test edin, şunu da söylim, pulsar kullanıcı başlığında hiçbir şey paylaşmıyorum, neden söyledim ordan belki yardım almak isteyebilirsiniz diye.
Motorumda bir sıkıntı yok genelde ben bozuyorum-takır-takır gidiyor...
-
dyavol-77 adlı üyeden alıntı
cbr125 tavsiyemdir...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:48 ----------
Motorumda bir sıkıntı yok genelde ben bozuyorum-takır-takır gidiyor...
Ankette pulsar farkı attı yamaha ve honda kafa kafaya gidiyor
-
Ankette pulsar farkı attı yamaha ve honda kafa kafaya gidiyor
O halde bi Pılsar alırsın...
-
-
dyavol-77 adlı üyeden alıntı
O halde bi Pılsar alırsın...
Bakalım hayırlısı inşallah
:bus: adlı üyeden alıntı
Pulsar al dikkatli sür
Pulsar okadar ucup gidiyormu yahu ?
-
Abilerım pulsarmı cbr 125 r mı pulsar alırsam elimde kalırmı ? :'(
-
umuterdogdu adlı üyeden alıntı
Abilerım pulsarmı cbr 125 r mı pulsar alırsam elimde kalırmı ? :'(
Konunun cevaplarını tam anlamıyla okursan cevabını sende almış olacaksın
-
Bakalım hayırlısı inşallah
Pulsar okadar ucup gidiyormu yahu ?
HONDA: 9,8/10.000 (13,3 PS) 13.30 beygir
YAMAHA: 11,0 kW (15,0PS) @ 9.000 dev/dk. 15 beygir
BAJAJ: 24,47 ps 9500 dev/dk 24.50 beygir
Teknik veriler sitelerinden alınmıştır.
bırakta fark olsun dostum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)