Çok kararsızım motosiklet konusunda yardım
Reklamlar
-
Merhabalar forumdaşlar.
125 cc (40 bin km) motosiklet'ten sonra 250 cc'ye geçiş yapma zamanı geldi, geldi ama ne alıcam çok kafam karıştı.
boy 1.94 kilo 80..
Altımda kaybolmayacak bir motosiklet aradım baktım çok çeşit var ama alınacak motosikletlerde belli.
Uzun yol gezisini severim ondan dolayı yolda zor durumda bırakmıyacak bir motosiklette lazım.
Yardımlarınızı fikirlerinizi bekliyorum..
Limit fiyat 13.000 TL
Tugay Boruzan. Çanakkale'den Selamlar.
Reklamlar
-
bence bu.
-
Onu denedim ama sele çok alçak iki büklüm duruyorum üstünde ayriyetten depo plastik pek iç açıcı gelmedi bana
-
bence plastik olması daha iyi. ezilme gibi bir derdi olmaz. mt 07 de de plastikti sanırım. inazumayı denedin mi peki?
-
-
inazuma denemedim açıkcası düşündüğüm bi motosiklette değil
-
bana kalsa direk 07 :D ama 20 bini geçti alet.
-
hfz61 adlı üyeden alıntı
bana kalsa direk 07 :D ama 20 bini geçti alet.
aynen aslında güzel motosiklet ama araya 250 cc girmesi lazım
-
ybr den 07 ye geçenler var forumda. ben de denedim 07 09 tenere xv950. inan bana süremem edemem diye düşünme hiç. hatta çok daha rahat motorlar ama yine de herşey insanın kendisinde bitiyo. sakin kullanmak lazım.
-
Merhabalar
Yaklaşık 2 senedir ne motor alsam diye düşünen biri olarak şunu söyleyebilirim.Ben ilk önce ybr 125 dedim,sonra cbf 150,sonra inazuma,sonra vespa,sonra sukutır,sonra cbr,sonra araba :D ,sonra cruiser,sonra chopper ama en sonunda aradığımı buldum.İlk motosiklet kullanmayı öğrendiğim cross motor.Önce ihtiyacını düşün nerelerde kullanacaksın.Alacağın motordan ne bekliyorsun(tüm özellikleri barındıran motor yoktur).Ben şahsen şehir içi, uzun yol ve arazide kullanmaklık bir motor istiyorum.Şehir içinde fazla sürat istemiyorum.Ayrıca benim motorum daha çok arazi özelliği çok olmalı,yüksek olmalı ve torklu olmalı.Son sürati taş çatlasın 120 km olsa yeterde artar.Yüksek olmasını da istiyorum.Gönlünde ktm exc 250 olsada şimdilik alamam.Çok zorlasam 3-4 seneye alırım belki ama işletemem.Sizde buna göre düşünüp kendiniz seçmelisiniz bence.Kimseden onay istemeyin.Onay verenler kullanmayacak ki motosikleti.Siz kullancak siz mutlu olacaksınız.
Bilg.
Sayg.
-
Arkadaşlar dün resmi tatil olduğu için yamahaya gittim modellere baktım hiç aklımda olmayan modele hasta oldum 2015 model yamaha yzf r125e. üzerinde michelin pilot street lastik ile geliyor isteğe göre ekstra akrapovic egzoz ile 14.800 oluyor egzoz olmazsa 12.800. Boyuma gore çok uygun. R25ten yuksek sele boyu. Sizce ne yapmalı fazla hız önemli değil normalde 250 cc ye geçicektim ama bunu görünce dahada kararsız kaldım
-
Link hazırdaydı uzun boya birebir ama uzun yola sabır ister
-
benim tavsiyem kawasaki z 250 sl olacaktır ama altında kaybolabilir dediğin gibi. bir dene istersen çok şahane bir motor. Evdekileri ikna edemiyorum etsem direk satın alacağım da ) parası bile hazır
-
SS tarzı daha benimsemiş durumdayım. Gezilere yola daha rahat ve alışığım.kısa yol ve arazi için olsa düşünürdüm
-
burakozen adlı üyeden alıntı
benim tavsiyem kawasaki z 250 sl olacaktır ama altında kaybolabilir dediğin gibi. bir dene istersen çok şahane bir motor. Evdekileri ikna edemiyorum etsem direk satın alacağım da
) parası bile hazır
muhtemelen altında dediğin gibi kaybolacak,z300 bile 1,80 in üstünde boyu olanlarda çocuk motoru gibi kalıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:45 ----------
PysLre adlı üyeden alıntı
SS tarzı daha benimsemiş durumdayım. Gezilere yola daha rahat ve alışığım.kısa yol ve arazi için olsa düşünürdüm
ss tarzı diyorsan illaki hyosung boy uzunluğu olayı kapatabilir,çok fazla öne yattığından dolayı ama hyosung un yeni modelleri nasıldır hiç bir bilgim yok.
-
Brock07 adlı üyeden alıntı
muhtemelen altında dediğin gibi kaybolacak,z300 bile 1,80 in üstünde boyu olanlarda çocuk motoru gibi kalıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:45 ----------
ss tarzı diyorsan illaki hyosung boy uzunluğu olayı kapatabilir,çok fazla öne yattığından dolayı ama hyosung un yeni modelleri nasıldır hiç bir bilgim yok.
Hyosung alıcaktım ama dediğim gibi yamaha bayii dibimde servisi dibimde hyosung bayii- servis yok. servisi var beş para etmez daha önceden bir hüsümetimiz var ordan biliyorum. ondan yamahaya kaydım iyice
-
Benim Tavsiyem R25 ama oda içinize sinmemiş sanırım.Onun haricinde Ninja 300 e de bir bakın derim
-
Bende senin durumundayım ama sanırım duke 390 alacağım.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...iz-kaldim.html
İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN
-
kesinlikle bu
-
motorcu48 adlı üyeden alıntı
Uzun yolda süper bir makina hakikatten ama inazuma olur mu bilmem
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)