Arkadaşlar ben bi hata yaptım bu motoru aldım marka model bisan lifan 125 LF-125 öyle bi motorki 21binde aldım motoru 24 bin oldu şuan binilmez durumda )
birgün artçı arkadaşımla yolda gidiyorum 70-80 arası bi hıza çıktım artçı gülmeye başladı noldu dedim ayaklık titriyo dedi devir saati yok neyse 4 gündebir lastik patlıyor 3 defa iç lastik değiştim şambyel miydi neydi neyse baktım şambyelle başa çıkamıyorum bende oto lastik tamir spreyi var ondan altım 2 günde bir sıkıyorum lastiğe ) yakıt olarak 20tl ye depo doluyo 20 liraya 160 km gidiyo ama 50-60 km ile ben tek bindiğimde selevatla 95 i görüyo frenler bi tuhaf ön fren arka fren kampana ama ön freni sıkınca daha hızlanıyor motor şaka değil harbiden diyorum 60 la giderken ön freni sıkıyorum 65e cıkıyo sonra yavas yavas duruyo böyle bi alet ben aldım siz yapmayın ha birde bununla servise gittim bisanın servisine adam bana dediki abi sen bunu sat bisanın servisinde parçası yok ve ustaya bunu götrüdümmü aklından geçenleri cok ii anliyom gine geldi ... diye düsünüyo kesin ben bunla bi kaza yaptım kazası iyi 10-20 ile bi arabaya vurdum bişe olmadı yattığı yerde çalışıyodu kaldırdım devam ettim adama hiçbisy olmadı ben insanlık görevimi yaptım aga almayın bunu sakın