Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

1500 TL'Ye Kask - Mont - Eldiven 3'lüsü.

REKLAM ALANI
    Morphin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR650F
    Merhaba arkadaşlar bir önceki açtığım konu amacından şaştığı için direk mevzuya giren farklı bir konu açıyorum.
    Bu tip konular çokca açılıyor biliyorum ama Yeni motor'a başlayacak arkadaşlar bütçeleriyle en iyi nasıl bir kombin yaparlar buna gelin hep beraber bir el atın. Çünkü böyle bir konu göremedim. Ürünler hakkında Tecrübelerinizi aktarmanız ayrıca güzel olur.

Nisan ayının sonlarına doğru Alacağım motor Ninja 250SL "Yeşil" Önereceğiniz malzemeler buna göre olursa çok iyi olur.

1- Kapalı Kask: Güneş'te gözümü açamadığım için güneş vizörlü olması tercih sebebi.
    Nolan n86'daki gibi içerden açılır kapanır modeller çok kullanışlı.
    Ayrıca kask'ın malzemesini ve neden bu malzemenin tercih edilmesi gerektiğini söylerseniz ayrıca güzel olur.

2- Korumalı YAZLIK Mont: Önümüz yaz ve terlemekten nefret ediyorum, 100 km'yi pek aşmayacağımı düşünürsek beni terletmeyecek ama rüzgardan hasta etmeyecek bir mont istiyorum. Korumaları olan mümkünse deri ve güzel görünümlü bir mont.

3- Eldiven: Yazlık, Üstü korumalı, Mümkünse deri, Elimi terletmeyecek hava alabilen bir eldiven istiyorum.

1500 TL'yi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Para artarsa yanında bak şunuda al iyi olur diyeceğiniz şeylerede açığım.
    Yorum yazan herkes'den En uygun fiyatlı neredeyse link atarak yorum yapmalarını rica ediyorum. Gelin hep beraber güzel bir liste yapalım.

Benim listem şimdilik aşağıdaki gibi..

1- Kask: Nolan n86! Malzemesi Polikarbonat
    http://www.motosuperstore.net/Nolan-N86-Specter-Glossy-Black-Gozluklu-Kapali-Kask-44,PR-2081.html

Bu kask ne kadar göze güzel görünse ve konforluda olsa malzemesi polikarbonat yani plastik.
    Motorcumuhabbetinde eleman polikarboantı tercih etmeyin diyor bu nedenle soğudum.

Mont ve eldiven henüz bulamadım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hyo kenan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ramzeyQm250, GV250, cbf1000
    Dostum bi ekipman satan mağazaya git dene giy al.heleki istanbul gibi bi yerde yaşıyorsan.
    Bu arada derinin her türlüsü terletir.yazın 35 derece sıcağın altında deri pek tercih edilmez.

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yazlık eldiven araştırıyorum ben de dainese desert poon hakkında iyi yorumlar mevcuttu
    http://www.motosikletaksesuarlari.co...mizi_8806.html

Morphin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR650F
    Alıntı hyo kenan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum bi ekipman satan mağazaya git dene giy al.heleki istanbul gibi bi yerde yaşıyorsan.
    Bu arada derinin her türlüsü terletir.yazın 35 derece sıcağın altında deri pek tercih edilmez.
    Hocam güzel diyorsunuzda fuar'da ürünlere kasklara şöyle bir baktım.
    Bana göre dışardan hepsi kask hiç birşey bilmiyorum hangi malzeme daha iyidir vs.
    Hal böyle olunca şimdi sırf güzel görünüyor diye gidip dandik birşey almak istemiyorum. Bu nedenle tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.
    Zaten karar verdiğim malzemeleri gidip test edip öyle alıcam.

CHaTaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson electra glide ultra classic
    Kask konusunda bir konu açmıştım ve kendimce bildiğim birşeyleri oraya yazmıştım istersen bir oku kask konusunda biraz bilgiv erebilir.
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...-bilgiler.html

Benim sana tavsiyem şu şekilde olabilir. Öncelikle mağazaya git ve beğendiğin nolan kaskı kafana bir tak bir süre kafanda dursun ve bak biryerinden kafanda sıkma yapıyormu diye. Beğendiğin kask senin bahsettiğin hızlarda yeterince koruyacak kasklardan birtanesidir. Bu kaskın yanında alternetaf olarak Shark 700 serisi ve üstü, AGV K4, Scorpion Exo 500 gibi kasklara da bakabilirsin.

Mont içinde birkaç bir şey yazmıştım dilersen okursun
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...akmaliyiz.html

Mont için ve deri olarak ki ben deri terletsede eğer amaç koruma ise mutlaka deri giyilmesi taraftarıyım. Konfor arttıkça koruma düşüyor artık bu riski alacak olan kişi sen olduğun için kararı da sen vericeksin.
    Revit, Held, 4Riders senin bütçen dahilinde olabilecek deri montlardır diye düşünüyorum

Bilmiyorum elinde varmı yada düşünmüyormusun ama Rider denim yada tech 90 yerli üretim kevlar pantolonlar üretiyorlar ve onlarında üzerlerinde korumalar mevcut. Bende her ikiside var ben rider denimden şahsen biraz daha memnunum.

Eğer bu ekipmanlara ki bence gerekiyor bot ta eklemek düşünürsen ki bence düşün bütçeni de biraz zorla yerli üretim olan YDS uygun fiyatlı İXS yada Held markalarından birini seçebilirsin. Held ve YDS güzel botlardır İXS ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlarımdan memnun olanlar var.

Eğer aklında bir soru varsa ve benim bildiğim bir konu ise bana özelden yazarsanda seve seve bilgim yettiğince yardımcı olmaya çalışırım.
    Morphin bunu beğendi.

ryangt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bostancı sanayi karşısında mymotosiklet.com 'un fiili mağazası var, ilgili ve oldukça bilgili arkadaşlar bir çok markayı bünyelerinde bulundurdukları için en şeffaf ve samimi yönlendirmeyi yapacaklardır,hem sana da yakın

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)