motosiklet radara girermi
Reklamlar
-
chatan kardeşim 3-4 sn de 100km hıza çıkabilen çok otomobil kullanıcısı yok Türkiye'de buna karşın 10 liraya alabileceğin bir sürü 600 lük var 2000 model civarı o yüzden bizi rahatsız ediyor siz harley kulanıcısısınız otomobil gibi sıra beklediğiniz için sizi rahatsız etmez
Reklamlar
-
Sevgili dostum DraQuila benim motosiklet macerem 90 lı yıllarda ZZR600 ile başladı ve 2012 yılına kadar zaman zaman aralıklar vererek 2012 yılına kadar supersport motosikletler kullanarak devam etti. Son olarak hem tarz hemde marka olarak hayatımda ilk olarak HD motor kullanmaya başladım. Yani supersportların ne olduğunu çok iyi bilirim. 40 yaşıma kadar biryerlerimi kırmadıysam yada hala hayattaysam bunun tek sebebi her aracı gerektiği gibi kullandığımdandır. Şimdi trafik içinde zikzaklar ile hız sınırlarını zorlamak var ki işte bu radar olan yerler genellikle zaten buralar sürücülerin kaza risklerini son derece arttırıyor. eğer ki otobanlarda hala tehlikeli olmasına ramen risk faktörünün daha düşük olduğunu düşündüğüm daha az trafikli yollarda hız egonuzu tatmin etmek hem kendi sağlığınız hemde trafikteki diğer araçların sağlığını koruyacağını düşünmekteyim.
-
-
Ben bir hafta önce izmir cankayada murselpasa bulvarinda mobese kamerasi diye ceza kagidinda yazıyordu 50 km sinir imis 80 km hizla gitmisim %30 hiz limiti ni asmisim 189tl arkadan geldi.. yani bazi mobesa kameralari degil hepsi olcuyormus fakat uygulamaya sokmuyolarmis arkadasin dedigine göre...
-
cakirgozlu35 adlı üyeden alıntı
Ben bir hafta önce izmir cankayada murselpasa bulvarinda mobese kamerasi diye ceza kagidinda yazıyordu 50 km sinir imis 80 km hizla gitmisim %30 hiz limiti ni asmisim 189tl arkadan geldi.. yani bazi mobesa kameralari degil hepsi olcuyormus fakat uygulamaya sokmuyolarmis arkadasin dedigine göre...
Aynı yerden bende yedim :( arkadan 189TL
Ya susmak ya da suskunluktan daha kıymetli bir söz söylemek gerekir.
-
cakirgozlu35 adlı üyeden alıntı
mobese kamerası hız ölçmez, radara girmişsinizdir, plakanızı mobese kamerasından tespit etmişlerdir
-
TEM Ümraniye'de 117 km hızla gittiğim için ceza yedim. Ceza makbuzunda mobese vb. sistemlerle hızınız tespit edilmiştir yazıyordu.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)