YARIN GİRECEĞİM EHLİYET SINAVINDA BENLE BERABER GİRECEK TÜM ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLERİM SINAV İÇİN VARSA BİR ÖNERİNİZ DİNLERİM MOTOR VE TRAFİKTE PEK SIKINTIM OLMAZ AMA İLK YARDIMDA ZORLANACAĞA BENZİYOR.
YARIN GİRECEĞİM EHLİYET SINAVINDA BENLE BERABER GİRECEK TÜM ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLERİM SINAV İÇİN VARSA BİR ÖNERİNİZ DİNLERİM MOTOR VE TRAFİKTE PEK SIKINTIM OLMAZ AMA İLK YARDIMDA ZORLANACAĞA BENZİYOR.
Bende yarın giriyorum ve pek çalışamadım çok korkuyorum geçemiycem diye
Bende yarın giriyorum eski soruları çözün konular aynı hepsinde eksiklerinizi farkedersiniz
Polisin hareketlerinden kesin bir soru çıkıyor, Kalp masajından ve hasta taşımaktan çıkıyor, geçiş üstünlüğü muhabbetindende çıkıyor benim eski sınavlardan farkettiğim bunlar
İLKYARDIMIN ABCSİ VE BAK DİNLE HİSSET 2013 2014 DE SIKLIKLA KARŞILAŞTIĞIM SORULAR Bİ BAKIN DERİM.
Geçmiş sınav sorularını çalışın, çok çok basit sorular
Asıl direksiyon sınavı çok heyacanlı oluyor
başarılar ben ne zaman aldığımı unuttum.. gün gelecek sizde aaa zaman ne kadar çabuk geçiyor diyeceksiniz...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Valla ilk yardım ve trafik çevre bilgisinden 0 yanlışım çıkıyo geçmiş yıllarda ama motor ve araç teknik bilgisinde biraz bilgisizim :(
eyvallah sanada başarılar kardeşim şok pozisyonu bayılma koma kalp masajı suni tenefus bu tarz sorular cıkıyo genelde eski soruları coz bol bol
bende gırıcegım ben daha saglıga gelmedım :'( 12 ye kadar okım saglıgıda sabah sınava girelim profilo endüstri meslek lisesinde giriceğim herkese başarılar
Kursa yazılıp hiçbir derse gitmedim. Fakat ocak'daki sınav sorularını çözünce puanım 90 olarak cıktı karşıma. Umarım yarın. Gecerim
Ben bugun a2 direksiyon sınavına girdim kayseri kar yağıyordu hava olumsuz ney ama geçtik çok şükür.Yarın sizede başarılar.
arkadaşlar bi sorum olacak yarın bende sınava giricem fakat bilmediğim şey su 4 yanlış 1 doğru götürüyor mu birde kaç soru olup kaçını yaparsak geçiyoruz sınavı
sabah 9 da kalkıcam :D 12 de yatım de zinde kalkım :D haydi beyler yatın sızde zinde kalkalım geçelim sınavdan sonra direksiyondan sonra gazlıyalım :D birde direksiyon sınavı kac gun sonra oluyor bılen varmı :D
4 yanlış 1 doğruyu götürmüyor bu yüzden boş bırakmayın.
50 soru var en az 35 doğru lazım.
HERKESE BAŞARILAR SAKİN OLMAKTA FAYDA VAR.. şimdiden söyleyeyim daha dosya beklersiniz dosya gelir randevu müracaat eder ehliyet beklersin kısaca başarıyla birlikte sabırda diliyorum :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)