Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Periyodik bakım ve garantiyle ilgili

REKLAM ALANI

Merhaba,

Ekim ayında İstanbul'dan Kymco Agility 125 satın aldım ve kısa süre sonra Tekirdağ'a taşınıp motoru buraya taşıdım. Uzun süredir yatıyordu hala 300 km yapamadım ama çok az kaldı.

Motorun 300 km bakımını İstanbul'da yaptıramayacağım haliyle. Bakım kağıdında yazdığına göre garantinin devam etmesi için bakım kağıdındaki kutuları yetkili serviste kaşeletmem gerekiyormuş. Kymco'nun sitesine bakıyorum Tekirdağ'da servis yok. Şimdi kafam karıştı. Yetkili olmayan bir serviste bakım yaptırmak zorunda olduğuma göre mecburen garanti iptal mi olacak? Yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Hyosung GV650
    neyazıkki garantin iptal olur yada tanıdık bildik bir servis varsa bir ara garanti belgeni götürür kaşeletirsin. ama sana tavsiyem sana en yakında bulunan servise gitmen (en yakın şehir)

demin kymco müşteri temsilcisi ile görüştüm. en yakın mondial servisinde periyodik bakımını yaptırabiliyormuşsun. bu durumda garanti kapsamı dışında KALMIYORSUN yani garantin devam ediyor.

http://www.kymco.com.tr/

linkte sağ alt köşede destek istermisiniz gibi birşey var orayı tıkla derdini anlat zaten hemen bir müşteri temsilcisine aktarıyor. bu bilgiyide oradan öğrendim.
    mitili bunu beğendi.

Evet çok teşekkür ederim. Teyit etmek için tekrar sordum şu yanıtı aldım:

"Kymco nun distribitörlüğü Mondıal çatısı altında birleştiği için tüm bakım ve arıza konusunda Uğur Motorlu Araçlar altındaki servislere yaptırabilirsiniz."

Üstelik bulunduğum yerdeki yetkili servisin adresini ve numarasını da ilettiler. Çok kısa sürede harika hizmet. Hiç beklemiyordum.

Motosikleti
    F850 Gs
    Merhaba,

Ek olarak şunu belirtmek istedim , nacizhane dikkatinize

Motorumun kullanım kitapcığına göre, bakımı 4000km de yapılması gerekiyor ancak ben 4000 km yapmamışsam ve 6 ay geçmişse, 4000 bakımı yapılıyor. Kullanım kitapcığınıza bakıp, sizin motorunuzda böyle bir süre söz konusu mu teyit edebilirsiniz.

http://www.motosiklet.net/forum/moto...blo-okuma.html

Şu linkte tabloda, 4000 bakımının 4000 km de ya da 4000 km ye ulaşmamış olsa da 6 ay süre dolmuşsa, 4000 bakımının yapılacağı gösteriliyor. Sizin motorunuz ekimden beri yatıyormuş,demek istediğim 1000 km dolmamış olsada, süre itibariyle bakım vakti gelmiş olabilir, kullanım kitapcığınızda da böyle süreler verilmiş mi,teyit edin isterseniz,

Bilginize, keyifli sürüşler dilerim
    mitili bunu beğendi.

İlginiz için teşekkür ederim. Kullanım kılavuzundaki tabloda süre ibaresi göremedim, anladığım kadarıyla sadece km var. Buraya da ekliyorum bir yanlışım varsa lütfen düzeltin. Tekrar teşekkür ederim. Ben de size keyifli sürüşler dilerim.

Motosikleti
    F850 Gs
    Merhaba mitili ,

sizin motorunuzda süre ibaresi yok görünüyor, sadece km olarak bakım aralıkları belirtilmiş.
    mitili bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)