Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

ne olacak halimiz !!!

Motovento
    REKLAM ALANI
    ozkanil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 N
    herkese merhaba.. bugün beyoglundan çıktım avcılar istikametine dogru biraz gazlamak istedim maalesef trafik elvermedi o kadar yoğundu ki neyse sıkmadım canımı devam ettim ama bugun anladım biz motorsiklet kullanıcıları gerçekten acınacak haldeyiz !! bu kadar bencil umursamaz kibirli şöförü bir arada görmemiştim. sinyal yok ayna kullanmak yok yol vermek yok ki bu bilinçsiz kadın şöförlerde cabası.trafik bir ara tam kilitlendi bende yoruldum aralardan durayım dedim kadın minik i10'uyla ayağımın üzerinden geçti bir de kalkmış bana bağırıyor.. canınızı da sıkmak istemiyorum ama durumumuz vahim bu insanlar nasıl bilinçlenecek kaç kişi canından olacak.. içler acısı.. Allah hepinizi korusun yolunuz acık olsun kazasız, belasız ve nadiren de olsa keyifli sürüşler...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben zaten cakarla geziyorum bir sonraki motorumun sasisi elverirse bir de polis sireni dusunuyorum. Bizi gorebilmeleri icin mubah yol neyse o. Gerekirse cezami yerim, motoru trafikten men etmemek icin ne taktiysam polisin onunde soker ertesi gun geri takarim ama farkedilmemi saglamaya devam ederim.

Istanbul'daki arac suruculeri asla motosikletlere saygiyi ogrenmeyecek, bununla ilgili bir umut beslemeyin. Ne zaman ki trafikte gezen motosiklet sayisi otomobilin en az yarisi kadar olur, o zaman saygi baslar mecburen.

O vakte kadar, seni duyduklari, gordukleri farkettikleri surece problem yok.
    ozkanil, mubumu ve barodi bunu beğendiler.

Motosikleti
    YAMAHA XJ6 N
    Alıntı Sj's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben zaten cakarla geziyorum bir sonraki motorumun sasisi elverirse bir de polis sireni dusunuyorum. Bizi gorebilmeleri icin mubah yol neyse o. Gerekirse cezami yerim, motoru trafikten men etmemek icin ne taktiysam polisin onunde soker ertesi gun geri takarim ama farkedilmemi saglamaya devam ederim. Istanbul trafigini bu 10 senede biraz cozdugumu dusunuyorum.

Seni duyduklari, gordukleri farkettikleri surece problem yok abi.
    evet gorup duyduklarında kimisi cok duyarlı davranıyor ama kimiside aynadan göz içine baka baka daha da kapanıyor yada ''hadi lan'' der gibi bir bakış, hareket.. zaten işten güçten fırsat buldukça bi keyfimiz var onuda kaçırıyorlar.. aslında atacaksın uzuna bi 16000K xenon yolvermeyenin sokacaksın gözüne gözüne ama işte. varsın iyi kalalım

Karalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2teker
    Alıntı ozkanil adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese merhaba.. bugün beyoglundan çıktım avcılar istikametine dogru biraz gazlamak istedim maalesef trafik elvermedi o kadar yoğundu ki neyse sıkmadım canımı devam ettim ama bugun anladım biz motorsiklet kullanıcıları gerçekten acınacak haldeyiz !! bu kadar bencil umursamaz kibirli şöförü bir arada görmemiştim. sinyal yok ayna kullanmak yok yol vermek yok ki bu bilinçsiz kadın şöförlerde cabası.trafik bir ara tam kilitlendi bende yoruldum aralardan durayım dedim kadın minik i10'uyla ayağımın üzerinden geçti bir de kalkmış bana bağırıyor.. canınızı da sıkmak istemiyorum ama durumumuz vahim bu insanlar nasıl bilinçlenecek kaç kişi canından olacak.. içler acısı.. Allah hepinizi korusun yolunuz acık olsun kazasız, belasız ve nadiren de olsa keyifli sürüşler...
    Halimiz harap egzoz takınca apaçi oluyoruz istanbul trafiğinde farzdır kardeşim bizim millet kibarliktan anlamıyor malesef
    "Tecrube, limitlerini bilmektir"

felixerd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    egzoz şart arkaaaşlar. Görmüyorsa duyuracaksın çatır çatır. Yemişim apaçiliği
    barodi ve Sabırsız bunu beğendiler.

Motosikleti
    YAMAHA XJ6 N
    vallahi haklısınız bugün eşimde öyle dedi biz bu egsozu alalım ya dedi hoşuma da gitti açıksası anlıyormuş gibi öyle demesi )
    Sj's bunu beğendi.

evet gorup duyduklarında kimisi cok duyarlı davranıyor ama kimiside aynadan göz içine baka baka daha da kapanıyor yada ''hadi lan'' der gibi bir bakış, hareket.. zaten işten güçten fırsat buldukça bi keyfimiz var onuda kaçırıyorlar.. aslında atacaksın uzuna bi 16000K xenon yolvermeyenin sokacaksın gözüne gözüne ama işte. varsın iyi kalalım
    Beni 3 senedir cakarlar yuzunden kimse durdurmadi. "ben simdi bi de siren bagladim mi hobaa tamam artik" deli cesaretim de oradan geliyor aslinda

Cakarlarda asla kirmizi mavi degil ama beyaz ve gunduz moduna da cevirebildigim sistem kullaniyorum tabi. Egzosu da bu yaz takicam ama egzos konusu Istanbul'da belki trafik polislerimizce tolere ediliyor belki, fakat uzun yolda cok ceza duydum, ben takinca susturucu cantamda gezecegim aman diyim
    felixerd bunu beğendi.

Motosikleti
    YAMAHA XJ6 N
    Beni 3 senedir cakarlar yuzunden kimse durdurmadi. "ben simdi bi de siren bagladim mi hobaa tamam artik" deli cesaretim de oradan geliyor aslinda

Cakarlarda asla kirmizi mavi degil ama beyaz ve gunduz moduna da cevirebildigim sistem kullaniyorum tabi.
    onun için ayrı bir komuta düğmesi yapıyormusun yoksa kontak ile mi aktif oluyor ?
    where is the truth lies ?

onun için ayrı bir komuta düğmesi yapıyormusun yoksa kontak ile mi aktif oluyor ?
    Maslak oto sanayiden asagi yukari 70-80 liraya alabileceginiz bir led strobe kit icinde modlariyla birlikte geliyor. Benimkinde 4 ya da 5 mod var sanirim. Cakar modu, gunduz fari (sabit yanar), 4lu modu, iste disko biseyler. Ben orijinalde gelen cifte ek bir cifti daha o kumandaya entegre ettim, 4 led yakiyorum.

Park ya da stop lambasinin elektrik alan yerine baglamak yeterli oluyor kontak baglantisi icin.
    ozkanil bunu beğendi.

Motosikleti
    YAMAHA XJ6 N
    Maslak oto sanayiden asagi yukari 70-80 liraya alabileceginiz bir led strobe kit icinde modlariyla birlikte geliyor. Benimkinde 4 ya da 5 mod var sanirim. Cakar modu, gunduz fari (sabit yanar), 4lu modu, iste disko biseyler. Ben orijinalde gelen cifte ek bir cifti daha o kumandaya entegre ettim, 4 led yakiyorum.

Park ya da stop lambasinin elektrik alan yerine baglamak yeterli oluyor kontak baglantisi icin.
    mantığa hoş geliyor boş zamanda uğramak lazım maslağa teşekkür ediyorum rast gelmek dileğiyle
    Sj's bunu beğendi.

mantığa hoş geliyor boş zamanda uğramak lazım maslağa teşekkür ediyorum rast gelmek dileğiyle
    MT-07 grubumuz var dostum facebookta https://www.facebook.com/groups/mt07turkiye/ ama bol bol diger Yamaha'li arkadaslarla da bulusuyoruz seni de bekleriz

Hatta Nisan ayinda Istanbul'daki bir bayinin davetiyle tum Yamaha'cilar olarak toplanacagiz.
    ozkanil bunu beğendi.

Motosikleti
    YAMAHA XJ6 N
    MT-07 grubumuz var dostum facebookta https://www.facebook.com/groups/mt07turkiye/ ama bol bol diger Yamaha'li arkadaslarla da bulusuyoruz seni de bekleriz

Hatta Nisan ayinda Istanbul'daki bir bayinin davetiyle tum Yamaha'cilar olarak toplanacagiz.
    olur tabi ki zevkle dahil olmak isterim. bir grup MT-07 kullanan arkadaşla bu fuarda ayakustu laflamıştık belkide aranızdadır gezintiler keyifli olabilir sayfayı takibe geçiyorum oradan gerekli duyuruları alırız sanıyorum
    Sj's bunu beğendi.

freewill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Burgman 400 Youtube: Sucuk Ekmek MotoVlog
    valla aydın bölgesinde çok şükür rahatız istanbul da ikamet eden arkadaşlara Allah sabır versin diyorum

Motosikleti
    Mt 07
    Motosikleti aldığım ilk gün postaneye kgs almak için gittim. İşimi bitirip motoru park yerinden çıkardım tam o sırada karşımdan araba geliyor. Hem sol hem sağ tarafa araçlar parketmiş mümkün değil geçemez ama insan evladı geçti baya baya ayağımı ezdi, arabası boydan boya çizildi egzozumu da çizdi haliyle . Motoru içeri sokmaya ya da ilerlemeye fırsat bile bulamadım. Üstelik durmadı da bağırdım çağırdım yok. Sokak arası olduğundan kardeşim koştu yakaladı sağlam bir vurdu arka camına ama kırılmadı işte, ben de kaskı aldım elime ki kararlıyım kafasında parçalayacağım. Sol elim motorla diğer araç arasına sıkışmış, ayağımda teker izi durdurdum açtım kapıyı insan evladı hala telefonla konuşuyor. Kadın kapattı telefonu ve o pişkin haliyle görmedin napiyim ya dedi. İçimden geçti ama görmemiş bak. Yani siz yanınızdaki, önünüzdeki görmüyor diye yakınıyorsunuz bu karşıdan gelip 15-20 km ile biçti beni ve durmadı bile. Esnaflar kadın olduğunu görünce üzerime çöktü bırak gitsin falan diye. Muhtemelen daha da agresifleşseydim ben dayak yerdim ki kardeşim aldı götürdü. İşin komik tarafı yanındaki erkek iyi misin vs gibi rahatlatıcı konuşurken direksiyondaki kadın resmen daha da tahrik ediyordu. Burada kadınların trafikteki beceriksizliği gibi bir şeye dikkat çekmeye çalışmıyorum. Biz de acemiyken tehlike atlatmış olabiliriz ama insan evladı insaf be karşındakini de ana doğurdu. Haklı çıkacağım diye bu kadar adileşmeye, çirkinleşmeye gerek var mı? Hatırladıkça çıldırıyorum.

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km

aküden bağlantı olmadan motorun elektrik aksamıyla oynanmadan pil veya şarj ile çalışan çakarlar oluyormu?

abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    taksicinin birine "napıyorsun ulan sen" diye bağırıp, cevap olarak "farzetki görmedim ne yapabilirim, niye bana bağırıyorsun ki" diyen bi taksiciyi inip dövmemek için kendimi zor tutmuştum, adam gözlerimin içine bakarken 10 saniye kadar sessiz kaldım, öle bakıştık bi süre.

bunlar hep birikim birinde patlıcak olan birikimler.

sonra gittim, bu işler değişik yani hayırlısı olsun
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

AydınOğlu09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS jupiter 110
    Çözüm basit aslında

İstanbul'da yaşamamak
    abeciMotoru bunu beğendi.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ARAÇ ehliyeti (b sınıfı) verilirken direksiyon sınavı yerine 2 yada 3 aşamadan oluşacak bir sınavdan geçilse, mesela pistte tur zamanlaması yapsalar 2:50 dk üzerinde tamamlayan direk çakmış olsa trafik sadece sağa döndüm sinyalimi verdim, inerken el frenini çektim de indim, kemerimi bağladım falan değildir. bunları 1.sınıfa giden çocukta biliyo zaten. yada ileri sürüş okullarından da sertifika alınma zorunluluğu falan olsa %98'i elenirdi belki ama biz rahat ederdik. o zaman benzinden alınan vergi düşerdi, kaportacı boyacı geçimini sağlamayazdı falan demeyin hayal kurdum sadece

metinkilic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Bandit 650 S ABS
    Arkadaşlar hep arabaları şikayet ediyoruz. 2 gün önce sıkış trafikte kendini pistte zanneden neyin kafasını yaşadığını bilemediğimiz motorsikletli benim kullandığım arabanın sağ aynasını kırdı, öndeki arabayı boydan boya çizdi, onun önündekinin ön çamurluk çizildi vb.4/5 araca hasar verdi durmadı bile. Ben plakasını alamadım, önümdeki sürücüler de alamamış. Muhtemelen motor ybr idi, kırmızı gri mont var sürücünün üzerinde, beyaz kaskı vardı. Sıkış trafikte kimsenin plakasını almak aklına gelmemiş. Ben zaten göremedim, trafikte bekleme halindeydik, birden sesi duydum ve motoru gördüm.
    Ayna için 1.100 tl para ödedim. Komple değişti. Hadi ben motor da kullanıyorum, motorculara kan davası gütmem diyelim, ya öndeki 3 aracın sahibini kendi yerinize koyun, adamlar arabalarını yaptırmaya kalksalar en az 1000-2000 tl para harcayacaklar, arabanın sağ tarafı komple boyanmış olacak, ondan sonra her gördükleri motorcuyu sıkıştırıp zor duruma sokmaya çalışacaklar.
    Bizler önce kendimizi eleştirelim, ondan sonra karşı tarafı eleştirelim. Sıkışık trafikte aralara girip millete çarpmak nedir, kendi canınıda düşünmüyormusun, Ya en sağa, yada en sola geçip gidin. Olmaz illa aralara girecekler. Bazen hem sağımda, hem solumda motor oluyor inanın hangisinden kurtaracağımı hesaplamak zorunda kalıyorum.
    Birde durmuş, akmayan sıkışık trafikte aralardan en az 50-60 km.hızla gidiyorlar, Kardeşim aracın birisi azıcık burnunu çıkarsa hop kaza olacak. Yapmayın etmeyin, ne canınızı, ne başkasının malını tehlikeye atmayın.

abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    Alıntı metinkilic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar hep arabaları şikayet ediyoruz. 2 gün önce sıkış trafikte kendini pistte zanneden neyin kafasını yaşadığını bilemediğimiz motorsikletli benim kullandığım arabanın sağ aynasını kırdı, öndeki arabayı boydan boya çizdi, onun önündekinin ön çamurluk çizildi vb.4/5 araca hasar verdi durmadı bile. Ben plakasını alamadım, önümdeki sürücüler de alamamış. Muhtemelen motor ybr idi, kırmızı gri mont var sürücünün üzerinde, beyaz kaskı vardı. Sıkış trafikte kimsenin plakasını almak aklına gelmemiş. Ben zaten göremedim, trafikte bekleme halindeydik, birden sesi duydum ve motoru gördüm.
    Ayna için 1.100 tl para ödedim. Komple değişti. Hadi ben motor da kullanıyorum, motorculara kan davası gütmem diyelim, ya öndeki 3 aracın sahibini kendi yerinize koyun, adamlar arabalarını yaptırmaya kalksalar en az 1000-2000 tl para harcayacaklar, arabanın sağ tarafı komple boyanmış olacak, ondan sonra her gördükleri motorcuyu sıkıştırıp zor duruma sokmaya çalışacaklar.
    Bizler önce kendimizi eleştirelim, ondan sonra karşı tarafı eleştirelim. Sıkışık trafikte aralara girip millete çarpmak nedir, kendi canınıda düşünmüyormusun, Ya en sağa, yada en sola geçip gidin. Olmaz illa aralara girecekler. Bazen hem sağımda, hem solumda motor oluyor inanın hangisinden kurtaracağımı hesaplamak zorunda kalıyorum.
    Birde durmuş, akmayan sıkışık trafikte aralardan en az 50-60 km.hızla gidiyorlar, Kardeşim aracın birisi azıcık burnunu çıkarsa hop kaza olacak. Yapmayın etmeyin, ne canınızı, ne başkasının malını tehlikeye atmayın.
    bunu burda dile getirmenin bir sonucu olamaz çünkü, o adamların motosiklet.nette işi olmaz.
    yani mesaj yerine ulaşmıcaktır malesef. yaptıkları danalık yolda görünce biz de uzak duruyoruz o tiplerden,

100'lük scooteriyle arkasında kız arkadaşı ile dolmuşa sıfır geçen adamlar var, yarış yaptıklarını sanan.
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)