metinkilic adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar hep arabaları şikayet ediyoruz. 2 gün önce sıkış trafikte kendini pistte zanneden neyin kafasını yaşadığını bilemediğimiz motorsikletli benim kullandığım arabanın sağ aynasını kırdı, öndeki arabayı boydan boya çizdi, onun önündekinin ön çamurluk çizildi vb.4/5 araca hasar verdi durmadı bile. Ben plakasını alamadım, önümdeki sürücüler de alamamış. Muhtemelen motor ybr idi, kırmızı gri mont var sürücünün üzerinde, beyaz kaskı vardı. Sıkış trafikte kimsenin plakasını almak aklına gelmemiş. Ben zaten göremedim, trafikte bekleme halindeydik, birden sesi duydum ve motoru gördüm.
Ayna için 1.100 tl para ödedim. Komple değişti. Hadi ben motor da kullanıyorum, motorculara kan davası gütmem diyelim, ya öndeki 3 aracın sahibini kendi yerinize koyun, adamlar arabalarını yaptırmaya kalksalar en az 1000-2000 tl para harcayacaklar, arabanın sağ tarafı komple boyanmış olacak, ondan sonra her gördükleri motorcuyu sıkıştırıp zor duruma sokmaya çalışacaklar.
Bizler önce kendimizi eleştirelim, ondan sonra karşı tarafı eleştirelim. Sıkışık trafikte aralara girip millete çarpmak nedir, kendi canınıda düşünmüyormusun, Ya en sağa, yada en sola geçip gidin. Olmaz illa aralara girecekler. Bazen hem sağımda, hem solumda motor oluyor inanın hangisinden kurtaracağımı hesaplamak zorunda kalıyorum.
Birde durmuş, akmayan sıkışık trafikte aralardan en az 50-60 km.hızla gidiyorlar, Kardeşim aracın birisi azıcık burnunu çıkarsa hop kaza olacak. Yapmayın etmeyin, ne canınızı, ne başkasının malını tehlikeye atmayın.