Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Bu kadarıda olmaz.

REKLAM ALANI
    berkcigdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 1190
    Alıntı kashmar54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teker yapmayı biliyorsan hiçbi tehlikesi yok. adam almış eksene kendi şeridinden gidiyo.
    sen iki tekerle ne kadar motora hakimsen oda tek tekerde okadar hakim. zaten aracın yanaştığını görünce indirdi kafayı.
    tek teker yapmayı bileyen çekemeyenlerde motorcuya kabahat buluyo. hay allahımya.
    teker yapamıyosan motora biniyom deme
    bence cok yanlıs dusunuyorsunuz. motorun tek teker yapmasına bır lafım yok olamazda. fakat motorun tek teker yaptıgı yer bence yanlış. orda yerde bir taş parçası olsa yada ne bilim dengesini bozucak herhangi birşey düşse ve bir araç ona çarpsa yada ALLAH korusun araç duramasa adamı öldürse kanunen suçlu kim olucak ? araç sürücüsü... ee bu adamın günahı yokken herhangi birisinin hareketinden dolayı belkide yıllarca hapis yatıcak. yanlış anlamayın bu videodaki araç surucusu hatasız demıyorum o tam bir dallama zaten adamın üzerine kırıyor. genel olarak sölüyorum ben.

croos kullanıyorsunuz dağa bayıra çimene çıkıyorsunuz istediğiniz extreme hareketler var ise yapıyorsunuz çünkü sizin dikkat etmeniz gereken bir araç yok istediğiniz rahatlıkta hareketlerinizi yapabılıyorsunuz (doğa şartları el verdıgı kadarıyla ) ama bunların aynısını trafıkte yaparmıydınız ?
    TimFx bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    SUPERDUKER
    araba sürmeyen arabada kasılır tehlikeli der,araba süren motora tehlikeli der teker yapmayı bilmiyen tek teker tehlikeli der.teker yapan delta kanat tehlikeli der ,delta kanat ise wingsuit uçuşu tehlikeli der.
    Fakat yerine ve zamanına göre davranmayınıda bu şöförün yaptığı gibi canıyla tehdit edilmez.
    berkcigdem ve crxforever bunu beğendiler.

Scarty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    1.10
    berkcigdem bunu beğendi.

Oldjack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz6 Fazer
    Alıntı karadenizz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Neye delirdin sen kardeş ?Otoyolda tek teker yapıp diğer sürücüleri tehlikeye atana mı yoksa sürücünün onu hareketini engellemeye çalışmasına mı ?Adam zaten kendi şeridine girmiş geri, sırf yaptığı şeyi sonlandırsın diye yapmış.Bunu görmeyecek kadar kör müsün?
    Motorcu da tutuklanmış zaten arkadaş linki koymuş.Yazık..
    Videoda 7 aylık video konuya gel..
    teker yapıyo ozaman bırakın ölsün bu mudur. Motor kullanıyosun bir aracın aynı şekilde sıkıştırması sence biraz abartırsak nazikce hareketi sonlandırması için bir uyarı. Bi tarata trafik kuralı ihlali diğer tarafta adam öldürmeye teşebbüs. Memlekette böyle bir zihniyet var motorcuysa gebersin. kır önüne sıkıştır nasıl olsa o çıkar aradan.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:05 ----------

Alıntı Scarty adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Elemanın düşenden önce motora bakması çok enteresandı. Allahtan ucuz atlatmışlar.

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    teker yapmayı biliyorsan hiçbi tehlikesi yok. adam almış eksene kendi şeridinden gidiyo.
    sen iki tekerle ne kadar motora hakimsen oda tek tekerde okadar hakim. zaten aracın yanaştığını görünce indirdi kafayı.
    tek teker yapmayı bileyen çekemeyenlerde motorcuya kabahat buluyo. hay allahımya.
    Yani mesela Harley kullananlar motorcu değil bu durumda öyle mi?

O zaman bende derim ki trafikte makaslayamıyorsan şöförüm deme.
    Biri de gelir der ki şu sürati yapamıyorsan şunu deme, nereye varacak sence bunun sonu?

Ne kadar iyi motorcu olursan ol, benim de kullandığım bir yolda teker yapma hakkın yok.
    Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
    Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...

oenaj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Akışkan trafikte böyle tek teker yapan dingillere anlam veremiyorum,
    Lan madem kendini düşünmüyosun trafiği tehlikeye sokarak diğer insanları riske atmaya ne hakkın var,
    O taksi şoförünü aksine tebrik ediyorum ki o motoru sürenin 2 tekere inmesini sağlamış,
    O taksi şoförü senin hayatını nasıl tehlikeye atıyorsa sen de aynı şekilde diğer sürücülerin hayatını tehlikeye atıyorsun bre hayvan,
    O videoda küfür eden şahıs aynı küfürleri o motorcu olacak hayvana da etmiş kabul ediyorum çünkü fazlasıyla haketmiş o edilen küfürleri,
    Ulan be dingil herif senin arkanda seyir eden bi araç sürücüsü olsam,sen tek teker üzerinde farzet ki yere düştün, seni ezmemek için refleks olarak direksiyonu kıracam ve belkide yanımda geçmekte olan araca çarpacam,
    Senin gibilerin beni eşimden,çocuğumdan,ailemden koparmaya ne hakkı var hayvan oğlu hayvan,,,
    Git boş arazide, pistte ne bok yiyosan ye ama başkasının hayatını da gasbetmeye çalışma,,,

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:36 ----------

Hiç bi tehlikesi yokmuş,kendi şeridinden gidiyomuş,
    çekemeyenlere gelsinmiş,
    teker yapamıyosan motora biniyom demeymiş,

Ulan senin de içinde beyin olmayan boş kafana tüküreyim,
    karadenizz, ALYEDZ ve Ahmanamra bunu beğendiler.

Motosikleti
    MT07ABS / FZ09

sen naaabtin yaww!!!
    nasil bi kafadir bu...
    "teker yapamıyosan motora biniyom deme"
    bu sozlerin uzerine bi sey diyecek halim kalmadi zaten
    Allah bildigi gibi yapsin...

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Hangisine deli oldun anlamadım..
    Ben ikisinede , hatta çekim yapanada deli oldum...
    Oldjack bunu beğendi.

Oldjack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz6 Fazer
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hangisine deli oldun anlamadım..
    Ben ikisinede , hatta çekim yapanada deli oldum...
    motorcunun yaptığı yanlış ama altındaki aracın kasasına güvenip üzerine sürmek nedir. Adamın aleni canına kastetmek nedir.

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı Oldjack adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorcunun yaptığı yanlış ama altındaki aracın kasasına güvenip üzerine sürmek nedir. Adamın aleni canına kastetmek nedir.
    Videoda doğru yok....
    Onu diyorum bende
    berkcigdem bunu beğendi.
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

ARçİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha crypton/Honda cbf150

Trafiğe kapalı alanda git tekerini yap öyle artislik yapıpta imamın kayığına bineni çok gördüm. Otobanda oldu düştün arkadan kamyon geldi ezdi araç sürücüsünün ne günanı var. Bunun gibi saygısızca motor kullananlar yüzünden motosiklet kullananlara öcü gözüyle bakıyorlar
    Ahmanamra bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)