Hocam budur işte ya.. Yemin ediyorum 50 tane yorum var daha yeni istediğim gibi yorum yapan birisi çıktı.
Attığın montu beğendim ama koruması pek yok gibi geldi? Yaz ayları için böyle bir mont'mu daha iyi olur yoksa dış koruma alıp korumasız bir mont'mu?
Sonuçta yaz sıcağında bir süre sonra bunalıcam ve ister istemez çıkarıcam montu. Ama dış korumalarıda tak çıkar zahmetini gözüme kestiremiyorum kaybederim ben onları
Eldivenler güzel yaz'a giriyoruz zaten ona göre birşeyler alıcam.
Kask hakkında birşey diyemiyorum. Ama bu marushin'ler hoşuma gidiyor millet'de seviyor ismini çok duyuyorum.
Burada arkadaşlar CC kavgası yerine bu tür şeylerin kavgasını verip yanlış seçimler yapmaktan kurtarsa beni çok daha iyi olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:57 ----------
Ya hocam cidden ben anlamıyorum bu işi neden herkes İLLA DÜŞECEKSİN diyip duruyor? Var tanıdığım 2-3 motorcu adam yıllarca kullandı 1 kaza yaptı onuda ustalık zamanında aracın teki tali yoldan üstüne daldı. Düştüğü hiç olmadı.
Şimdi 2 koruma takozu ile ben bu 250SL'i 2 yıl düzgün taşıyamayacakmıyım?
Cbr250 alim yedeği ucuz diyicem bu seferde millet o paraya omu alınır diyecek. Ya gidip scooter'mı alim?
200€ az verip z250sl alınca ne değişecek ki satarken zorlanıcam bu seferde? 200€ fazla verip krenajları söküp kullanmak daha mantıklı o zaman?