Bu videoyu anlamadım
250 cc karşılaştırması yapacaktı geçen hafta öyle söylemişti, o video yayınlandı mı bilen gören duyan var mı?
what the hell is going on???????????
birisi bu videoyu açıklayabilirmi.
barkın bayoğlu düşmanları ve müritleri başlığa hücum etmiş ama herkesin hevesi kursağında kaldı
arkadaşların hevesini kırmamak adına: kahrolsun barkın (severim kendisini, şakadır)
Linki yazabilir misin misiniz mobilden izleye bilelim bizde
Olay nedir, o belli değil. Başlığa "insanlar" yazıp kaçsanız daha az ayrıntılı olmazdı bence
Kask konusunda o kadar sert konuşan birisi neden böyle yapmış anlamış değilim
ekşiteker yani ekşisözlük'ün motosiklet klübünden murat çimen ve yine oranın üyesi barkın bayoğlu trafikte karşılaşmışlar, video budur.
şimdi yapacağım da barkın'ın avukatlığıymış gibi olacak da beyler adam pro(evet, bu kaza yapmayacağı anlamına gelmiyor), altında skuter var ki 40-50 ile gidiyor ortalama ve muhtemeldir ki toplantıya yetişmeye çalıştığı için korumaları takmamış, eldiven dışında.
Kask hızla alakalı değildir arkadaşlar, ben çok şaşırdım bikaçkere konuşmuşlugum var Barkın ile çok katıdır kask konusunda, bu yamaha skuteri alınca biraz bozmuş sanırım çok şaşırdım kesinlikle örnek alınmamalı
Adam isterse kasksız sürer, sizi ilgilendirmez.
Keşke siz de "Adam" olsaydınız.
avrupada o tarz motorlarda kask şart değil, tabi o motorlar 25 km/s üzerine çıkamıyor.
belki barkın abimiz de 25 km/s hızı geçmeyecek şekilde şehir içi trafiğe fazla takılmamak için scooter kullanıyor olabilir.
İnsanlar eleştirecek şeyler arıyor her zaman yahu sanane adamın kaskından.Örnek alınmamalı diyende var sanki yarın herkes nazi kaskıyla sokağa çıkacak ilginçsiniz.
Eleştiri ile örnek alınmamalı demenin ne alakası var? Buraya millet çene açılır kask alsam ls2 alsam ne olur diye 1000 konu açılıyor, hepsine bıkmadan usanmadan full face kask alın, bütçenize göre en iyi kask alın diye yorum yapan insanların hepsine tek tek sanane yazın o zaman. Bunun sanane bananeyle alakası yok tabikide isteyen kask takmaz isteyen takar ama burası bir forum ve birçok bilgi geziyor, insanlar bu video görüp he iyi bari ne vericem o kadar fullface kaska para alıyım 20 liraya bide gozluk takıyım diyip yuzunu yere vurmadan anlamıyor. Amacımız doğru yolu göstermek, doğru bilgi vermek gerisi özgür irade sonuçta. Biraz daha geniş bakın önemlidir forumda yazılan bilgiler,izlenilen videolar..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)