Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Yurdumun insanından gına geldi artık

Motovento
    REKLAM ALANI
    shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bugün eve gelirken yine bir stres yine bir öfke ve motosiklet
    kırmızı ışıkta bekliyorum sinyalim yanıyor sağa döneceğim yeşil yandı gaza bastım tam dönüyorum yayalar içinde döneceğim yola yeşil yakmışlar yurdumun insanı da yeşil yanıyor yeşil deyip laf yetiştirme çabasında sanki benim hatam trafik ışıklarına belediye mi bakıyor karayolları mı yaptıkları iş yarım ona ayrı bir kızıyorum bugün lowside oluyordum yolda asfalt erimiş yolun belli kısımlarında yanardağ gibi çıkmış tam da virajda şehrin merkezinde belediye görmüyor mu şikayet etmekten de ayrı bıktım
    sabır sabır diyorum ama yayalar bizi araçtan saymıyor diğer araçlarda bizi saymıyor biz neyiz
    bu arada motosiklet üzerinde çok küfretmeye başladım
    ve yaya ile geçen münasebetin yolunu tarif edeyim çok saçma bir yol kimin çıktığı belli değil

içimi dökeyim dedim
    kazasız sürüşler
    barodi ve VESPERA bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    austere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yzf r125
    Burada suç sende gibi. Döneceğini bildiğin halde viraja hızlı girmişsin. Yaya ne yapsın senin ışığını göremiyor ki. Onların hareketini görmen lazımdı

SEKO. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000
    hata yok aslında bir çok kavşakta sağa dönerken yaya'ya yol ver tabelası vardır

Alıntı austere adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Burada suç sende gibi. Döneceğini bildiğin halde viraja hızlı girmişsin. Yaya ne yapsın senin ışığını göremiyor ki. Onların hareketini görmen lazımdı
    lowside oluyorum dediğim ayrı yer anayolda diğeri ise caddeden diğer caddeye geçerken oluyor

MD.Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    İzmire geldigim sene gormustum bu sacmaligi ilk kez.halen de ayni.
    2 tarafa yesil yakarsan kaza olur yani.

hic isik koymasan oraya insanlar bakip temkinli gececek iken , sen ikisine de yesil yakiyorsun ikisi de bakmadan yola atliyor bu sefer.kim suclu simdi?

Boyle de sacma sapan beyinsizlikler iste.

C@LiMeRO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki V Strom 250
    ışıktan sonra dönüşlerde genelde oluyor bu durum ve gayet normal, yayalar için yanan yeşile de dikkat ederek dönmek lazım.. anormal olan bir durum yok bunda.

schumacher__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık 4 teker..
    yayalarda sorun yok, birçok kavşakta benzer durum var dönüşlerde geçiş önceliği yayalarındır

linkinpark20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6
    Araç kullanırken yayaya, yayayken araç sürücülerine küfreden tek milletiz herhalde.
    kaavemania ve yanakadam bunu beğendiler.

abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    dönsen bi türlü dönmesen arkadan gelen dingolar çarpabilir tehlikesi,
    o değil de bazen kuralsızlık öyle güzel ki. bazen ama.
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

tuna_tour - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MZ ETZ 301- YAMAHA YBR 125- YAMAHA XTZ 660 TENERE
    geçiş önceliği yayanındır

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    stresliydi olduğun zamanlarda durup biraz nefes al kendine gel öyle yola devam et. yoksa daha çok kazalarda atlatırsın. yayalarda geçsin işte yolun keyfini çıkarmaya bak sen
    GB79 bunu beğendi.

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    Alıntı shooter1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün eve gelirken yine bir stres yine bir öfke ve motosiklet
    kırmızı ışıkta bekliyorum sinyalim yanıyor sağa döneceğim yeşil yandı gaza bastım tam dönüyorum yayalar içinde döneceğim yola yeşil yakmışlar yurdumun insanı da yeşil yanıyor yeşil deyip laf yetiştirme çabasında sanki benim hatam trafik ışıklarına belediye mi bakıyor karayolları mı yaptıkları iş yarım ona ayrı bir kızıyorum bugün lowside oluyordum yolda asfalt erimiş yolun belli kısımlarında yanardağ gibi çıkmış tam da virajda şehrin merkezinde belediye görmüyor mu şikayet etmekten de ayrı bıktım
    sabır sabır diyorum ama yayalar bizi araçtan saymıyor diğer araçlarda bizi saymıyor biz neyiz
    bu arada motosiklet üzerinde çok küfretmeye başladım
    ve yaya ile geçen münasebetin yolunu tarif edeyim çok saçma bir yol kimin çıktığı belli değil
    http://img.prntscr.com/img?url=http:...om/XyO6Do1.png
    içimi dökeyim dedim
    kazasız sürüşler
    yanlış anlamasan bişey diyicem evet çok doğru söylüyorsun motosikletleri araçtan saymıyorlar çoğu insan. ancak şöyle bir tespit yaptım kendimce eskiden scoterle o dediklerini yaşıyordum lakin motoru büyütünce daha cüsseli ha birde seside biraz bağırınca o zaman araçtan sayıyorlar korkuyorlar sesten ve cüsseden dolayı insanların kafasında şu bilinçaltı yerleşiyor ozaman ; lan bunun sesi çok güçlü bu çok hızlı bir araç en iyisi ben beklemede kalayım diye düşünebiliyorlar.

atillatopal9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki V-Strom DL650
    olası bir çarpma konusunda, haksız durumda siz olacaksınız hocam. yaya önceliği diye bir şey var

Motosikleti
    benim stresim bu hergün geçtiğim bir yol videoyu ben yaptım baktım sen stresten bahsettin bende paylaşayım dedim

Pekbipicadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600 Hornet ( Geçmiş : Piaggio X9 250 ,)
    Baktın yaya geçiyor frene basıp yol versen ne olur yani , zaten en kötü motor bile ulaşabileceği maksimum hıza çok çabuk çıkıyor , ne kadar zaman kaybedersin ki ? O önüne atlayan yaya için olumlu düşünmeni sağlayacak bir senaryo verim sana , belki durmayıp gitsen ilerde başına kötü birşey gelecek başına, o frene basmana sebep olan yaya aslında senin hayatını kurtarmış olabilir
    Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı barodi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yanlış anlamasan bişey diyicem evet çok doğru söylüyorsun motosikletleri araçtan saymıyorlar çoğu insan. ancak şöyle bir tespit yaptım kendimce eskiden scoterle o dediklerini yaşıyordum lakin motoru büyütünce daha cüsseli ha birde seside biraz bağırınca o zaman araçtan sayıyorlar korkuyorlar sesten ve cüsseden dolayı insanların kafasında şu bilinçaltı yerleşiyor ozaman ; lan bunun sesi çok güçlü bu çok hızlı bir araç en iyisi ben beklemede kalayım diye düşünebiliyorlar.
    yinede yol verip iki tekerin keyfini yolu uzatarak çıkarmak en güzeli

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:51 ----------

benim stresim bu hergün geçtiğim bir yol videoyu ben yaptım baktım sen stresten bahsettin bende paylaşayım dedim
    https://www.youtube.com/watch?v=cxew...ature=youtu.be
    şehir içi scooter kullanın. şikayetleriniz birazda kullandığınız motordan kaynaklanıyo, siz farkında olmadan.
    barodi bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı DKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yinede yol verip iki tekerin keyfini yolu uzatarak çıkarmak en güzeli

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:51 ----------

şehir içi scooter kullanın. şikayetleriniz birazda kullandığınız motordan kaynaklanıyo, siz farkında olmadan.
    hiç şikayetçi değilim motosikletimden çok memnunum. benim tek şikayetim sinyalsiz dönenler ne yapacağını kestiremiyorsunuz buda bizde otomatik olarak paronayak yapıyor.

SCelen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Pcx 125
    https://www.youtube.com/watch?v=cxew...ature=youtu.be
    Zaten bu gibi yollarda nasıl gidileceği az çok bellidir. Sürekli tedbirli şekilde düşük hızda. Nereden ne çıkacağı belli olmuyor bu yollarda.
    "Bir daha kimsenin sana bir şey yapamayacağını söylemesine izin verme, benim bile. Bir hayalin varsa peşini bırakmamalısın. İnsanlar kendilerinin yapamadıkları şeyleri senin de yapamayacağını söylerler. Bir şeyi istiyorsan peşini bırakma. Git ve al, o kadar."

yol verin demişler fakat veremiyorsun bir sürü dingil sıkıştırıyor arkadan dursam tepeme çıkacak bugün o ufak sucu mu tüpçü nedir onun arabası vardı tabakaneye yetiştiriyor misali aksiyon kameram olsa ne olaylar çıkacakta
    @barodi dediğin gibi böyle mantık var milletimizde benim bir tespitim daha var apaçiler trafikte sayılıyor bu kadar basit, al 40 tl ye king egzoz deli gibi sesi çıksın amortisörleri kes gitsin tipte serseri gibi olsun tamam kimse ilişmiyor

Gecmis olsun, sisli mecidiyekoy yonunde fulyaya dogru donen cevahirin yanindaki yol mu acaba?

REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)