Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Yurdumun insanından gına geldi artık

Motovento
    REKLAM ALANI
    TEMBEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 mg
    Alıntı shooter1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün eve gelirken yine bir stres yine bir öfke ve motosiklet
    kırmızı ışıkta bekliyorum sinyalim yanıyor sağa döneceğim yeşil yandı gaza bastım tam dönüyorum yayalar içinde döneceğim yola yeşil yakmışlar yurdumun insanı da yeşil yanıyor yeşil deyip laf yetiştirme çabasında sanki benim hatam trafik ışıklarına belediye mi bakıyor karayolları mı yaptıkları iş yarım ona ayrı bir kızıyorum bugün lowside oluyordum yolda asfalt erimiş yolun belli kısımlarında yanardağ gibi çıkmış tam da virajda şehrin merkezinde belediye görmüyor mu şikayet etmekten de ayrı bıktım
    sabır sabır diyorum ama yayalar bizi araçtan saymıyor diğer araçlarda bizi saymıyor biz neyiz
    bu arada motosiklet üzerinde çok küfretmeye başladım
    ve yaya ile geçen münasebetin yolunu tarif edeyim çok saçma bir yol kimin çıktığı belli değil
    http://img.prntscr.com/img?url=http:...om/XyO6Do1.png
    içimi dökeyim dedim
    kazasız sürüşler
    motor üzerindeyken küfretmek kaza habercisidir, kendine hakim ol.

Ben benzerini Kars ta çok yaşadım. Arkadaş böyle bir trafik ışığı sistemi olamaz. Araçlara yeşil yanarken yayalara da yeşil yanıyor. Defalarca kavga ettim şoförlerle sonradan olayı çaktım, her iki tarafa da yeşil yanıyor xD

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hakikiteker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Corsa 1.3 CDTI :(
    Sağa dönüşlerde yayalara da yeşil yanabilir. Otomobillerin görüş açısından dolayı, sadece sağa dönüşlerde uygulanıyor. İzmir'de böyle olmayan kavşak var mı bilmiyorum ama zaten dönüşlerde de yayaya yeşil ışık yanarken araçlar için de dur tabelası ya da dur manasına gelen kırmızı ışık vardır. Daha dikkatli olun ve acele etmeyin derim, yaya her zaman önceliklidir.

Reşit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sağa dönüşte yayaya araçlarla birlikte yeşil yanmak zorunda, başka türlü yeşil yanmasının olanağı yok. Yol verirsin olur biter demiş bir kaç kişi. Verirsin değil vermek zorundasın! Bana yeşil yanarken durduğumda çalınan kornalara anlam veremiyorum. Aslında vermek lazım kuraldan bir haber olan o kadar çok sözde şoför var ki. Trafikte geçiş üstünlüğü küçükten büyüğe doğrudur. Yani yaya>bisiklet>motosiklet>otomobil... Ama Türkiye'de tır>otobüs>...>bisiklet>yaya. Aynı zıkkımı dönel kavşaklarda da görürsünüz. Herkes birbirine bakar, ya hızlı olan ya büyük olan geçer. Allah ıslah etsin, Kanal İstanbul ile uğraşacaklarına şu cehaleti bitirsinler. Kimin şeyindeki. Ölsün millet, hamam böceği muamelesine devam. Teröre bu kadar can verilmedi bu ülkede.

Sene 2012, Cumhurbaşkanı(Sn. Abdullah GÜL) bizim okula gelmişti. Geldiği güzergahtaki bozuk olan yollar tek geçişlik asfaltlandı. Adam geldi ooo yollar kaymak, ne bilsin iki gün sonra enduro pisti. Sonra yol yaptık, heee anlat sen benim mındığa Uzar gider.. Kazsız sürüşler.

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)