Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Ankara'da Uygun Fiyatlı Özel Ders Veren Yerler

REKLAM ALANI
    sokakbebesi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD - Dyna wide glide
    Merhaba arkadaşlar. Mart ayının başında sıfır deneyimle Kızılay'da A2 ehliyet veren bir sürücü kursuna kayıt oldum. Kayıt esnasında 10 saat birebir direksiyon eğitimi verileceği söylendi, fakat eğitim günü geldiğinde; "bak bu fren bak, bu debriyaj. Buna basarsan gider, buna basarsan durur. Al anahtar orada, hadi dolaş turla" tarzı bir üslupla karşılaştım. Hiç bir şekilde eğitime dair bir şey söz konusu değildi. Biraz sıkıştırdığımda ise "sınavı geçecek kadar öğretiyoruz olduğu kadar işte." gibi bir tepkiyle karşılaştım. Bende bu işi sınavı geçmiş olmak için yapmak istemiyorum. Sonuçta insan hayatı "sınavı geçecek kadar olsa yeter" denilebilecek kadar önemsiz değildir. bilinçli ve güvenilir bir sürücü olmak istiyorum.
    Velhasılı bütçem Honda'nın güvenli sürüş tarzı eğitimlerine uygun değil. Ankara'da uygun fiyatlı en azından motosikletin tekniğini, güvenli sürüş temellerini öğreten özel ders verenler var mıdır acaba?
    Atom karıncanın çok övüldüğünü duydum fakat orada maddi olarak ne yazık ki aştı beni. Bu konu benzeri pek çok konu açılmış ama bir çoğu geçmiş tarihli ve ya somut cevap alınamamış konular umarım konu kirliliğine neden olmamışımdır.

İyi forumlar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    overspeed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kaan Tuna tavsiye ederim, iyi bir eğitimci,iyi bir insan ve hiç paragöz değil.

austere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yzf r125
    Merhabalar. Size direksiyon sınav tarihini açıkladılar mı ? Benim kayıt olduğum kurs öncelikle 15 mart dedi sonra 28 oldu şimdide nisana ertelenmiş dedi. Acaba beni mi ekiyorlar ?

sokakbebesi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD - Dyna wide glide
    İlk kayıt olduğumda 28 mart denildi, pazar günü eğitime gittiğimde 21 martta sınav var sizi ona yetiştireceğiz denildi. Dün sorduğumda ise tarih belli değil martın sonu ve ya nisanın başı denilmekte. Aynı düşünce bende de oluştu açıkcası

@overspeed kendisine mail gönderdim bilgi için. Teşekkürler

austere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yzf r125
    Birazcık araştırma yaptım ben bu konuda. A2 ehliyet için başvuru sayısı az olduğu için belli bi kesim toplanana kadar sınavı erteliyorlarmış. Ne kadar saçma bişey ben paramı erkenden veriyorum arkadaş zamanında girmek için. Önceden söyleselerdi hiç kendimi sıkıştırıp da 350 lira kurs parası vermezdım. Zaten 350 lirayı sırf evraklara veriyorum. Hiçbir eğitim vermiyolar. Kayıt olduğum sıralar scooterım vardı tedirgindim eğitimsiz ne yapacagım diye. Neyseki geçen hafta 250cc cruıser motorumu aldım şu anda öyle bi tedirginlik kalmadı süre süre öğrendim. Şu kurslar kadar dalavereci tipler tanımadım daha hayatımda.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)