Dünden bugüne motosiklet günlüğüm...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
İnşallah kardeşim pulsarada kavuşursun o günler gelsin belki fikir alışverişi yaparız seni pulsardan vazgeçirir asya major aldırırım ) Bu arada senin şu tvs nin yeni kasaları çok hoşuma gidiyor ya özellikle sarı renkleri ama alt motorlar aynıymış eyer öyleyse yeni kasasını sürdümde süper bi motor kazasız belasız dostum ha bu arada kask en önemlisi tabiki ama ucuzda olsa korumalı montla bi dizlik almalısın bence çok bilmiş diye düşünme o anlamda söylemiyorum ne haddime ama inan çok havalı bi görünüşünle beraber canınıda koruyorsun diz kapağı ve dirsekler çok önemli eklem yerleridir...
-
Burakesk adlı üyeden alıntı
İnşallah kardeşim pulsarada kavuşursun o günler gelsin belki fikir alışverişi yaparız seni pulsardan vazgeçirir asya major aldırırım
) Bu arada senin şu tvs nin yeni kasaları çok hoşuma gidiyor ya özellikle sarı renkleri ama alt motorlar aynıymış eyer öyleyse yeni kasasını sürdümde süper bi motor kazasız belasız dostum ha bu arada kask en önemlisi tabiki ama ucuzda olsa korumalı montla bi dizlik almalısın bence çok bilmiş diye düşünme o anlamda söylemiyorum ne haddime ama inan çok havalı bi görünüşünle beraber canınıda koruyorsun diz kapağı ve dirsekler çok önemli eklem yerleridir...
Onlar var aslında mola'da iken çekilmiştim bu resmi kuş adasında
Ya susmak ya da suskunluktan daha kıymetli bir söz söylemek gerekir.
-
Ozaman tamam senden pulsarım hayırlı olsun adlı konuyuda görmek istiyoruz inşallah
-
Hadi herkes ilk motorundan buyana olan resimleri koysunda bakalım
-
İlk motorum olacak Bajaj Boxer kaporasini verdim. Allahın izniylede nisanın ilk haftası kalan parayı verip evrakları yaptıracağım kaporayi verdik geri dönüş yok artık Ölmezsek :D
-
justlook78 adlı üyeden alıntı
İlk motorum olacak Bajaj Boxer kaporasini verdim. Allahın izniylede nisanın ilk haftası kalan parayı verip evrakları yaptıracağım kaporayi verdik geri dönüş yok artık
Ölmezsek :D
ALLAH gecinden versin... güzel tercih bence f/p olarak iyi bir model. ki artık baya baya çoğu yerde servisi var yedek parça sorunu pek yok diye duydum ben. hayırlı olsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)