Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Dünden bugüne motosiklet günlüğüm...

REKLAM ALANI
    Burakesk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr125,ktm250,cbr250,fazer6
    Hayallerime adım adım ilerliyorum. Küçükten başladık küçük adımlarla büyülttük. İleride inşallah Yamaha R1 inşallah kendi paramı düzenli olarak kazanmaya başlayınca düzenimi kurunca en büyük hayalim olan R1 için birikim yapmaya başlıcam inşallah tabi R1e kadar daha bi 600ccde olucaktır büyük bi ihtimalle belkide olmaz sabredemem direk R1 alırım ozamana kadar senelerin verdiği tecrübemde katlandıkça katlanır belki o makineyi sürebilcek tecrübeyide kazanırım eğitimde alarak tabi... İşte ilk motorumdan bu yana sadece her motorumun birer resmini koydum kalabalık olmasını istemedim fazla

İlk motorum lifan tay100 cup model motosiklet hatırlıyorumda hayatımda hiç motosiklet sürmemiştim mobilet falan haricinde hatta servistende getiremem diyerekten kamyonetle evimin önüne getirtmiştim evimin önünde bi yarım saat uğraşmıştım çalıştırmak için ne bilelim ozamanlar yan ayaklık açıkken çalışmıcağını Neyse en son çalıştırdım artık acemiliğin verdiği cesaretlemidir nedir tıpa gaz petrole gidiyorum (Ne cesaretse gerçekten) Allaha şükür sağ sağlim gittim (Doğuştan gelen bi yetenek demekki bu motosiklet bende o gün anladım :D ) Tam petrole girdim arka freni bilmicek kadar acemiyim siz düşünün artık ön frene basmamla pompanın yanında yere yatmam bir oldu tabi tahmininiz üzere bişey olmadı öğrenmiş olduk frenleri :D böyle geçmişti ilk motorumla ilk günüm...

Daha sonra ecza deposunda çalışarak para biriktirdim kuryelik yaptım ve ozamanlarki hayalim olan mondial mcx model motosikletime kavuşmuştum. Kasksız ve montsuz motora ilk günden bu yana binmedim binmemde... işte buda mcx'im hala garajda yatıyor satılmayı bekliyor az teker yapmadık senle 150lilik ama harbiden öküz kadar kuvvetli bi motordur sürenler bilir 150lilik gibi değil...

Buda bikaç gün önce sahip olduğum takasta ucuza denk gelince birde 250lilikte tecrübe kazanıyım diyerekten aldığım yoksa hayalimde en azından bi yeni kasa cbr 125 yada 250 vardı çinden japona geçicektim ama çok makul fiyata denk gelince çin falan kaçırmak istemedim en azından 250liliğe binmedim demicektim ilerde...

Bugüne kadarkiler bukadar. KASKSIZ MOTORA BİNMEYELİM...

Ve asla pes etmeyelim elbet birgün herkez hayalindeki motora binicektir yavaş ve emin adımlarla devam edin bu yolda... Eminim birgün bu foruma Yeni R1'im hayırlı olsun diyerekten bi konuda açıcam...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    AydınOğlu09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS jupiter 110
    Benim İse şöyle

1.

2.

Sırada ise Bajaj Pulsar var

Motosikleti
    İnşallah kardeşim pulsarada kavuşursun o günler gelsin belki fikir alışverişi yaparız seni pulsardan vazgeçirir asya major aldırırım ) Bu arada senin şu tvs nin yeni kasaları çok hoşuma gidiyor ya özellikle sarı renkleri ama alt motorlar aynıymış eyer öyleyse yeni kasasını sürdümde süper bi motor kazasız belasız dostum ha bu arada kask en önemlisi tabiki ama ucuzda olsa korumalı montla bi dizlik almalısın bence çok bilmiş diye düşünme o anlamda söylemiyorum ne haddime ama inan çok havalı bi görünüşünle beraber canınıda koruyorsun diz kapağı ve dirsekler çok önemli eklem yerleridir...

AydınOğlu09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS jupiter 110
    Alıntı Burakesk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnşallah kardeşim pulsarada kavuşursun o günler gelsin belki fikir alışverişi yaparız seni pulsardan vazgeçirir asya major aldırırım ) Bu arada senin şu tvs nin yeni kasaları çok hoşuma gidiyor ya özellikle sarı renkleri ama alt motorlar aynıymış eyer öyleyse yeni kasasını sürdümde süper bi motor kazasız belasız dostum ha bu arada kask en önemlisi tabiki ama ucuzda olsa korumalı montla bi dizlik almalısın bence çok bilmiş diye düşünme o anlamda söylemiyorum ne haddime ama inan çok havalı bi görünüşünle beraber canınıda koruyorsun diz kapağı ve dirsekler çok önemli eklem yerleridir...
    Onlar var aslında mola'da iken çekilmiştim bu resmi kuş adasında
    Ya susmak ya da suskunluktan daha kıymetli bir söz söylemek gerekir.

Motosikleti
    Ozaman tamam senden pulsarım hayırlı olsun adlı konuyuda görmek istiyoruz inşallah
    AydınOğlu09 bunu beğendi.

Motosikleti
    Hadi herkes ilk motorundan buyana olan resimleri koysunda bakalım

Motosikleti
    Bajaj BOXER BM 150
    İlk motorum olacak Bajaj Boxer kaporasini verdim. Allahın izniylede nisanın ilk haftası kalan parayı verip evrakları yaptıracağım kaporayi verdik geri dönüş yok artık Ölmezsek :D
    berkcigdem bunu beğendi.

berkcigdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 1190
    Alıntı justlook78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlk motorum olacak Bajaj Boxer kaporasini verdim. Allahın izniylede nisanın ilk haftası kalan parayı verip evrakları yaptıracağım kaporayi verdik geri dönüş yok artık Ölmezsek :D
    ALLAH gecinden versin... güzel tercih bence f/p olarak iyi bir model. ki artık baya baya çoğu yerde servisi var yedek parça sorunu pek yok diye duydum ben. hayırlı olsun.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)