Ya arkadaslar ben kask almak ıstıyorum bende race makına var
kaskımda nolan n61 idi fakat bunu pek tavsiye etmedıklerını ögrendım bana bukonuda yardımcı olacak bırılerı varmı kask marka ve model tavsıyelerınızı beklıyorum.Şimdiden teşekkurler.
Ya arkadaslar ben kask almak ıstıyorum bende race makına var
kaskımda nolan n61 idi fakat bunu pek tavsiye etmedıklerını ögrendım bana bukonuda yardımcı olacak bırılerı varmı kask marka ve model tavsıyelerınızı beklıyorum.Şimdiden teşekkurler.
[FONT="Arial Black"]TUM MOTOSIKLETLILERE GUNESLI GUNLER DILEGIYLE[/FONT]
suomy(modelleri hakkında bir bilgim yok)
shoei(xr-1000, x11)
arai (rx-7)
agv (ti-tech)
hocam nolanı unutmayalım ama ''nolan arkadan dolan''
shoei de Replica models e bak derim(NORICK TC-1 veya KIYONARI)
yada sporty touring helmet larda RELIC ve CAMBER a bak
Bi de Nemrut'un dediği gibi Arai ve AGV de olabilir
https://www.youtube.com/watch?v=tjYwTfIGjik
bilgı ıcin hepınıze tesekkurler
[FONT="Arial Black"]TUM MOTOSIKLETLILERE GUNESLI GUNLER DILEGIYLE[/FONT]
ya dostum benim hoşuma giden LAZER VERTİGO SAMURAİ hem fiyatıde uygun acaba racing için iyi olur mu bende racing alıcam?
ya bı sıteden okumustum baska bı Turk motosıklet forumundan..2004te yapılan bı test lazer vertıgo darbe korumada en ıyı 2.kask olmustu testı galba ADAC dıe bı kulup yapmıstı(yazıdakı mış miş kiplerine dıkkkatı cekerım yanlıs hatırlıo olabılırım:D)
arai ve schubert iyidir (en azından f1 için). moto gp pilotları ne kullanıyor, tam bilmiyorum.
May the Force be with McLaren Mercedes
shoei-www.özenmotor.com arai ve suomy bu 3ünden birini seç bence ama benim fikrim dersen shoei 10 numara derim
yarışlarda ve racing ustalarının en çok kullandığı (draglar dahil) SHOEI dir.
bazı modellerinin fiyatları özellikle replicalar 1200ytl ye kadar çıkıyor.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
ben endurocuyum,GREX kullanıyorum 70 km hızla peugot partnere giirdim hala msj çekebiliyorsam bunu GREX e borçluyum
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Ben kaskımı alırken, ileride yarış motoru kullanıcam dedim. Nolan n84 verdiler bende aldım. Fakat bu akşam 23:00 civarında havalandırmaları açık bıraktığım halde buhar yaptı bunun önüne nasıl geçerim? Yanında verilen buhar önleyici visör sıcak havalarda kullanılırsa eriyormuş, bu konuda bilgisi olan var mı?
valla arkadaşım maddiyat önemli diil dersen bnden sana tavsiye (shoei xr 1000 rouge tc-6) derim bnde bundan kullanıyorum ve 10 numara bı kask...
ama onun dısında bır marka kask öneremem...
konuyu bir hortlayım dedim. 1000cc için 1500 tl civarı alınabilecek kask tavsiyesi olan arkadaşlar fikirlerini belirtirse sevinirim.. Markalar belli zaten kullanan arkadaşlar model belirterek yorum yaparlarsa daha net olur insanlar görüş ve önerilerinizden faydalansın
Bende shoei gt- air var asiri iyi bir kask tavsiye ederim 2.500 ken aldim 1.700 e bulabilirsin suan. Ve bu kaski scooter icin almistim )
puhahaha 2006 konusu hele bakın adam yaşıyormu ?
http://www.motoyoldas.com.tr/Markalar/1002/SHOEI/57 buraya bakabilirsin...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)