Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Recing Makinalar Icin En Iyi Kask Markasi Ve Modeli Nedir

REKLAM ALANI
    Race_Blue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha-YZF-R25
    Alıntı Maslak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    konuyu bir hortlayım dedim. 1000cc için 1500 tl civarı alınabilecek kask tavsiyesi olan arkadaşlar fikirlerini belirtirse sevinirim.. Markalar belli zaten kullanan arkadaşlar model belirterek yorum yaparlarsa daha net olur insanlar görüş ve önerilerinizden faydalansın
    SHARK RACE R PRO SERİSİ *****
    tavsiye ederim.

Anes Motor satıyor.
    http://www.anesmotorshop.com/asp/search.asp
    "Power is nothing without control"

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    07mehmet07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw s1000rr
    Arkadaşlar kask meselesi kafa yapınıza göre değişir ben shark'la zerre rahat edememiştim ama agv tam bana göre çıktı çünkü benim kafa yapıma uyan bir yapısı var, sen racing için kask dedinmi hemen hemen tüm markalarda senin aradığın fiyatlardaki kasklar aynı kalitede sayılır ama rahatlık konusuna gelirsen markadan ziyade kafa yapına uygun olup olmadığına bakmalısın, mesela agv pista gp kask motogp için tasarlanmış Rossi'nin kullandığı bir kasktır ama bu kaskı ensesi ve boynu geniş bir adam kullanmak isterse hayatta rahat edemez alttan sıkar nefes alamaz, benim gibi ince çeneli biri de gidip arai kullanırsa çene ve boyun kısmı yeterince sıkmadığı için açık kalır ve rahatsız eder o yüzden önce kafa yapınıza uyan markayı bulun ondan sonra o markanın racing için olanını araştırın, iyi forumlar... Bu ara da çene yapın benimki gibi ince ise üste 500 tl daha koy bu kaskı kaçırma, fiyatı çok iyi ve bildiğim kadarıyla güvenilirde bir site yine de yanlış yönlendirmeyeyim

http://www.motoin.de/Helmets/Integra...XZYBoCqmrw_wcB

Motosikleti
    Honda CBR 650F
    yav hocam biz bunları anlattık ya yeter fk

1000rr kullanan adam kask seçmeyimi bilmiyor = Trol

trophy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şu an yok
    Arkadaşlar racin makine için güncel kask tavsiyesi alabilir miyim limit 3 bin

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler