şehir içi canavarım geldi :D
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.
-
Kazasız belasız inşallah. Hayırlı olsun.
-
Vay be garajda 4. motor diyorsun
-
Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ...
Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
-
polo34 adlı üyeden alıntı
Vay be garajda 4. motor diyorsun
3 tanesi benim 1 taneside kız arkadaşımınki.
KTM duke 200
KTM duke 690r
Yamaha xmax 250 (kız arkadaşımın kendisi şuan yurt dışında yüksek lisans yaptığı için ben çöktüm motora :D )
Honda Pcx 150
al sat ile uğraşan birisi değilim yanlış anlaşılmasın. parayı çarçur ediceğime böyle şeyler almayı tercih ediyorum.
-
hayırlı olsun. Allah kazadan uzak tutsun.
-
Hayırlı Olsun Allah Kaza Bela Vermesin, Beğendim motoru
-
berkcigdem adlı üyeden alıntı
3 tanesi benim 1 taneside kız arkadaşımınki.
KTM duke 200
KTM duke 690r
Yamaha xmax 250 (kız arkadaşımın kendisi şuan yurt dışında yüksek lisans yaptığı için ben çöktüm motora :D )
Honda Pcx 150
al sat ile uğraşan birisi değilim yanlış anlaşılmasın. parayı çarçur ediceğime böyle şeyler almayı tercih ediyorum.
şu an senin sevincini anlayabiliyorum için nasıl kıpır kıpırdır demek isterdim ama diyemiyorum gözün doysun şaka bir tarafa hayırlı olsun kazasız belasız
-
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
şu an senin sevincini anlayabiliyorum için nasıl kıpır kıpırdır demek isterdim ama diyemiyorum gözün doysun
şaka bir tarafa hayırlı olsun kazasız belasız
senınkı ne zaman geliyor sen onu söyle ) hala kıpır kıpırsın sen dimi :D:D:D yok ben motor aldıgım zaman öle kıpır kıpır olmuyorum belkide alıştığım içindir artık herhalde bu 12. motorum falan oldu benim. ama bak görürsün sende böyle olucaksın bir yerden sonra böyle bir scooter alıcaksın :D çelikattı yanlış hatırlamıyorsam hem busası hemde asyası vardı :D cidden çok farklı kullanım alanları varya :D bagajı var bagajııııı :D :D :D :D elinde taşımıyorsun o kaskı falan ! :D :D
-
berkcigdem adlı üyeden alıntı
senınkı ne zaman geliyor sen onu söyle
) hala kıpır kıpırsın sen dimi :D:D:D yok ben motor aldıgım zaman öle kıpır kıpır olmuyorum belkide alıştığım içindir artık
herhalde bu 12. motorum falan oldu benim. ama bak görürsün sende böyle olucaksın bir yerden sonra böyle bir scooter alıcaksın :D çelikattı yanlış hatırlamıyorsam hem busası hemde asyası vardı :D cidden çok farklı kullanım alanları varya :D bagajı var bagajııııı :D :D :D :D elinde taşımıyorsun o kaskı falan ! :D :D
daha gelmedi içim kıpır kıpır aynı zamanda Yusuf Yusuf ne yapacağız canavarla karmaşık duygular içerisindeyim
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
allah kaza bela vermesin güle güle bin
-
galeri gibi olmuş cidden hayırlı olsun
"Edeple gelen lütufla gider"
-
Hayırlı olsun böyle motor almaya devam ederseniz bide arsa alıp kapalı garaj yaptırmak zorunda kalacaksınız heralde :D
-
daha gelmedi içim kıpır kıpır aynı zamanda Yusuf Yusuf
ne yapacağız canavarla karmaşık duygular içerisindeyim
Hocam sen 250 den mi 600'e geçiyodun ? 23 marta az kaldı ya sabret
-
Bu fiyata bu motor bence harika. Hayirli olsun.
-
daha gelmedi içim kıpır kıpır aynı zamanda Yusuf Yusuf
ne yapacağız canavarla karmaşık duygular içerisindeyim
ilk 2.000 km sonra hepsi geçicek :D zaten ilk 1000 rodaj oldugu ıcın mecbur uslu uslu gıdıceksın ondan sonrada kademeli kademeli alışıcagın ıcın hıc sorun olmaz. cunku 600rr gıbı bır motorda bır anda gaz actıgında hooooo noluyo lan dıye tepkı alıcagını bıldıgın ıcın kademelı yapıcaksın bunu
-
Başlığı ve sizin olduğunuzu görünce aha yeni ktm dedimki şoke oldum hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin
-
Karalı adlı üyeden alıntı
Başlığı ve sizin olduğunuzu görünce aha yeni ktm dedimki şoke oldum
hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin
:D:D:D o başlık yakında gelıcek merak etme :D :D :D 390 için açıcam onu fakat 2015 leri geliyormuş ve kaydırmalı debrıyaj - sele değişikliği var. spormoto ile konusucam 2014 ü almıyım onu alıyım dıye. cunku 2014 e kaporasını bırakmıstım. bır netlık kazandıgında onun konusunu acıcam
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı olsun,iyi günlerde kullanın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)