Hayırlı olsun , Allah kaza bela vermesin.
Hayırlı olsun , Allah kaza bela vermesin.
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
aslında bu olması gereken fiyat. etiketin üstünü karalayıp bugüne özel indirim yaptık dediklerinde insanların hemen alması gibi bende bi aralar baktım 500 tane (2014) ilan vardı bitane almaya değer bişey yoktu iyi günlerde gaz aç
Hayırlı uğurlu olsun.tenere vardı? Listede göremedim
Eski fiyatlar...
Masallah kazasiz belasiz sürün pratikliginden garajin gerisi scooter dolabilir bu arada fazlaysa duke 200 u tercihen bizim garaja da koyabilirsiniz yani sorun olmaz bakarim ben ona :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:17 ----------
Hortlatmayin abi basliklari lap diye atlamisim bende dun yazilmis konu gibi :D
yav bi girdim foruma bir kaç beğeni. Allah Allah dedim ben uzun süredir yazmıyorum kim neyi beğendi acaba bir baktım ki teee geçen sene gelen pcx arkadaşlar tekrardan teşekkür ederim hepinize. Ama bu motor geçen sene satıldı. biraz ekonomik sorunlarımdan dolayı bütün motorlar gitmişti. tek özlediğim motorum duke 690r. o çok farklıydı benim için. Şükür ki düzeltim bir motor aldık. Tenere660 7- 8 aydır bizimle beraber.
ayrıca gökberk ve çağlar ahhh keşkeee koysam o KTM yi. onu garaja bile koymam eve çıkartır paket yaparım şaka lan şaka ben onu canını alırım kesin
ama bu aralar kaşıntım tutmaya başladı kafamda bir iki şey var , kendimi durduruyorum ben durduramazsamda zaten Elif'in bakışı yetiyor
Hayırlısı olsun kazasız belasız inşallah...
"Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî
Hayırlı uğurlu olsun kazasız sürüşler dilerim dostum. Ağaoğlu gibi garaj kuruyorsun ha?
Don't tread on me...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)