Kuryelik yapmak-Sürekli soğuk yemek..
Reklamlar
-
arkadaşlar kuryeyim yemek servisi elimde gore tex kumaşı eldiven var buna rağmen üşüyorum ayrıca ellerim acıyor ayrıca gözlerinizden soğuk giriyor vizörü kapatsak bile ileride ne tür eklem ağrıları hastalıkları olur? sadece merak ettim sürekli soğuğa maruz kalıyoruz motosiklet pantolonu olsa bile nereye kadar kaldı ki hangi şirket ekipmanlsrı alıyor yapılacak iş değil..
Reklamlar
-
Eklem romatizması,sinüzit ilk akla gelenler.Allah kolaylık versin.
-
aç şirketlere devlet dur demedikçe zor ekipmanlar bile cepten ödeniyor
-
Kardesim allah kolaylik versin. Elcik isitma kullanmalisin ve mutlaka elciklere takilan büyük kapali kuryelerin kullandigi ortulerden alabilirsin.
Ayrica basina mutlaka maske tak. Boyunluk tak. Hangi sehirdesin?
Hocam, benim imkanim vardi eşim için de elcik ısıtıcı almistim. Su an fazla duruyor. Arzu edersen vereyim sana kullan, hayrini gör. Bir hayır duan yeter. Yaz basinda alirim senden.
-
Nesquik adlı üyeden alıntı
arkadaşlar kuryeyim yemek servisi elimde gore tex kumaşı eldiven var buna rağmen üşüyorum ayrıca ellerim acıyor ayrıca gözlerinizden soğuk giriyor vizörü kapatsak bile ileride ne tür eklem ağrıları hastalıkları olur? sadece merak ettim sürekli soğuğa maruz kalıyoruz motosiklet pantolonu olsa bile nereye kadar kaldı ki hangi şirket ekipmanlsrı alıyor yapılacak iş değil..
1- Goretex filan palavra eldivenlerin şöyle olacak (miflonlu)
2- Çorap çift kat olacak. Ayağına mesh üzerine motor botu giyeceksin
3- Önce içlik (hıyarlı baba kostümü) üzerine motor pantolonu giyeceksin ve mutlaka motor örtüsü kullanacaksın
4- Atleti giydikten sonra beline mutlaka kuşak saracaksın. (Cafelerde reklam için bedava dağıtılan ve bayanlara verilen şallardan birisini yürütüp ikiye katlayarak beline sar. Ucuna çengelli iğne tak)
5- Göğsüne gazete koyacaksın.
6- Mümkünse motor montunun üzerine rüzgarlık gibi bir şey giy. Vücut sıcaklığın çok farkedecek.
Gözlere soğuktan filan bişey olmaz. Yüzünü çok soğuğa tutarsan yüz felci geçirirsin. Bunları yapmazsan bir romatizma ve siyatik olursun iki ve daha önemlisi böbreklerini eline alırsın. Bu işte böbrek en önemlisi.
ha bu dediklerimi yapamıyorsan kuryelik yapmamaya bak. Sonu zor olur.
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
-
Duygulandım ya Allah yardımcınız olsun :/
-
Nesquik adlı üyeden alıntı
Allah yardimciniz olsun. Soguklarda isiniz hakikaten cok zor. Bugun oyle bir ruzgar oyle bir soguk vardi ki eve gelene kadar yarim saatte ellerim dondu. Guya kislik eldiven ama soguga karsi cok yetersiz kaldi. Dediginiz gibi vizor kapaliyken dahi yuzum de dondu. Butun gun bu sogukta surekli disarida ve motor uzerinde olmak gercekten cok zor.
-
Arkadaşım ben sağlıkçıyım sana tavsiyem bırak o işi ileride çok ağrın olacak garanti ediyorum.3 kuruş için sağlığınla bukadar oynatma başka bişeyler bul
-
hocam bende sağlıkçıyım. ekmek parası biz dertli hastalarla uğraşıyoruz 5 kuruş için ne diyelim bizdemi bırakalım o işi
-
Ben bugün evime 10 km mesafedeki işimden dönüş yolunda, gündüz ne kadar güneş açtıysa ve hava ısındıysa da akşama soğuktu, o 10 km'yi yaklaşık 40 km hız, iki mola ile gittim. Kışlık eldiven falan var ama hikaye, kuryelere Allah sabır versin.
Herkesin ekmek parası, bırak o işi demekle olmuyor maalesef. Zaten başka imkanı olan adam gidip kuryelik yapmaz. Mazoşist değildir herhalde.
Hocam elcik örtüleri var, çok fark ediyor. Yine diz örtüsü alabilirsin. Bacakları ciddi olarak korur soğuktan ki romatizma riski soğukta çok daha yüksektir. Yüz için tam kapalı maske, gövde için ise rüzgarlık kullanabilirsin. İlk alımda tabiki biraz maliyetli olur ancak kullanım ömürleri uzun, uzun vadede çok faydasını görürsün. Bu arada ısıtmalı elcik de ilaveten kullanılabilir.
-
DraQuila adlı üyeden alıntı
Arkadaşım ben sağlıkçıyım sana tavsiyem bırak o işi ileride çok ağrın olacak garanti ediyorum.3 kuruş için sağlığınla bukadar oynatma başka bişeyler bul
Katılıyorum. Önce sağlık.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
-
sezerh adlı üyeden alıntı
hocam bende sağlıkçıyım. ekmek parası
biz dertli hastalarla uğraşıyoruz 5 kuruş için ne diyelim bizdemi bırakalım o işi
bizde biliyoz hocam ne parası olduğunu bende uğraşıyorum.Senin uğraşın ilerde onun uğraşı gibi sonuçlar vermeyecek.Başka yerlerdede var ekmek parası
-
Buff veya balaklavayı unutmuşum.
7- Kaskın içine kafaya balaklava veya buff giyeceksin.
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)