2015 Ducati Scrambler / İlk deneyim ve görüşler.
Reklamlar
-
2015 Ducati scrambler'ı test etme imkanımız oldu kısa bir sürüştü ama çok eğlendim , farklı ve orjinal bir tarza sahip olan scrambler fiyat konusunda çok cana yakın olmasada test edilmeden geçilmemesi gereken bir motor.. Bize bu imkanı sağlayan Antalya Oğuz Motor'a teşekkürler
Reklamlar
-
Çok hoş bir motosiklet, hızlanması da beklediğimden çok iyiymiş ama önde karenaj namına hiçbir şey olmaması konfor açısından düşündürücü bence. Bizim ülkemizde çok satacağını düşünmüyorum -fiyat açısından değil,tercih edilme açısından bakarak-.
-
hakikiteker adlı üyeden alıntı
Çok hoş bir motosiklet, hızlanması da beklediğimden çok iyiymiş ama önde karenaj namına hiçbir şey olmaması konfor açısından düşündürücü bence. Bizim ülkemizde çok satacağını düşünmüyorum -fiyat açısından değil,tercih edilme açısından bakarak-.
Yeni bir tarz yaratmış Ducati bu modeliyle ama evet grenajsız olmasıu rüzgar açısındna çok rahatsız edici olacaktır , olduda zaten sürüşümde.. Şehir içi için ideal bir motor aslında hafif ve atak. Orjinal olmak isteyenler için güzel tercih ama ben fiyat konusunda hala tereddütlüyüm. 11.000 euro gibi vir fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Motooooooor Tepesi'nden herkese merhaba. Yepyeni videolar ve daha fazlası için kanalımıza abone olmayı unutmayın !
Youtube/MotorTepesi.
-
Tarzı olan bir motosiklet, güzel
-
Fazer'e göre 0-100 hızlanma (çok fark var mı?), oturuş poziyonuna göre şehiriçi kullanım rahatlığı nasıldır?
Fazer'den geçilecek olunursa, 'gitmiyor bu alet' dedirtir mi? (130-140a kadar mesela)
-
zerzura adlı üyeden alıntı
Fazer'e göre 0-100 hızlanma (çok fark var mı?), oturuş poziyonuna göre şehiriçi kullanım rahatlığı nasıldır?
Fazer'den geçilecek olunursa, 'gitmiyor bu alet' dedirtir mi? (130-140a kadar mesela)
Fazer'a göre 0-100 hızlanma neredeyse aynı. Beygir düşük olmasına rağmen aynı oranda düşük ağırlık sebebiyle çok atik bir hal almış.Fazerdan geçilecek olursa eğer şehir içinde pek farketmezsiniz diyebilirim hatta daha keyifli bile olabilir scrambler gidon açısı ve kıvrak yapısıyla daha avantajlı ama uzun yolda naked yapısından dolayı fazer'ın yanına bile yaklaşamayacak durumda.
Motooooooor Tepesi'nden herkese merhaba. Yepyeni videolar ve daha fazlası için kanalımıza abone olmayı unutmayın !
Youtube/MotorTepesi.
-
bazı araçların egzostan çıkan uçak sesine benzer bi tiz ses var, o neyden kaynaklanıo?
-
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
bazı araçların egzostan çıkan uçak sesine benzer bi tiz ses var, o neyden kaynaklanıo?
Motordan geliyor o ses , Ducatinin silindir yapısından kaynaklı kompresör ve hızlanmada gelen sesten bahsediyorsun heralde ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:15 ----------
Yepyeni bi model , test ettik ama sormak istediğiniz merak ettiğiniz hiç bişey yok mu ? hayret doğrusu...
-
250 cc olsa sorular Antalya'nın ani bastıran yağmurları gibi olurdu
-
30.500 tl e bunu alıcak sayılı insan oldugu için buraya soru gelmemesi normal
-
Bu motora ilk gördüğüm günden beri bayılıyorum. 12 Bin Euro'm olsa hiç düşünmeden alırdım.(Net!)Selesi koyu kahve olanı daha güzel ama sanırım gelenlerin hepsi siyah.
Gaz tepkisi nasıl? Daha az tecrübeli olanların kontrol edebileceği gibi bir makine mi sizce?
-
Sam@ adlı üyeden alıntı
250 cc olsa sorular Antalya'nın ani bastıran yağmurları gibi olurdu
2 sene daha beklemek gerekicek yani sorular için. Önümüzdeki senelerde birer sene arayla 400cc ve 250 cc versiyonları piyasaya sürülecek.
smiles adlı üyeden alıntı
Bu motora ilk gördüğüm günden beri bayılıyorum. 12 Bin Euro'm olsa hiç düşünmeden alırdım.(Net!)Selesi koyu kahve olanı daha güzel ama sanırım gelenlerin hepsi siyah.
Gaz tepkisi nasıl? Daha az tecrübeli olanların kontrol edebileceği gibi bir makine mi sizce?
Gaz tepkisi çok iyi ve gaz kolu turunu kısa tutmuşlar. Tecrübesiz biri için güç konusunda biraz sıkıntı yaratabilir diye düşünüyorum ama alçak olması ve rahat oturuş pozisyonu bu dezavantajı ortadan kaldırabilir.
Youtube/MotorTepesi.
-
İlk gördüğüm gün pc me duvar kağıdı yaptım bu motoru,bu tarz tam istediğim gibi. 250 cc çıktığında alırım inş..
-
ducati motosiklet ferrarisi diyorlar boşa demiyorlar
-
güzel makineler gerçekten,ama parası olanlar için
-
undone adlı üyeden alıntı
Motordan geliyor o ses , Ducatinin silindir yapısından kaynaklı kompresör ve hızlanmada gelen sesten bahsediyorsun heralde ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:15 ----------
Yepyeni bi model , test ettik ama sormak istediğiniz merak ettiğiniz hiç bişey yok mu ? hayret doğrusu...
abi çok rahatsız edici o ses yaa
-
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
abi çok rahatsız edici o ses yaa
Aslında alışıyor insan , L Twin silindir sisteminin sesi çok orjinal.. Sen bide Termignoni egzos takıldığı zaman duy sesi.. aman aman
Youtube/MotorTepesi.
-
Zengin adamin ucuncu garaj motoru bu ya kotuleyen olursa fakirdir ondan kotuler :p
Ya da maasinin cogunu her ay bunun kredisine odeyen reklam ajansi calisanidir.
-
Evet evet ses çok rahatsız edici :D
-
Youtube/MotorTepesi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)